Ocaran turkinjom

Stanns944

Obećava
Poruka
72
Morao sam ponovo da otvorim temu za neupucene, jer nije tacno formulisana I sustinu nisam odmah izneo. Letos Sam bio kod prijatelja u Istanbulu nekih 7-8 dana. Sutradan od kada sam stigao smo trebali da idemo u drugi deo grada. Uhvatili metro-bus I seli. Na sledecoj stanici ulaze dve devojke I sedaju preko puta mene I mog prijatelja. Pricamo normalno sve I odjednom uhvatim pogled devojke preko puta. Ok samo obican pogled nisam ni obratio paznju toliko. Medjutim, poceli su pogledi da nam se stalno susrecu. Ali nisam video samo obican pogled iz njenih opcija, vec stvarno nesto sto me ocarala. Jedanput se bas zagledala I nije skretala pogled kad sam joj vratio. Steta je bila Sto Sam morao ubrzo da izadjem. Gledali me I kad sam izlazio iz busa. Prijatelj mi isto kaze da je primetio da se bas zagledala u mene. Imao Sam raznih flertova sa nasim devojkama, Ali do sad me ni jedna nije ovako kako da kazem I hipnotisala cak 😀 Radi se o tome da me blago depresira ta cinjenice da je vise nikad necu sresti I da idem svakoga Dana za Istanbul. Dolazim iz manjeg grada u Centr. Srbiji I ovde me vise ni jedna ne interesuju samo mi je u glavni ona

Haha da, da Istanbul nema 20 miliona stanovnika I da me sansa da je ponovo sretnem ravna minusu I da zivim tamo cak 😀
Znaš... mi koji sa ljubavlju studiramo/izučavamo strane jezike imamo poseban odnos prema šarenolikosti kojom je svet obojen u temperamentima, različitostima, i mi pod tim ne mislimo u bojama duge.
Ti si sad očaran Turkinjom, i tom idealu nijedna iz tvog mesta ne može da priđe čak i da želi.
Mi smo otvorenog uma pa ono što imamo na tanjiru nije sve što može da se jede.
Mi, filolozi, ne samo da želimo da razumemo svet, nego želimo i svet da nam dođe na noge, da pokuca na vrata ikaže: ''Evo me!''
Dobar si ti! :)
Biće to O.K.

U pocetku posle nisam toliko razmisljao, Ali iz dana u dan sve vise mislim na nju I te poglede. Ima lepsih mozda devojaka u mom gradu, ali ti pogledi 😯😀 Problem je Sto je sedela drugarica, sestra sta joj je vec pored a I ne znam turski 😀. Mada, da smo nastavali jos neku stanicu ko zna sta bi bilo 😀

Morao sam ponovo da otvorim temu za neupucene, jer nije tacno formulisana I sustinu nisam odmah izneo. Letos Sam bio kod prijatelja u Istanbulu nekih 7-8 dana. Sutradan od kada sam stigao smo trebali da idemo u drugi deo grada. Uhvatili metro-bus I seli. Na sledecoj stanici ulaze dve devojke I sedaju preko puta mene I mog prijatelja. Pricamo normalno sve I odjednom uhvatim pogled devojke preko puta. Ok samo obican pogled nisam ni obratio paznju toliko. Medjutim, poceli su pogledi da nam se stalno susrecu. Ali nisam video samo obican pogled iz njenih opcija, vec stvarno nesto sto me ocarala. Jedanput se bas zagledala I nije skretala pogled kad sam joj vratio. Steta je bila Sto Sam morao ubrzo da izadjem. Gledali me I kad sam izlazio iz busa. Prijatelj mi isto kaze da je primetio da se bas zagledala u mene. Imao Sam raznih flertova sa nasim devojkama, Ali do sad me ni jedna nije ovako kako da kazem I hipnotisala cak 😀 Radi se o tome da me blago depresira ta cinjenice da je vise nikad necu sresti I da idem svakoga Dana za Istanbul. Dolazim iz manjeg grada u Centr. Srbiji I ovde me vise ni jedna ne interesuju samo mi je u glavni ona

vidi ovako
ako te Turkinja toliko osvojila i da si ozbiljan muskarac sada bi bio na nekom turskom forumu i makar n aengleskom komunicirao s Turkinjama u nadi da ces upoznati neku koja ce ti se dopasti. Ali ne, mukica dodje na Krstu, prvo se zali na lokalne devojke a onda place za Turkinjom :fdlan:
predlazem da skupis pare za avion i natrag Turska. Pronadji posao i vataj Turkinje :zurka:

Back