Oću li se oženiti

egzorcista

Ističe se
Poruka
2.674
Interesuje me žensko mišljenje o ovoj prepisci.....ukratko ima li od ovoga leba ili nema? Šta mislite vi poštovane forumašice? :gace:
POČETAK SESIJE:
Nisi lepa, ne znaš da kuvaš, lenja si, spavaš do podne, verovatno i nikakva u krevetu, uopšte nisi ni za šta. Ja sam ti jedina šansa da se ikada udaš. Oženiću te ali samo ako imaš debeo miraz...i smatraj da si super prošla, jer te niko neće hteti takvu ni sa mirazom. (cash)8-)
[9:18:58] tetragramaton531: Smatraj ovo zvaničnom proševinom i pitaj tatu, mamu, tetke, strine, ujine....koliko su spremni da daju miraza uz tebe....neka se solidarišu i neka pomognu da se konačno udaš....već si mnogo izostala iza generacije. ;)
[10:12:21] Jelena :): Mozda ti i nisi tako losa prilika kao sto mislis,obzirom da znas sve sto ja ne znam,dobar si u svemu u cemu sam ja losa a i mnogo dobro izgledas...Ali, jednu si stvar prevideo... Savest mi ne dozvoljava da tako divnom coveku, sa svim tim kvalitetima, upropastim zivot ovako nakaradna...pa, koliko god me mama, tata, tetke, strine, ujne, prije i kume, budu terali na taj korak, odupiracu se dok bude bilo snage u meni, jer koliko god da sam olos, onaj trun savesti koji mi je ostao mi nece dozvoliti da te upropastim, pa po cenu toga, da si mi jedini izbor, pre cu umreti sama, nego tebe unesreciti...ali hvala ti, vrlo je velikodusna tvoja ponuda
[10:39:45] tetragramaton531: Tvrdiš pazar....klasika. Džaba sva priča, bez miraza te ne ženim. Svi smo mi savremeni kad pokušavamo da udamo kćer gologuzu bez gaća i još prestarelu....bože moj to je sad moderno...niko ne daje miraz uz devojku...ljubav je bitna. Ali zato kad se sin ženi odma se poteže pitanje ko su njeni jesu li bogatii, koliko će i čega dati uz devojku...
[10:44:28] tetragramaton531: Dakle, ponuda je pala....imaš mušteriju koji hoće da te ženi takvu nikakvu. Treba obavestiti bližu i dalju familiju da čovek neće da te uzme gologuzu nego da traži miraz. Ti njima lepo to prenesi, pa neka gospoda odluče, hoće li se počešati po džepu i udati ćer, ili će zbog svoje škrtosti imati u kući usedelicu za uvek....koja će ih za koju godinu početi kleti i u kamen zatucati...kad shvati da je zadnji voz odavno prošao. Kad neudata ćer počne da ih kune, sve će im poći nizbrdo i sva letina će propasti pa će na kraju šteta biti veća nego što su uštedeli na mirazu.
[10:45:27] Jelena :): (rofl)
[10:47:15] tetragramaton531: Samo ti njima prenesi....da vidimo šta će kume i tetke reći
[10:47:54] Jelena :): (yn)
[10:48:42] Jelena :): (y)
[10:50:32] tetragramaton531: Dobro, javi odgovor familije. (wave)
[10:50:42] Jelena :): (n)
[10:51:19] tetragramaton531: Ti se ionako ne pitaš, oni se pitaju i biće kako oni kažu.
[10:52:19] Jelena :): pa oni kazu (n)...rekose nema (handshake)... jer nemaju interes u celoj prici
[10:53:02] tetragramaton531: Nisi ti stigla ni da ih obavestiš....radi kako treba...obavesti ih.
[10:54:26] Jelena :): ih, ja sam to jos sabajle obavila, nista ti ne brinii. (happy)
[10:55:22] tetragramaton531: Ne zajebavaj se...ovo nije šala...ovo je ozbiljna ponuda za brak.
[10:56:19] Jelena :): ko se zajebava? ja sam mrtva ozbiljna (nod)
[10:59:33] tetragramaton531: Dobro ako su tako škrti i ne daju ništa uz matoru devojku neka im ostane usedelivca zauvek....samo im reci da to što su pokvarili devojačku sreću zbog svoje škrtosti neće na dobro da im izađe...od davnina se zna za to....i jače gazde od njih su propale zato što nisu hteli da daju miraz i na taj način upropastili ćerku.

