Morao sam ponovo da otvorim temu za neupucene, jer nije tacno formulisana I sustinu nisam odmah izneo. Letos Sam bio kod prijatelja u Istanbulu nekih 7-8 dana. Sutradan od kada sam stigao smo trebali da idemo u drugi deo grada. Uhvatili metro-bus I seli. Na sledecoj stanici ulaze dve devojke I sedaju preko puta mene I mog prijatelja. Pricamo normalno sve I odjednom uhvatim pogled devojke preko puta. Ok samo obican pogled nisam ni obratio paznju toliko. Medjutim, poceli su pogledi da nam se stalno susrecu. Ali nisam video samo obican pogled iz njenih opcija, vec stvarno nesto sto me ocarala. Jedanput se bas zagledala I nije skretala pogled kad sam joj vratio. Steta je bila Sto Sam morao ubrzo da izadjem. Gledali me I kad sam izlazio iz busa. Prijatelj mi isto kaze da je primetio da se bas zagledala u mene. Imao Sam raznih flertova sa nasim devojkama, Ali do sad me ni jedna nije ovako kako da kazem I hipnotisala cak
Radi se o tome da me blago depresira ta cinjenice da je vise nikad necu sresti I da idem svakoga Dana za Istanbul. Dolazim iz manjeg grada u Centr. Srbiji I ovde me vise ni jedna ne interesuju samo mi je u glavni ona