Ocajno ljubljenje

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Moze li se neko nauciti ljubiti ?

• Da

glasova: 27 73,0%
  • Ne

glasova: 10 27,0%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Uvek sam imala tu srecu da naletim na muskarce koji se dobro, cak perfektno ljube...Ali, da se moze " obuciti ", moze...to su radnje koje nemaju neko posebno pravilo i sve je stvar improvizacije...sa svakim drugacije....kao i sex.....

Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..

Milim da se ljubljenje ne uci. J ga barem nikada nisam ucila. Uvek se prepustim. Ako je los poljubac onda je, po meni to iz sledecih razloga:
1. ta osoba je balvan, potpuno operisana od osecanja i strasti. Bezi glavom bez obzira, ma kako dobro izgledao/la.
2. ta osoba nije inspirisana. Mozda je los trenutak, nije joj do ljubljenja ili si ti pogresna osoba, nije joj do ljubljenja sa tobom, ali da ne uvredi.
3. u totalnoj je frci, posto je odlepio/la za tobom, a nije opusten/a.
Nema cetvrtog. Moje misljenje.

Milim da se ljubljenje ne uci. J ga barem nikada nisam ucila. Uvek se prepustim. Ako je los poljubac onda je, po meni to iz sledecih razloga:
1. ta osoba je balvan, potpuno operisana od osecanja i strasti. Bezi glavom bez obzira, ma kako dobro izgledao/la.
2. ta osoba nije inspirisana. Mozda je los trenutak, nije joj do ljubljenja ili si ti pogresna osoba, nije joj do ljubljenja sa tobom, ali da ne uvredi.
3. u totalnoj je frci, posto je odlepio/la za tobom, a nije opusten/a.
Nema cetvrtog. Moje misljenje.

Ima i 4-og......:D...razne zamerke medju partnerima ili nepoverenje u partnera ( iz raznih razloga )....prebacivanje:arrow:poljupci losiji pa zbog toga sve redji:arrow:razogovora na tu temu nema:arrow:redji seks:arrow:hladjenje:arrow:i na kraju nema vise nikakve bliskosti....:arrow:i ode sve u pm....Znaci...pricajte ljudi medjusobno sta neko voli a sta ne...meljite ko vodenice...:lol:

I ja mislim da se ljubljenje ne uci...svako se ljubi na neki svoj nacin...sto ne znaci da ne mozemo da se prilagodimo, otkrijemo sta nam najvise odgovara....

Najbitnije su emocije prema doticnoj osobi, opustenost....ostalo ide spontano...;)

Kada sam bio klinac od 13, 14 godina gledao ja stariju drugaricu kako uči mog najboljeg drugara da se ljubi. Stavila ona njemu žvaku (koju je ona žvakala) u plitku staklenu čašu i reče mu:"Juri jezikom...". Zaprepašćeno je pogledao i počeo sa savlađivanjem gradiva, ja se ubih od smeha iako ni ja nisam pojma imao...

Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..

Mozda neko i moze da bude nauchen, ali bi morao da poseduje urodjenu sofisticiranost i zelju da savlada problem u skladu sa zeljama partnera. Lichno, nisam nikad ostala pored nekoga ko ne ume da se ljubi, cak sam imala i pretpostavku da onaj ko se loshe ljubi - loshe i ka-ra. I to mi se nekako uvek potvrdjivalo, dok jednom nisam srela osobu sa kojom sam se divno ljubila .. a sex nikad gori.

Najvishe mi smeta kad neko nema meru i osecaj .. pa gura jezik i kad treba i kad ne treba.

Back