Poslednja izmena:
[11:01:00] Jelena :): :S
[11:06:40] tetragramaton531: Bio neki Ljubo iz Dolova i nije hteo dati miraz ćeri. Čuvala mu oko 100 ovaca 35 godina i na kraju jadnica se teško udade za nekog udovca, ne bi je taj ni ženio nego mu ostalo 5-oro dece pa je uzeo i bez miraza. Kad je pošla otac zakolje ovcu ali od škrtosti joj nije dao celu da je ponese nego preseče ovcu na dve pole pa ćerki da samo jednu. To je prevršilo meru, ćerka se na izlasku iz kuće rasplače padne na zemlju i prokune i njega i njegove ovce i kućni prag.Ljubo je i pored svojih ovaca umro od gladi, a nije imao ni kaputa nego se zamotavao u slamu i bujad da mu ne bude hladno, tako je i umro.
[11:07:41] tetragramaton531: Ispričaj svom tati ovu priču :(
[11:12:32] tetragramaton531: Priča je istinita ja se sećam toga Ljube, išao okolo zamotan u bujad koju je oko pasa zamotavao konopcem, to mu je bilo umesto kaputa.
[11:15:06] Jelena :): E, moj ti, koliko je samo gneva i tuge u tebi...razumem, nije ti lako... Ali, mislis li stvarno, da sam ja pogodna podloga za lecenje frustracija? Ako je tako, ucinicu ti, nije problem, samo ako ces se zaista osecati bolje kad mi saspes u facu sve sto sam zasluzila da mi se kaze i na taj nacin ti se iskupiti za sve nedace koje sam ti u zivotu nanela... pucaj, otvorena sam za tvoje "dobronamerne savete"...verujem da cu ti ulepsati dan, posle jos nekoliko "otrovnih strelica" upucenih na racun bulo cega sto se mene tice... (yn)
[11:19:17] tetragramaton531: Ne prepisuj....to sam ja tebi slično rekao...ranije. (wasntme)
[11:19:43] Jelena :): mozda nekoj drugoj meni nisi..
[11:20:19] tetragramaton531: Nije 100% isti post ali je vrlo sličan...dakle ne prepisuj!!!
[11:21:25] Jelena :): dobro, ako ti tako kazes, ne smem ti se suprotstavljati, opasan si previse
[11:22:28] tetragramaton531: Volim i ja tebe, ali tvoja škrta familija nam je upropastila sreću....sudbo kleta
[12:57:52] Jelena :): Sad mi je stigla poruka o ljubavi i mojoj kletoj familiji, pa bih ti rekla sledece: mislis da si inteligentan, jer su ti psihijatri tako rekli...pa ...verujem da je istina, ali ima i nesto sto se zove emocionalna inteligencija, a tu si, sreco, vrlo tanak, zapravo,da nisi, ne bi koristio moju porodicu u pokusaju da me "uvredis", ili "zbaris", sad vise nisam sigurna o cemu je rec, jer ti za oba koristis isti nacin..Uzgred, valjao bi tebi neciji miraz, po mogucstvu, neke mlade, plodne, smerne i pokorne....mozda i "nabacis" sve to u kompletu, nekad, nikad se ne zna sta nosi sutra... SRECNO
[12:59:14] tetragramaton531: znao sam da me volis (inlove)
[13:03:34] Jelena :): naravno da te volim, ja za razliku od tebe, ne znam za onaj opozitnji osecaj, toga u mom srcu nema...ali bojim se da ti znas sta je ljubav, samo iz starogrckog tumacenja, na nivou teorije, duuuuuso :)
[13:07:24] tetragramaton531: nauci me prakticno :)
[13:10:02] Jelena :): prakticnoj ljubavi se ne uci tako lako, to je dugotrajan proces, koji pocinje rodjenjem, a ti si, na zalost, neke delove tog procesa preskocio....nisam sigurna da je moguca popravka... :(
[13:12:44] tetragramaton531: Sve devoke matore treba da se zatvore, ne da ljubi mladog momka matora devojak.... ;)
[13:24:06] Jelena :): Hahahaha...pa znas kako, nema potrebe zatvarati se,kad mlad momak hoce i moze... ja radije BEGAM od ovih sto su presli 40, pa bi da se zene drugi put, ali sad nekom koja ce biti poslusna :D

