Od 15. marta će ljudi moći da se učlanjuju. Vučić - uskoro formiranje velikog pokreta

Što za 100 dana, što ne odmah?

Miriše mi na peglanje, ko preživi pričaće a u tih 100 dana mislim da će pasti par žrtvenih ovčica da se zamažu oči.

I što baš 15. Marta na zlokobne "Martovske ide...":think:

Martovske ide
https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Martovske_ide
Мартовске иде (латински: Идус Мартии) је у римском календару био назив за 15. март. На тај дан се у Риму одржавала свечаност у част бога Марса и одржавала војна парада
Израз мартовске иде се очувао и након римског доба, односно добио ново значење зато што управо на тај датум - 15. марта 44. п.н.е. - извршен је атентат на Јулија Цезара.
Према Плутарху је пре самог атентата Цезар од видовњака био упозорен да му прети опасност на Мартовске иде, али је то упозорење занемарио.
На путу за Помпејев театар је истог видовњака срео и подозриво рекао како су "Мартовске иде дошле", на шта му је видовњак одговорио "Да, али још нису прошле" . Убрзо потом је Цезар убијен.
Сусрет је драматизовао Вилијам Шекспир у својој драми Јулије Цезар, одакле потиче и изрека "Чувај се Мартовских ида"

@Jugoslav Čvarak čemu sluti AVtihrist ili njegovi savetnici...sa ovim martovskim idama i zasto i simbolicki sam sebi nabacuje "bedu za vrat"? :think:

...

Ne kaki.

Sns na vlasti od 2012, od velikih hapšenja bilo je samo hapšenje Miškovića koji je eto slobodan, dobio na sudu i sada vam jedan od donatora.

Koliko još da čekamo? Dok ne iznesete sav kapital i prodate zemlju strancima i od nas napravite robove?
A pa pogrešio si adresu, ja nisam iz SNS-a samo ih glasam racionalno
to je kao kad bi igrali Crvena Zvezda - Dinamo
ja bih naravno navijao za Crvenu Zvezdu svim srcemn ali bih pare stavio na Dinamo
i na kraju utakmice dvostruka sreća

@Jugoslav Čvarak
:D

...
ipak bolja propaganda nego ovo vaše:

:malav:

Neki sa ženom nisu popili toliko kafa koliko Vucic sa Kurtijem:

vucic-kurti-twitter.png

2022050501058_540f642cd856f699f96e9c701c6b4804d8fcedeaa8d6fc87c155120f982f7ad6.jpg

.
.
.
...

ama čoveče nije "demokratija" samo kad je tebi lepo, to je onda hedonizam
demokratija su i obaveze a ne anarhična prava kako većina udrimedemokrata neumorno zamišlja slobodnim stilom :kafa:
То ти објашњавам. Није "демократија" кад ви крадете, дилујете и убијате људе, како вам се прохте. Демократија подразумева одговорност за учињено и неучињено. Зато ћете ви, кад се успостави држава у пуном значењу тог појма, лепо у букагије. И тамо вам може бити лепо. Можете писати мемоаре: "како сам од конобара, печењара, керамичара, проституке, хулигана... постао неко 00, а онда био сурово враћен у реалност". :ortaci3:

Generalno što da ne. Naprednjačko glasačko telo nije mnogo inteligentno. Oni će da preobuku iste ljude u drugi dres, praktično promene ambalažu, i njihovi glasači ima da se popale kako se pojavila nova sila i nada Srbije.
Mora da ga neko upitao

Gospodine Vucicu, kako cete odvojiti xito od kukolja u nasoj zemlji?
I eto mu resenja.

Poslednja izmena od moderatora:
- Kovid revolucija
- Prevremeni izbori (da se vidi učinak propagande)
- Ekolozi iz zagadjenog Beograda
- Iskreno opelo lažnih studenata

Vučić - Agentura 4:0
utakmica postala dosadna, pravo da vam kažem... makar jedan penal da vam se dodeli... a i to bi promašili...

8ed7c565641ae1fd34b3f56b74e3a6b7.jpeg

gde si pošo sine? bolje da te Tata nauči da si mali nego da te Agentura šalje iz škole na raskrsnicu da lomiš šoferke ljudima u svom poslu...

