Obuci me

^ Slažem se za odjeću i obuću. Ali mislim da se i nakit može lijepo uklopiti u cijelu priču. Naravno, ne napadan. Uz sitne naušnice išla bi i kakva diskretnija ogrlica. Ipak se radi o zabavi, koja traži svečaniji look.

^ Slažem se za odjeću i obuću. Ali mislim da se i nakit može lijepo uklopiti u cijelu priču. Naravno, ne napadan. Uz sitne naušnice išla bi i kakva diskretnija ogrlica. Ipak se radi o zabavi, koja traži svečaniji look.
Sve zavisi šta ide gore,...kakva košulja.
Ne ide ništa preterano elegantno uz te bermude.

Jesi li možda razmišljala koje košulje ulaze u "uži krug"? Stavi pokoju sliku košulja za koje misliš da bi došle u obzir.
Imam lepu usku strukiranu crnu košulju, gore je zatvorena lepezastom kragnom i šnalom. Ide savršeno kad se stavi u bermude.😁
Dole tesne, ravne crne čizme malo preko kolena. Od nakita samo minđuše.
Crna manja kožna torba i preko crni kaput. Nije preterano elegantno, ali je sasvim ok za proslavu kraja godine u firmi. Može?😁
IMG_20241124_111107.jpg

Poslednja izmena:
Košulja je predivna.😍 Baš je elegantna i vjerujem da će podići cijelu kombinaciju. Opis kombinacije mi dobro zvuči, samo bih umjesto ravnih čizama one Mary Jane cipele koje si spominjala, no to ovisi o tome koliko će biti hladno.

Back