Od Beograda prave poseljačeni Diznilend

Treba li da ti se nacrta da su jajinci groblje koje su ispisali beogradjani koji ne smeju da se vrate, jer svako zna ko mu je izdao dedu ili babu?

Не знам, али знам да се у Бечу каже да је на Централном Гробљу боља журка него у целој Швајцарској.

То су ти европски стандарди.

27.. marta nisu setali ulicama komunisti kojih je bilo malo, nego gradjani, a ko ih je cinkario po imenima?

- - - - - - - - - -

Moji jesu bili na spiskovima jos pre rata, ali kao oficiri i drzavni sluzbenici, pa su odmah vidjeni za svapske logore
iz kojih su se vratili. Gradjane srbije su srbi odavali i jedni drugima ne mogu da oproste.

- - - - - - - - - -

Posle 45. su streljani oni koji su se krili po sumama, a ubijali su, a 48. su stradali samo komunisti.

Da vas niko ne bi lagao.

Od 68. godine, kada se desio kineski tjenanmen u Srbiji, pobedili su monarhisti i instalirali svoje ljude na sva vazna mesta i u partiji i u drustvu,
to su ovi losi djaci koji su krali 50 godina, pa zato sve druge tako prozivaju.

- - - - - - - - - -

Vecina nikada nije zavrsila fakultet, ali su diplome uredno dobili i odmah postavljeni na mesta za odlucivanje i specijalizacije.

Београду заиста треба Метро. То би растеретило улице и побољшало квалитет ваздуха, а тиме би било и лакше одржавати фасаде.

Међутим СРЈ си то не може приуштити, јер у тако старом граду ти тунели би морали да буду много, много дубоко.

koncesija, 200 godina

jedino to

Posteniji su zapalili preko kao disidenti i tamo pravili karijeru.

- - - - - - - - - -

Tih godina se u inostranstvu znalo da su u Beogradu 68. pobedili monarhisti, pa na krilima te pobede je u hrvatskoj je 71. organizovan desant za "oslobadjanje" NDH.

- - - - - - - - - -

Posle te pobede monarhista sledio je dil sa hrvatima i siptarima, bilo je i drugih dilova, ali ovi su najvazniji,
pa je Jugoslavija pocepana na drzave sasvim zasebne, a pored toga Srbi, ti nmonarhissti su izgalasli ustav po kome je Kosovo drzava.

Promena tog ustava 91. godine je najveci greh Milosevica i zbog toga je ubijen.

- - - - - - - - - -

Zbog ubijanja svojih kraljeva i predsednika vi gospodo monarhisti i srbi ne mozete da budete civilizovan narod,
iako je srpski narod na visem nivou civilizacije nego svi ti narodi kojima se klanjaju ubice i pljackasi.

D3PqzvFW0AIKv8O.jpg

Petričić kad je izduvao u Kanadi došao da nama otvara oči.

Njegove su komunjare pak unakazile BG ko što Vesić nikada neće biti ni izbliza u prilici ali se ne sećam da se dotični ikada osvrnuo na to.

Petričić kad je izduvao u Kanadi došao da nama otvara oči.

Njegove su komunjare pak unakazile BG ko što Vesić nikada neće biti ni izbliza u prilici ali se ne sećam da se dotični ikada osvrnuo na to.
Ti ipak Prezireš karikaturiste iz jednog drugog razloga. Što kritikuju Smrad i Kal.

Evo, smem da se opkladim da nisi fan ni Koraksa, iako on nije izduvao u kanadi.

Karikaturie su inače poznate kao najniži oblik vizuelnog izražavanja no to i nje tako bitno.

Važno je da Petričić krčmi svoju prenaduvanu reputaciju nakaznim sprdanjem sa motivom lica sa posebnim potrebama.

On ovom karikaturom nije uvredio Vesića već osnovne postulate humanosti.Šarli Ebdo sindrom i to u vrlo anahronoj likovnoj interpretaciji.

Uvek sam i sa pravom smatrao da je Jugoslav Vlahović daleko veći gospodin. Čovek.

Позната је ствар да је у окупацији од '44 у Београд насељено много стоке.

То су неке интерне београдске приче, не мораш ти све да знаш.

