Quantcast

Od Adama na ovamo mi muskarci smo trebali

anajade

Ističe se
Poruka
2.466
a nije uvod izmislio mojsije..to sto je video i shvatio na sinaju ostalo mu je kao dubok utisak u pamcenju posle cega je ipisao stvaranje sveta jer mu je trebalo to da opise jevrejima da bi zatim.pokazao kako je bog sklopio zavet s avramom..znaci stvaranje sveta je samo uvod u savez boziji sa avramom...
 

Mita Komita

Primećen član
Poruka
866
a nije uvod izmislio mojsije..to sto je video i shvatio na sinaju ostalo mu je kao dubok utisak u pamcenju posle cega je ipisao stvaranje sveta jer mu je trebalo to da opise jevrejima da bi zatim.pokazao kako je bog sklopio zavet s avramom..znaci stvaranje sveta je samo uvod u savez boziji sa avramom...
и какве то има везе са нама Србима?
 

Mita Komita

Primećen član
Poruka
866
a ti je drzis u rukama i kazes vidi pise samo jevrejima haha..
Ја идем редом.

У Старом Завету Бог рече, кад је оно био љут, да је њих јевреје изабрао али ће да их све побије па ће да изабере неки други народ. (ипак на крају није, те јевреји остадоше изабран народ)

У Новом Завету Исус каже да је послат само ка изгубљеним овцама дома Израеља (јеврејима).
Модерно тумачење овог потоњег је да је Џизус требао прво да научи јевреје а онда јевреји да науче ресто света како и шта треба.
 

.Gogilli.

Domaćin
Poruka
3.941
Naravno da ne treba da se osećaš loše zato što si mama, imam i ja dete, kćerku.
Nego sam mislio na tipove muškaraca koji se ožene samo, ponavljam samo da bi produžili "dinastiju" :lol:
(Takoreći im nije bitno kim se žene, samo da otarase to, jer "tako treba", "vreme je" itd)
Da ne spamujem:
Od Adama na ovamo mi muškarci smo trebali
-Vise pažnje da obratimo na vaspitanje sopstvene dece, a ne da ih prepustimo 100% suprugama. "Dete je majčina briga", "Otac-kolac" i druge nebuloze. Dete je više vezano za majku dok je jako malo, oko 5-6- te godine već počinje da pita gde je tata.
- Da naučimo istim stvarima i kćerke i sinove, da nikad ne kažemo ženskoj deci "Šta će to tebi, ti si žensko", niti da tretiramo sinove što reče žena "kao male bogove" koji sutra neće znati jaje da isprze.
- Da ne dopustimo da žene dođu u situaciju da moraju da abortiraju/ ili da moraju da rode - ključna reč je: moraju
-Da prvu bračnu noć držimo u intimi a ne da divljački iznosimo krvave čaršave pred masu ljudi
- Da ne bijemo ženu ako je nešto pogrešila, grešimo i mi, pa one ne biju nas (čast izuzecima :lol: )
Apsolutno se slazem sa svim napisanim samo ja bih rekla da to nema veze sa biblijom jer tu podlezu i vernici i ateisti i agnostici.
Kakav ce neko biti zavisi od samog coveka ne od toga da li je vernik ili ne.
Ja volim reci .... da bi bio dobar hriscanin, musliman, jevrej .... prvenstveno moras biti dobar covek
 

vcbccbc vcbcvb

Aktivan član
Poruka
1.639
Znači slažeš se sa time da treba da budeš tučena, silovana i da si ništa više osim mašine za izbacivanje čopora dece?
slusaj - ja te ignorisem jer si ignorant
ona da li se slaze ili ne - nebitno; bitno je da su joj tu ulogu namenili ne hriscani, vec bezboznici KOJIMA UOPSTE NIJE STALO DO ZENA, vec kojima treba copor dece RASTAVLJENIH NA DELOVE https://www.infowars.com/hellbound-for-destruction-abortionists-admit-in-court-to-keeping-babies-alive-to-later-harvest-their-organs/
https://www.infowars.com/stemexpress-ceo-admits-selling-beating-baby-hearts-intact-baby-heads-in-daleiden-hearing/ u navodnoj brizi za zene, emancipaciji zena, krije se se u stvari grabez za plenom, a ovde je plen sto veci broj fetusa, po mogucstvu jojs zivih - to nije nasa zuta kuca na kosovu, ceo svet je ZUTA KUCA
To je san svake žene :mrgreen:
a i ti isto, jel se zagrcnes nekad od glupog vica

-----------------
JA nemam drugog nacina, nego da vas vratim na prethodne stranice i link o samokloniranju - najstarije drvo. j aznam sve sta se radi sa zivotinjama, ali Ja Adam nemam drugog nacina, - vratite se molim u nazad.
 
Poslednja izmena:

vcbccbc vcbcvb

Aktivan član
Poruka
1.639
Al se ovde zahuktalo :) Al bilo je neminovno. Zna ovaj forum da izvuce ono najbolje iz coveka :)
pa cekaj malo, ovde se radi u niskom IQ, kao Gogili ako je patrijarhalna treba da trpi, a moderno vreme je zeni dalo izbor - ko je ovde lud, a ko se pravi lud. Brze noge da utekne i ne vraca se nasilniku su njen izbor, materijalna egzistencija, ili ako je princeza, pa joj niko nista ne sme, a nasilnika ima svuda, ne mozes ti da generalizujes kao hriscantvo je CUTI I TRPI, pa Hristos je svojima rekao da uteknu da ne budu zrtve rimskog razrusenja jerusalima, i oni su tada utekli. Hristos je najvise uradio na emancipaciji zena, a ovi moderni danas gledaju da se docepaju fetusa, pa kao brinu o zenama da imaju pravo da abortiraju- LAZOVI. Moderni vec nude zenama pare da nose fetuse, da budu inkubatori, a ovamo se patrijarhalni optuzuju da su od zene napravili inkubatore. Koji je interes hriscanina da od zene pravi prostitutku i objekat za proizvodnju copora? Nema tog interesa osim kod ANTIHRISCANA I BEZBOZNIKA.
 
Poslednja izmena:

InternetExplorer

Zainteresovan član
Poruka
452
pa cekaj malo, ovde se radi u niskom IQ, kao Gogili ako je patrijarhalna treba da trpi, a moderno vreme je zeni dalo izbor - ko je ovde lud, a ko se pravi lud. Brze noge da utekne i ne vraca se nasilniku su njen izbor, materijalna egzistencija, ili ako je princeza, pa joj niko nista ne sme, a nasilnika ima svuda, ne mozes ti da generalizujes kao hriscantvo je CUTI I TRPI, pa Hristos je svojima rekao da uteknu da ne budu zrtve rimskog razrusenja jerusalima, i oni su tada utekli. Hristos je najvise uradio na emancipaciji zena, a ovi moderni danas gledaju da se docepaju fetusa, pa kao brinu o zenama da imaju pravo da abortiraju- LAZOVI.
Ako si dosao na forum sa agendom u startu si se zajebao. Sto pre naucis bice ti lepse.
Ja sam dosao sa agendom. Ostao sam ko zna zbog cega.
 
Top