Ocu da se zaposlim u opstinu

Tema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.
1. Kupi knjigu "Teorije Zavere" od Dejana Lučića. To ti je priručnik kako se postaje partijska šlihtara;

2. Učlani se u SNS kao što si i sam napisao;

3. Nikad pretpostavljenima nemoj reći "Ne", prihvati se svih poslova i obaveza koje ti nametnu;

4. Smeškaj se ljigavo i budi licemeran.

5. Cinkari svoje partijske kolege ako ti se ukaže prilika, a ako nemaju mrlju u karijeri, izmisli neki trač koji će im uništiti reputaciju.

I eto tebe u Opštini Kragujevac za 3-4 meseca.

1. Kupi knjigu "Teorije Zavere" od Dejana Lučića. To ti je priručnik kako se postaje partijska šlihtara;

2. Učlani se u SNS kao što si i sam napisao;

3. Nikad pretpostavljenima nemoj reći "Ne", prihvati se svih poslova i obaveza koje ti nametnu;

4. Smeškaj se ljigavo i budi licemeran.

5. Cinkari svoje partijske kolege ako ti se ukaže prilika, a ako nemaju mrlju u karijeri, izmisli neki trač koji će im uništiti reputaciju.

I eto tebe u Opštini Kragujevac za 3-4 meseca.
To ti iz iskustva govoriš ili možda grešim?

Tema je vrlo jasna i precizna. Hteo bih da se zaposlim u Kragujevacku opstinu pa me interesuje kako se vataju veze? Znam da mora da se bude clan SNS i da se ide autobusom za Loznicu kada treba. Ali to sigurno nije dovoljno. Cuo sam da se za neke okolne opstine daje 15000 evra, ali meni je to van svake pameti.

Moraćeš u partiju, nema druge ;)

Pa kako se pokažeš. Moraš da skupljaš sigurne glasove pa tvoj rejting u partiji raste srazmerno broju ljudi koje "vrbuješ". Naravno, možeš da budeš i finansijer, što više platiš, to te čeka bolja fotelja, kod naprednjaka sve može, što si ti izdašniji, to su i oni, pravi interesni kolektiv ;)

Ја сам северније. Не знам кол'ко је код Вас куФерта.

Back