Очитана количина Коефицијенат протицања и Протекла количина . појмови у рачуну за гас . и још понеки кубик

коефицијенат протицања

• је јасан научни праметар јер од тепературе околине зависи колико протекне гаса

glasova: 0 0,0%
  • је већи када је већи минус јер гас се скупи па

• је мањи када је +20 целзијуса јер се гас рашири

• је само начин да НИС краде

glasova: 1 100,0%
  • има у Русији и Украјини

• има и на Западу

• је нила када је ЛПГ јер ЛПГ је нестишљив

• Ukupno glasova
    1

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418
Како се гас обрачунава?

Па са 'коефицијентом протицања' .... и још мало репете

Неразумете ?

Када очитају количину на бројилу ..резултат помноже са коефицијентом ... НПР очитано 100 кубика ..коефицијенат 1.05 значи

Протекла количина је 100.5 кубика

И према цени помноже ..

Додају кубик за УУ за ПП за ММ .. шта су УУ ПП ММ ... то пише на Андромеди ( гооглајте Вогонска Гасна Копанија )

Poslednja izmena:

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418
Slaba ti matematika... 105

Nemam gas još uvek, tek prošle godine uveli u ulicu...

Koliko je bilo za novembar? Koji kvm?

Нама је увек лексика бил ајачи адут .

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.971
Како се гас обрачунава?

Па са 'коефицијентом протицања' .... и још мало репете

Неразумете ?

Када очитају количину на бројилу ..резултат помноже са коефицијентом ... НПР очитано 100 кубика ..коефицијенат 1.05 значи

Протекла количина је 100.5 кубика

И према цени помноже ..

Додају кубик за УУ за ПП за ММ .. шта су УУ ПП ММ ... то пише на Андромеди ( гооглајте Вогонска Гасна Копанија )
Gas je skup, navuku te pa opletu. Evo izgleda da je i grejanje na struju postalo neisplativo.
Ko nema dimnjak ko ja, najebo je :(

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.326
Gas je skup, navuku te pa opletu. Evo izgleda da je i grejanje na struju postalo neisplativo.
Гас је најјефтинији за грејање.

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.326
Како нико? Деценијама популаран вид грејења. Наравно било је година кад је био скуп али данас је смешна цена захваљујући Русима. Где има да за 3,4 хиљаде грејеш стан и санитарију... Добро децембар ће бити коју хиљаду више. Мени и у најјачој зими није рачун прелазио 100 еура...

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418
Mozda kod nas, zato sto se niko ne greje na gas... al da vidis ako pocnu svi ima da stizu racuni od 500 evra ko u Zagrebu :P

250 000 вамилија се на гас догрева .. када је пре 20 годиница та гасоманија почела евро је био 30 РСД а гас 1 рсд кубик

Сада је кубик пола евра

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418
Како нико? Деценијама популаран вид грејења. Наравно било је година кад је био скуп али данас је смешна цена захваљујући Русима. Где има да за 3,4 хиљаде грејеш стан и санитарију... Добро децембар ће бити коју хиљаду више. Мени и у најјачој зими није рачун прелазио 100 еура...

Смешна?

Хахахахаххаха

ЕУ је послала Бужатовићу бефел да СПУСТИ цену гаса јер су скупљали екстра профит.

Бужави добије од Руса јефтинији гас него ЕУ али продаје скупо ....

Та 'русофилија' је Лчнофилична Џепофилија .. на рачун колектива

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418

Ми роде из Русије-Украине смо изнајмиле овај димљак за 500 жаба и 100 змија недељно . Па зар да се селимо ?

Имамо чак и две антене .. Једну СББ а другу ТЕЛЕКОМ

15-rode.JPG