- Poruka
- 78.489
Zato sto sam u okolini Kragujevca.
Nije Jagodina na kraj sveta
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto sam u okolini Kragujevca.
Mislio sam moze samo i mastiljara bez da stancujem ugovore i resenjaA kakav neadministrativni poso radi dipl.pravnik u gradskoj upravi Kg?
Tamo je Palma i kod njega su plate ne daj ti Boze. Kakva crna Jagodina. Ja bi kod Dasica.Nije Jagodina na kraj sveta
Tamo je Palma i kod njega su plate ne daj ti Boze. Kakva crna Jagodina. Ja bi kod Dasica.
Sta drugo?Mala plata ili nešto drugo?
Mislis da sam zapucao bas tamo zbog neke zemske
Mislis da sam zapucao bas tamo zbog neke zemske
Идеш у неку адвокатску канцеларију и рмбаш 2 године бесплатно или за мале паре, онда положиш правосудни и адвокатски испит и онда се упишеш у регистар адвоката и зарађујеш знатно више од мастиљара у општини.Kao diplomirani pravnik, ali moze i neki administrativni poso.
Uslovi konkursa su da neko urgira. Bitno je da upadnes pa onda ide korak po korakVidim ja da nisi 100% upoznat sa uslovima konkursa
А зашто то мене питаш?@dulesrbenda covek pita kakva je procedura za ulazak na platni spisak ove vlasti
kude bre u opstinu hehehe idi begaj prike bolje u drzavni poso ajde heheTema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.
Onako deluje mi da si svestran covek pa mozda imas i tu informaciju...А зашто то мене питаш?
Немам.Onako deluje mi da si svestran covek pa mozda imas i tu informaciju...
Ne mora opstina moze i EPSVrhunac ambicije da se zaposli u opstini.
E, lebe mekani
Evo lepo izračunaj:Tema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.
Bolje vataj MAXI dok ima mesta.Ne mora opstina moze i EPS
A kakav neadministrativni poso radi dipl.pravnik u gradskoj upravi Kg?