tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti se baš tako jako naziru bradavice naići ćeš na odobravanje kod muškihnije bitna samo velicina grudi, vec i velicina bradavica. Ja, npr, nikako ne mogu da idem bez brusa da ljudi ne bi mislili da sam neka uspaljenica, sto je tezak smor ali tako je kako je.
ali dopada mi se tvoj predlog kao nacelna kombinacija.
Naici cu na nezeljenu paznju, a nije poenta u tome - poenta je da je super kad ne moras uvek da nosis brus.ako ti se baš tako jako naziru bradavice naići ćeš na odobravanje kod muških![]()
mslim da se nebi smila zamarati sa tim, učini da je tebi udobnije.Naici cu na nezeljenu paznju, a nije poenta u tome - poenta je da je super kad ne moras uvek da nosis brus.
Mislila sam više na neke ovakve cipele, to mi nekako bolje ide. Samo bež čarape. Čizme nešto baš i ne idu,...možda neke ravne, ali visoke iznad kolena i tesne uz nogu.
Pogledajte prilog 1645589
Odlična tema! Svaka ti čast što si je se sjetila otvoriti, mislim da bi mogla biti vrlo zanimljiva.Ovde kačimo slike ili garderobu iz ormana koja nam zadaje puno muka, kada je trebamo kombinovati sa ostatkom naše garderobe.
'elem,...sigurna sam da svaka od nas ima taj neki komad, koji bi volela da obuče ali ili ne zna kada se nosi ili nema ideju kako se nosi.
Ja sam i bogu dosadala sa ovim bermudama,ali budući da su ove jeseni opet u trendu, rešila sam da ih obučem za proslavu dana firme. Svi predlozi su dobrodošli!
P.S. Kompletan styling, dakle. Od glave do pete. Hvala!
Meni su O.K. te tvoje bermude, siguran sam da se sa njima može napraviti mnogo dobrih kombinacija. Prije nekog vremena naletio sam na jednu vrlo zanimljivu modnu stranicu, zaboravio sam kako se zove, moram je potražiti. Uneseš u tražilicu te stranice odjevni komad garderobe ili modni dodatak koji želiš iskombinirati i ona ti izbaci odjevne kombinacije sa tim odjevnim predmetom ili modnim dodatkom.
Super su mi ove kombinacije, jedino bih druge cipele na četvrtoj slici. Mislim da bi ovakve puno bolje pasale.
Taman sam tebe čekala,...da mi preporučiš neke cipele uz ove moje smeđe bermude.Odlična tema! Svaka ti čast što si je se sjetila otvoriti, mislim da bi mogla biti vrlo zanimljiva.
Meni su O.K. te tvoje bermude, siguran sam da se sa njima može napraviti mnogo dobrih kombinacija. Prije nekog vremena naletio sam na jednu vrlo zanimljivu modnu stranicu, zaboravio sam kako se zove, moram je potražiti. Uneseš u tražilicu te stranice odjevni komad garderobe ili modni dodatak koji želiš iskombinirati i ona ti izbaci odjevne kombinacije sa tim odjevnim predmetom ili modnim dodatkom.
Super Mario,...nemoj da si bezobrazan, nego mi preporuči neke cipele uz moje bermude.Babastajl![]()
Mislim da bi dobro pasale. Svakako bolje nego ove glomazne sa debelim potplatom s dubokim ripnama.Taman sam tebe čekala,...da mi preporučiš neke cipele uz ove moje smeđe bermude.
Za ostalo se mogu snaći i sama.
Nzm kako bi pristajale špicaste bež salonske od velura? U njima sam ravno 2m.![]()
Na ovoj slici mi se samo najlonke sviđaju. Da su cipele crne bile bi malo ljepše.Mislila sam više na neke ovakve cipele, to mi nekako bolje ide. Samo bež čarape. Čizme nešto baš i ne idu,...možda neke ravne, ali visoke iznad kolena i tesne uz nogu.
Pogledajte prilog 1645589
Што бре манастирко на љис?
E ova bordo crvena suknja je predivna.Pogledajte prilog 1645538 сукња А кроја је пандан бермудама по дужини и ширини, али је елегантније. #самоКажем
та је једина лијепаE ova bordo crvena suknja je predivna.![]()
Evo nešto što ti sigurno ne možeš da podneseš jer je savršenoSuper Mario,...nemoj da si bezobrazan, nego mi preporuči neke cipele uz moje bermude.
P.S. Pitaj taštu i ženu, ako ti nemaš pojma.
rođaci iz ŠvedskeA ko vi puni taj ormar
Ne mogu.
Obuci suknju te dužine ili kraću , pusti to.
Suknja tek nema šanse.Obuci suknju te dužine ili kraću , pusti to.
Slažem se. Ali Manastirki su iz nekog razloga drage te bermude i želi ih lijepo iskombinirati za dan firme, zato je i tražila naš savjet.Obuci suknju te dužine ili kraću , pusti to.
Prava su noćna mora!Slažem se. Ali Manastirki su iz nekog razloga drage te bermude i želi ih lijepo iskombinirati za dan firme, zato je i tražila naš savjet.
Obuci dole sandale ravne i bele čarapePrava su noćna mora!![]()