Quantcast

Od Adama na ovamo mi muskarci smo trebali

vcbccbc vcbcvb

Aktivan član
Poruka
1.639
јел та силна слова у твом нику имају неког смисла или си само натрпо?
heh, pa sta ti mislis, - samo sam odalamio tastaturu, ali bilo je to za y-tube, ili za neki drugi forum, sad sam zaboravio tacno, ali ako nadjes to sam ja, nem sanse da neko bas tako odalami... uostalom, predstavio sam se , ADAM, PRVI COVEK, si citao ti ovu temu uopste... obrisali moderatori kada me slon pljunuo dok je nosio deblo - znas da slon moze da se koristi kao radna zivotinja, a ja u raju bejah sam, nisam imao radnu snagu za sva beskorisna drveta koja sam posekao?
 
Poslednja izmena:

Mita Komita

Primećen član
Poruka
866
heh, pa sta ti mislis, - samo sam odalamio tastaturu, ali bilo je to za y-tube, ili za neki drugi forum, sad sam zaboravio tacno, ali ako nadjes to sam ja, nem sanse da neko bas tako odalami... uostalom, predstavio sam se , ADAM, PRVI COVEK, si citao ti ovu temu uopste
то сам и мислио, три слова једно до другог на тестатури па удри...
 

vcbccbc vcbcvb

Aktivan član
Poruka
1.639
то сам и мислио, три слова једно до другог на тестатури па удри...
i - zasto si pitao, jel znas? da ti kazem, ja sam to specijalno odalamio misleci unapred na nekog kao sto si ti - da tako i misli.
p.s. zene nisu svesne, kao ariana, pa kaze da sam joj uzeo misli, ti bar priznajes da mislis mojim mislima; one ne znaju, ariana primerice, da su njene isto moje misli...ja adam sam naucio sve zivotinje, jer sam autoritet, evo par vas vec misli kako ja hocu, ja sam kriv.
 
Poslednja izmena:
Top