DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
Normalno da moze...
Mada... sa druge strane... nekako je to vestacki...
Mada... sa druge strane... nekako je to vestacki...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I do kraja...Se mozhe nauchiti ili ne?! Hoce li neko dobrodushan otworiti i shkolu ljubljenja?!![]()
![]()
![]()
,ali učenici nešto podvili rep...Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..
a najgore od svega mi je centrifuga :shock: fuj![]()
balava centrifuga. joj i kuku.Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?
Moze li neko ili moze li se neko nauciti ljubiti ..ili je to prirodno i spontano..

balava centrifuga. joj i kuku.
btw, ja mrzim i guranje jezika u uvo... to mi je bljak...
sa jednim tipom se nisam smuvala zbog ljubljenja...

Svaki dodir dolazi iz srca.
ops:Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?

Ja mogu da ovlazim na ljubljenje ako je onako kako ja volim....![]()
![]()
Milim da se ljubljenje ne uci. J ga barem nikada nisam ucila. Uvek se prepustim. Ako je los poljubac onda je, po meni to iz sledecih razloga:
1. ta osoba je balvan, potpuno operisana od osecanja i strasti. Bezi glavom bez obzira, ma kako dobro izgledao/la.
2. ta osoba nije inspirisana. Mozda je los trenutak, nije joj do ljubljenja ili si ti pogresna osoba, nije joj do ljubljenja sa tobom, ali da ne uvredi.
3. u totalnoj je frci, posto je odlepio/la za tobom, a nije opusten/a.
Nema cetvrtog. Moje misljenje.
poljupci losiji pa zbog toga sve redji
razogovora na tu temu nema
redji seks
hladjenje
i na kraju nema vise nikakve bliskosti....
i ode sve u pm....Znaci...pricajte ljudi medjusobno sta neko voli a sta ne...meljite ko vodenice...

Upoznate nekoga ko vam se svidja i sve je ok ali ta osoba se ocajno ljubi .Strasno,a?