Позната је ствар да је Блејоград имао 1903. 69000 становника, додуше без Земуна. На попису из 1931. забележено је 288000 људи у Београду, еј, 7 пута више, као да је пронађено злато на том подручју. Али то се вероватно досељавао крем тада.

https://www.b92.net/zdravlje/bolesti.php?yyyy=2019&mm=01&dd=06&nav_id=1490008

Био бре и остао легло зараза свих врста.

О чему овај млати? Од Београда нико не може да прави посељачени дизниленд, Београд је већ направљен као сељачки дизниленд. Нека ми опросте сељаци, домаћини и прегаоци што користим реч која се у српском језику одомаћила као синоним за све најгоре.

au sad kad ti se ostrve i krvi napiju sizif, rifke pobedonoscev i magistar colovic svi zajedno

au sad kad ti se ostrve i krvi napiju sizif, rifke pobedonoscev i magistar colovic svi zajedno

Nece, jer i oni znaju da je beograd grad seljacina. Pogotovo vole da se umuvaju u centar grada, jer je to nivo uspeha.

Mi ostali vise volimo malo van centra, zbog cistijeg vazduha, a i deca bolje rastu.

- - - - - - - - - -

Pocistite prvo smece i govna.

Smece ostavljate vi koji dolazite da se nagledate i nadisete gradskog vazduha i da malo splavarite
za nabedjenom TV elitom. Uzgred vasim seljankama.

- - - - - - - - - -

Ja ne znam cime vas vuku ti trzni centri pa se sjatite vikendom u beograd ko skakavci
u novim odelcima basnoslovno skupim. To seljacka pljackaska kriminalna elita bezi za vikend od svoje raje.

Па бре довољно да се мало провозаш градским превозом, ту прво нема елементарне емпатије да се они на улазу помере ка средини. Карте нико не плаћа, кад уђе контрола сви се праве блесави, буљи у телефон од 300€ а побио бу се због 90 динара карте, то нигде другде у Србији нема, људима је испод нивоа да не плате карту, али не и у Београду.

А видим овде неки би метро, па вре на коњима треба да идете на посао, а то ће и да буде ако тржиште буде иоле регулисало ствари.

Nece, jer i oni znaju da je beograd grad seljacina. Pogotovo vole da se umuvaju u centar grada, jer je to nivo uspeha.

Mi ostali vise volimo malo van centra, zbog cistijeg vazduha, a i deca bolje rastu.

- - - - - - - - - -

Smece ostavljate vi koji dolazite da se nagledate i nadisete gradskog vazduha i da malo splavarite

- - - - - - - - - -

Ja ne znam cime vas vuku ti trzni centri pa se sjatite vikendom u beograd ko skakavci
u novim odelcima basnoslovno skupim. To seljacka pljackaska kriminalna elita bezi za vikend od svoje raje.

Nisam bio u BG od AC/DC koncerta zato ne prdi!

Je l cita neko Nusica jos u Srbiji? Znam da u pozorista ne idu, da se ne bi smejali sebi,
a i da ne gube vreme za trzne centre, gde se dogadja zadruga uzivo.

:hahaha:............. да.......... треба им увести као обавезну лектиру дела: "Народни посланик", "Сумњиво лице" и "Госпођу министарку" и то да обавезно уче напамет...........

Vesicu treba da plate da ne radi nista, neka uzme procenat, samo da ne dira vise nista.

A definitivno ne rade kako treba, morali bi da razvuku infrastrukturu vodovod , struja, kanalizacija, da predvide gde ce grad da se siri,
a oni cekaju da se prvo ljudi sazidaju na divlje, pa onda uvode kanalizaciju i legalizuju, a nasljelja kao favele.

Slazem se da metro treba, zamislite metro, makar dve linije, koliko bi to olaksalo zivot i rasteretilo grad.

A i dokle vise podele, svi smo gradjani Srbije.
Nema vise smisla.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Posetite onda moju temu

https://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=37180430

Znacilo bi mi da cujem vase misljenje. Hvala

Istini za volju, nasmejah se Tihom, ali pored vec postojecih problema sa guzvama i stresnog zivljeja u Beogradu, zaista se mnogi zale na urusavanje lepog i makar starog zaokruzenog izgleda grada...ja prva nisma za ruglo i oronule fasade i to mi smeta, ali ovde nije rec ni o tome, nego o pretvaranju u neku poluazijsku atrakciju.

Back