Ocu da se zaposlim u opstinu

Samo ti treba Vazelin i rasiris nogice!

Dokle smo mi kao ljudi dosli da se javno prica o pevarama, mogu da zamislim kako si ti zavrsio taj " Pravni fakultet".
Izlazio na ispite sasvim normalno kao i svi drugi. Stepenovao faks i posle zavrsio politicko upravni smer trogodisnje studije. Onda sam otiso za Novi Sad tamo dao razliku od 14 ispita i dobio 7 stepen cetvorogodisnje studije.

Tema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.
Ako te prime, javi mi se u pp, da znam kome da se obratim ;) nema leba u prosveti :mrgreen: nisam član, al ću se pravim da jesam :mrgreen:

Tema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.
Kao diplomirani pravnik, ali moze i neki administrativni poso.

Sa tak'u gramatiku, daleko će doguraš

Can Smash Lil Dicky GIF by DAVE

Back