[13:26:32] Jelena :): hahaha...pa ti onda, osnovamo reci, da nisam zavodnica...
[13:27:15] tetragramaton531: AUUU, šta se ovde radi...Sodoma i Gomora...pa ti se već sat vremena dopisuješ sa mojim sinom...BLUDNICE, lepo je rekao da te treba zatvoriti...pedofilko!!!
[13:28:11] Jelena :): napredno dete ...na tatu, bice (rofl)
[13:28:31] tetragramaton531: Pobegao je napolje
[13:28:40] tetragramaton531: moj zadnji post je bio u 11.22
[13:28:41] tetragramaton531: kao ima posla
[13:29:03] tetragramaton531: a otima tatine švalerke (u pokušaju)
[13:31:01] Jelena :): a, ja se pitam od kud da si se prodobrio? |-(
[13:34:01] tetragramaton531: A sviđa ti se junior? Pa lepo ćete se slagati kad se udaš za mene....skinuću ja malo zahteve ti dodaj malo miraza i da se nađemo...pa da kupim svatove.
[13:36:37] Jelena :): jok...juniora mozes da prepustis onoj maloj sto je setas k`o maskotu.. miraza nema, ja sam iz sirotinjske kuce, a tvoji zahtevi su previsoki cak i kada je Ceca u igri....nema biznisa, samo ljubav...
[13:38:19] tetragramaton531: Neka neka....predomislićeš se ti...kao ti ono reče dok napraviš nekoliko krugova na Flitricu pa kad te ne bude niko hteo...ja sam ti uvek siguran....ali mora miraz.
[13:40:35] Jelena :): vidi ovako...nije u pitanju koliko cu ja krugova napraviti po Flirticu, vec da si ti to vec ucinio, i video da od mene nema ni lepse ni bolje prilike i bez miraza...
[13:41:10] tetragramaton531: i nisu mi previsoki zahtevi, ja ih nisam ni izrekao...da vidimo prvo šta vi nudite...a takav je i red kaže se devojka taka i taka uz nju ide to i to...
[13:42:13] Jelena :): uz ovu devojku ne ide nista materijalno, znaci, nije tvoj tip..
[13:43:35] tetragramaton531: To je sramota uz takvu devojku ne dati ništa. pokojni Ljubo dao bar pola ovce, a ovde NIŠTA!!! (sweat)
[13:44:24] Jelena :): a ti u buli....ccc...pa stvarno su ljudi zlotvori, niko ni dupetom da mrdne za tebe...
[13:45:41] tetragramaton531: Pa jbbga treba ukupiti 2 ,5 miliona....pa i po cenu braka, slobode, ljudskih prava, živaca....:(
[13:46:42] Jelena :): bilo bi dobro da ovde vazi poligamni brak, onda bi bio na konju..
[13:47:25] tetragramaton531: Pa i ovo ti je sve poligamija, on vara nju ona njega i tako žive.
[13:47:50] Jelena :): al samo jedan miraz, varanje se ne racuna
[13:50:38] tetragramaton531: Znam da je jedan miraz, zato moram naći neku koja će ga i doneti...bar da se spasem zatvora....imaš vremena do kraja godine da razmisliš o mirazu....sad te pozdravljam...evo mi jedne nove udavače na skajpu...odo da pitam koliko njen tata daje....on je Rus iz Moskve...možda baci neku paru ili bar politički azil...pozdrav
[13:51:39] Jelena :): hahaha....ajde, pa sa srecom...mislim njoj :D
:hvala:

Poslednja izmena:
e ne mogu, ali uklapam se u opis, miraz onako
ne mogu da citam : ((

budi poshten pa oces znaci nemoj iza ledja da kopas da trazis ribu zgodnu ovo ono
al vidi je l se isplati :I

kad sam chatovala to obicno bile kratke recenice

Ако хоћеш да је ожениш, мораш да се скинеш го до појаса, да станеш у један пластичан лавор испред транзистора из '69-те године и да певаш "Не плачи ми на кућноме прагу, да ми врата не повуку влагу".

Back