Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.004
Treba li da ti se nacrta da su jajinci groblje koje su ispisali beogradjani koji ne smeju da se vrate, jer svako zna ko mu je izdao dedu ili babu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba li da ti se nacrta da su jajinci groblje koje su ispisali beogradjani koji ne smeju da se vrate, jer svako zna ko mu je izdao dedu ili babu?
Београду заиста треба Метро. То би растеретило улице и побољшало квалитет ваздуха, а тиме би било и лакше одржавати фасаде.
Међутим СРЈ си то не може приуштити, јер у тако старом граду ти тунели би морали да буду много, много дубоко.
Ti ipak Prezireš karikaturiste iz jednog drugog razloga. Što kritikuju Smrad i Kal.Petričić kad je izduvao u Kanadi došao da nama otvara oči.
Njegove su komunjare pak unakazile BG ko što Vesić nikada neće biti ni izbliza u prilici ali se ne sećam da se dotični ikada osvrnuo na to.
Позната је ствар да је у окупацији од '44 у Београд насељено много стоке.
То су неке интерне београдске приче, не мораш ти све да знаш.
Mozda kada bi poceli nesto ozbiljno da citate i pratite, a prestanete da se igrate slikovnicama
od kojih jos vise zaglupljujete nesto i shvatite i postanete ozbiljni gradjani.
Da l si glup ili treba neko da ti nacrta, da je mnogo beogradjana pobeglo pre 41. godine i sa sobom odnelo sve sto je moglo?
О чему овај млати? Од Београда нико не може да прави посељачени дизниленд, Београд је већ направљен као сељачки дизниленд. Нека ми опросте сељаци, домаћини и прегаоци што користим реч која се у српском језику одомаћила као синоним за све најгоре.
au sad kad ti se ostrve i krvi napiju sizif, rifke pobedonoscev i magistar colovic svi zajedno
au sad kad ti se ostrve i krvi napiju sizif, rifke pobedonoscev i magistar colovic svi zajedno
Pocistite prvo smece i govna.
Nece, jer i oni znaju da je beograd grad seljacina. Pogotovo vole da se umuvaju u centar grada, jer je to nivo uspeha.
Mi ostali vise volimo malo van centra, zbog cistijeg vazduha, a i deca bolje rastu.
- - - - - - - - - -
Smece ostavljate vi koji dolazite da se nagledate i nadisete gradskog vazduha i da malo splavarite
za nabedjenom TV elitom. Uzgred vasim seljankama.
- - - - - - - - - -
Ja ne znam cime vas vuku ti trzni centri pa se sjatite vikendom u beograd ko skakavci
u novim odelcima basnoslovno skupim. To seljacka pljackaska kriminalna elita bezi za vikend od svoje raje.
Je l cita neko Nusica jos u Srbiji? Znam da u pozorista ne idu, da se ne bi smejali sebi,
a i da ne gube vreme za trzne centre, gde se dogadja zadruga uzivo.
Nece, jer i oni znaju da je beograd grad seljacina. Pogotovo vole da se umuvaju u centar grada, jer je to nivo uspeha.
Mi ostali vise volimo malo van centra, zbog cistijeg vazduha, a i deca bolje rastu.
- - - - - - - - - -
Smece ostavljate vi koji dolazite da se nagledate i nadisete gradskog vazduha i da malo splavarite
za nabedjenom TV elitom. Uzgred vasim seljankama.
- - - - - - - - - -
Ja ne znam cime vas vuku ti trzni centri pa se sjatite vikendom u beograd ko skakavci
u novim odelcima basnoslovno skupim. To seljacka pljackaska kriminalna elita bezi za vikend od svoje raje.
Posetite onda moju temu
https://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=37180430
Znacilo bi mi da cujem vase misljenje. Hvala