Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 221.628
Motke govnjive
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А тај прилив саобраћаја се десио сам од себе, нико то ни у сну није могао да предвиди?
Ne znam pitaj one koji su decenijama ranije predvidjali rast gradske populacije. Samo onaj ko nije isao na Beogradsku autobusku stanicu, a samim tim i zeleznicku, iz bilo kog pravca (a takvih mislim da nema) ne zna koji je pakao doci na te lokacije. U ono vreme kada je Gazela rekonstruisana, put od mostarske petlje do autobuske stanice, dakle nekih 700-800 metara trajao je vise od sat vremena. Gde je osim Savske zakrcena bila i Sarajevska i Nemanjina i Balkanska.
Pa dodjes vozom ili autobusom, kakav pakao? Kako inace da dodjes?Ne znam pitaj one koji su decenijama ranije predvidjali rast gradske populacije. Samo onaj ko nije isao na Beogradsku autobusku stanicu, a samim tim i zeleznicku, iz bilo kog pravca (a takvih mislim da nema) ne zna koji je pakao doci na te lokacije. U ono vreme kada je Gazela rekonstruisana, put od mostarske petlje do autobuske stanice, dakle nekih 700-800 metara trajao je vise od sat vremena. Gde je osim Savske zakrcena bila i Sarajevska i Nemanjina i Balkanska.
Kad je napravljana ona staklena grdoba na sred glavnom trga u prestonici države ,jel to DOS pravio ili Dana Manita ?
Meni zaista nije jasno da je ta zeleznicka stanica sklonjena, sklanja se i autobuska. Kakvi su gradovi
bez zeleznickih stanica? U svakom je evropskom gradu zeleznicka stanica u centru grada.
- - - - - - - - - -
Zato ce sada gondole da prevoze putnike. Od Beograda se pravi Venecija, samo tamo ima gondola.
Ne znam pitaj one koji su decenijama ranije predvidjali rast gradske populacije. Samo onaj ko nije isao na Beogradsku autobusku stanicu, a samim tim i zeleznicku, iz bilo kog pravca (a takvih mislim da nema) ne zna koji je pakao doci na te lokacije. U ono vreme kada je Gazela rekonstruisana, put od mostarske petlje do autobuske stanice, dakle nekih 700-800 metara trajao je vise od sat vremena. Gde je osim Savske zakrcena bila i Sarajevska i Nemanjina i Balkanska.
Sramota da Beograd u 21 Veku nema Metro....svaki beogradjanin da zabode po jedan asov mogli su ga prokopati ali lenstine su to, hoce po navici drugi to da im uradi i plati.Malo morgen.
Metro je jako skup plezir. Milijarde su u pitanju, a o odrzavanju da ne govorim.
To je trebalo da se gradi jos sedamdesetih godina kada su se metroi po Evropi i gradili.
Beograd je izgleda jedini evropski grad koji nema metro. Imaju ga i Sofija i Bukurest.
Metro je jako skup plezir. Milijarde su u pitanju, a o odrzavanju da ne govorim.
To je trebalo da se gradi jos sedamdesetih godina kada su se metroi po Evropi i gradili.
Beograd je izgleda jedini evropski grad koji nema metro. Imaju ga i Sofija i Bukurest.
НЕ ЛУПЕТАЈ АКО ТИ НИЈЕ ПОЗНАТ КАЛЕНДАР ДЕГАЂАЈА НА ТЕМУ!!!
Прво УРБАНИСТИЧКО НАСИЉЕ И УРБАНИСТИЧКИ ЗЛОЧИН, догодио се након
доласка на влас' у Београду партије МАНИТЕ Данице и Вука МАНИТОГА.
ПРВА ЖРТВА била је општина Чукарица и насеље Жарково. ГЛАВНИ у тој "причи"
био је рахметли РОЂЕНИ БРАТ Данице МАНИТЕ, директор Дирекције за градско
грађевинско земљиште, настрадао касније на Ибарској магистрали.
- - - - - - - - - -
УОЗБИЉИ СЕ не подгревај своју пословичну шупљоглавос'. ЧИБЕ!
Београд данас има преко 1,5 милион становника. Правих Београђана тј.породица које су овде живеле и пре 2.светског рата и њихових потомака има испод 200.000 - према томе ми Београђани се НИШТА НЕ ПИТАМО...........
Не млати, ко је то установио критеријум "пре рата", лично ти?
Београд данас има преко 1,5 милион становника. Правих Београђана тј.породица које су овде живеле и пре 2.светског рата и њихових потомака има испод 200.000 - према томе ми Београђани се НИШТА НЕ ПИТАМО...........
I stvarno, Beogradu nedostaje jedna dobra stocna pijaca gde bi smestali ovakve seljobere, da ne zagadjuju grad.
- - - - - - - - - -
Tu vrlo gresis, pitaju se Beogradjani, ali oni sto su pobegli sa opljackanim parama preko bare,
pa i danas strepe da li da se vrate. Da ih slucajno ne ceka neko koga su opljackali ili ubili.
Sramota da Beograd u 21 Veku nema Metro....svaki beogradjanin da zabode po jedan asov mogli su ga prokopati ali lenstine su to, hoce po navici drugi to da im uradi i plati.Malo morgen.
То НИСУ Београђани без обзира на то што су се можда овде родили после 1945. - ТО СУ ДОЂОШИ И ЦРВЕНЕ ЛОПУЖЕ...