~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
don't get me started...milicaanchy:pa vako nekako,odlichno izgledash,odlichan djak,ide na ples chini mi se,odlichno crta...imash ti koju manu![]()

@ponja
pa.....ne svidja mi se,nije moj tip...
5ica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
don't get me started...milicaanchy:pa vako nekako,odlichno izgledash,odlichan djak,ide na ples chini mi se,odlichno crta...imash ti koju manu![]()

5ica...

jok....lewa...ja pijem wodku..a drugarica sirup...zagrevanje za bludnicenje na Kopu =)pumps:Dobra ti je slika Andjo !
Ti si ova u desnom uglu, zar ne?
E svaka ti chast. Moj si tip....zeneandja_stay_cool:jok....lewa...ja pijem wodku..a drugarica sirup...zagrevanje za bludnicenje na Kopu =)

e?... kad bih znao kako se osecjam... onda bih mogao i da odgovorim... ne razumem pitanje bash najbolje...HELENA33:i artinve, kako se osecas tako...?
nema veze sto ne razumesh... znam ja da ti nije lako...Artinve:suvishe sitno... ne vidim shta drzhi u rukama...mozhda nije ni bitno... ne boji se pada... ugao je odlichan...
e?... kad bih znao kako se osecjam... onda bih mogao i da odgovorim... ne razumem pitanje bash najbolje...
))