"bolje da te bijem zdravog, nego da te volim bolesnog" - Pravi Tata :heart:

Poslednja izmena:
greškom moderacija obrisala

Sretni vam izbori prekosutra, da pobijedi HDZ tu kod vas pa da lijetimo nebesima bezbrižno
A ne... ovaj put sam za SDP-njare... iznimno:

Da ti kažem iskreno, uopće ne pratim, a ni ne zanima me.
Mirnodopske ovlasti predsjednika u Hrvatskoj slične su onima nekog željezničkog skretničara u Vinkovcima.
Da sam već prisiljen izaći na izbore, glasao bi za Kekinicu kada bi imala izgleda, ali ovako podržavam vepra iz Tača.
Iznimno i samo u vezi predsjedničkih izbora ga podržavam, ne daj bože više njega za premijera.
Razlog je taj što puno pomirljivije nastupa prema Rusiji, dok HDZ sve papagajski ponavlja što mu Brisel kaže.
S obzirom na to da Hrvatska redovito završi na krivoj strani povijesti, barem bi se u slučaju neke generalne pizdarije i trijumfa Rusa ovaj mutavi narod mogao izvlačiti na kartu Milanovića i kukati kako ga je HDZ zaveo.

Vučić je izjavio da će doći do formiranja velikog pokreta u koji će ljudi moći da se učlanjuju od 15. marta, a čiji on neće biti predsednik. Vučić je kazao da bi SNS trebalo da bude stožer tog pokreta, ali da će ga činiti nestranačke ličnosti koje su rade da pomognu u daljem razvoju Srbije.

„Izvesno je da će doći do formiranja velikog pokreta na čijem čelu neću biti. Ta ideja je sazrela i od 15. marta ljudi će moći da pristupaju, da se učlanjuju", kazao je Vučić. Kako je naveo, on se uzda u stratešku podršku SNS-a i veruje da bi oni trebalo da budu strateški stub pokreta, ali i mnogi drugi.

https://www.novosti.rs/amp/vesti/po...njuju-vucic-uskoro-formiranje-velikog-pokreta

https://lat.sputnikportal.rs/202412...ja-cak-i-ljudi-iz-vrha-vlasti-1181031335.html

Ovaj pokret srpski svet koji najavljuje vucic ima da izraste u partiju i pobedice na sledecim.izborima.

Баба Ванга (АВа) вели!

- Kovid revolucija
- Prevremeni izbori (da se vidi učinak propagande)
- Ekolozi iz zagadjenog Beograda
- Iskreno opelo lažnih studenata

Vučić - Agentura 4:0
utakmica postala dosadna, pravo da vam kažem... makar jedan penal da vam se dodeli... a i to bi promašili...

8ed7c565641ae1fd34b3f56b74e3a6b7.jpeg

gde si pošo sine? bolje da te Tata nauči da si mali nego da te Agentura šalje iz škole na raskrsnicu da lomiš šoferke ljudima u svom poslu...

"bolje da te bijem zdravog, nego da te volim bolesnog" - Pravi Tata :heart:
:hahaha:

A ne... ovaj put sam za SDP-njare... iznimno:

Ne čudi me više ništa sa hrvatske strane pa ni tvoja iznimka u izboru

Čudnovati porcesi se odigravaju u vašemu sustavu...
Prvo ste najurili Srbe da bi doveli Pakistance, naučiće i oni maternji jezik zvali ga mi ovako ili onako
Kažeš Vepar je za Ruse a HDZ sluša Brisel no Madjarska naseljava polako svoj bivši teritorij a nogometni stadion uvelike izgradila.
SPLIĆANI bez i jedne greške napisali "Morem plovi jedna mala barka" Riječanima NA ĆIRILICI

JEŽUS MARIJA I SVI SVECI NA NEBESIMA
HRVATI POŠAŠAVILI DO NEPREPOZNAVANJA

Hoću Hrvate kakvi su bilo do tamo 90-ih, ovo liberalno ne priznajem ja ništa

Poslednja izmena:

Back