- Poruka
- 30.791
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno neki nemacki caciDa vidimo ko će biti kriv?

Да ли је пало због корупције или лоше изборних радова? Утврдиће се и одговарати ко треба.Ne vidim studente u blokadi u Nemačkoj na raskrsnicama jer je palo zbog korupcije.Možda se ne sme?
Utvrdiće se?A dotle neće njihovi studenti na ulice,a?Ko kaže da je Srbija jedno od najgorih mesta po korupciji?Ko to tvrdi,gde si to pročitao?Jel ti poznato da je mafija u EU izuzetno jaka i dobro organizovana?A mafija ide pod ruku sa korupcijom.Dakle,u EU postoji jaka(velika,izražena) korupcija.Да ли је пало због корупције или лоше изборних радова? Утврдиће се и одговарати ко треба.
Када смо код Немачке, Србија је на једном од најгорих места по корупцији, и Србија има више несрећних случајева по питању градње него цела Немачка. Питам се зашто. Шта мислиш?
Зашто би њихови студенти били на улицама?Utvrdiće se?A dotle neće njihovi studenti na ulice,a?Ko kaže da je Srbija jedno od najgorih mesta po korupciji?Ko to tvrdi,gde si to pročitao?Jel ti poznato da je mafija u EU izuzetno jaka i dobro organizovana?A mafija ide pod ruku sa korupcijom.Dakle,u EU postoji jaka(velika,izražena) korupcija.
Eto,pre neki dan se u BG-u zakucao tramvaj u neki objekat,odmah dreka na sav glas,svako se našao prozvanim da ON nešto kaže po tom pitanju.U Dizeldorfu se posle dan,dva ili tri sudare dva tramvaja,nikom ništa.Mislim,kod njih niko ništa.To po pitanju gradnje ja nisam proveravao ali bi bilo lepo da daš neke grafikone ako imaš,da uporedimo baš.
Zato što je pala nadstrešnica koja je mogla da pobije ljude i to znači da je neko traljavo odradio posao,verovatno je neko od odgovornih zažmurio i za to dobio lovu,a to je korupcija.Kod njih je gore stanje nego u Srbiji jer se kod njih svako malo neko automobilom zabije u masu naroda.Državu im vodi ludi Merc koji ne zna gde je levo,a vojsku im vodi Pistorijus koji sanja veliki rajh i jaki wermaht.Nije kod njih uopšte sjajna atmosfera samo mi ne čitamo dovoljno njihove vesti pa nemamo pojma,a i kriju oni to.Ja ću ti ponoviti da je u EU jaka mafija a samim tim je logično jaka i korupcija,ta dva idu pod ruku.Tako da ja ne verujem u te priče da je EU nešto posebno.Зашто би њихови студенти били на улицама?
Јел стање у Немачкој исто као у Србији? Да ли Немачку води мафијаш и аутократа којем устав не значи ишта, чији је кабинет пун мафијаша и кримоса, чији министри перу паре, краду и нису стручни за посао који обављају? Да ли се код њих главешине у полицији баве убијањем људи и цементирањем у буриће? Да ли код њих полиција и батинаши ломе студентима вилице и газе колима? Да ли код њих има 20+ афера за које нико није одговарао? Јел и код њих осећај безнађа и муке од криминалне државе? Да ли се код њих руше објекти у толикој мери као у Србији, због фушераја? Итд итд
Већ сам окачио на пар места, изволи па потражи. Србија је на 126 или 126ом месту због корупције, заједно смо са Турском, јер и тамо је иста ствар.
Јеси прочитао нову аферу са железницом између Србије и Мађарске.
? Иди потражи.
Корупције има свуда, само Србија предњачи. И тамо ће неко да одговара, овде се само заташкава све.Zato što je pala nadstrešnica koja je mogla da pobije ljude i to znači da je neko traljavo odradio posao,verovatno je neko od odgovornih zažmurio i za to dobio lovu,a to je korupcija.Kod njih je gore stanje nego u Srbiji jer se kod njih svako malo neko automobilom zabije u masu naroda.Državu im vodi ludi Merc koji ne zna gde je levo,a vojsku im vodi Pistorijus koji sanja veliki rajh i jaki wermaht.Nije kod njih uopšte sjajna atmosfera samo mi ne čitamo dovoljno njihove vesti pa nemamo pojma,a i kriju oni to.Ja ću ti ponoviti da je u EU jaka mafija a samim tim je logično jaka i korupcija,ta dva idu pod ruku.Tako da ja ne verujem u te priče da je EU nešto posebno.
Vidi se kako odgovaraju kad im mafija jaka k'o zemlja i traje decenijama već.Корупције има свуда, само Србија предњачи. И тамо ће неко да одговара, овде се само заташкава све.
Докажи. Ја нешто нисам видео да кримоси шетају тако слободно као у Србији, и да раде у полицији.Vidi se kako odgovaraju kad im mafija jaka k'o zemlja i traje decenijama već.
Ja pričam o mafiji,ne o kriminalcima.Докажи. Ја нешто нисам видео да кримоси шетају тако слободно као у Србији, и да раде у полицији.
У србији је мафија у полицији. Толико о томе.Ja pričam o mafiji,ne o kriminalcima.
Ti pričaš o mafiji u policiji u državi Srbiji na temi o padu nadstrešnice u Nemačkoj.Zanimljivo.У србији је мафија у полицији. Толико о томе.
Занимљиво је што увек врдаш, то је увек екстра. Прочитај целу страницу па ћеш можда да разумеш шта, где, ко и како.Ti pričaš o mafiji u policiji u državi Srbiji na temi o padu nadstrešnice u Nemačkoj.Zanimljivo.
Nema vrdanja.Pala je nadstrešnica u Nemačkoj.Daj neki tekst da vidimo te nemačke studente u blokadi koji se bune protiv korupcije u Nemačkoj jer je pala nadstrešnica.Nema,a?Занимљиво је што увек врдаш, то је увек екстра. Прочитај целу страницу па ћеш можда да разумеш шта, где, ко и како.
Нема, јер нису Србија и Немачка исто. У немачкој ће да буде одговорних, у Србији прође година и ништа. Докажи да је корупција у питању у Немачкој.Nema vrdanja.Pala je nadstrešnica u Nemačkoj.Daj neki tekst da vidimo te nemačke studente u blokadi koji se bune protiv korupcije u Nemačkoj jer je pala nadstrešnica.Nema,a?
Nema vrdanja.Pala je nadstrešnica u Nemačkoj.Daj neki tekst da vidimo te nemačke studente u blokadi koji se bune protiv korupcije u Nemačkoj jer je pala nadstrešnica.Nema,a?
Nema jer ti švapsko g***o na lavandu miriše.E zato nema.Нема, јер нису Србија и Немачка исто. У немачкој ће да буде одговорних, у Србији прође година и ништа. Докажи да је корупција у питању у Немачкој.
Нема јер Србија и Немачка нису исто. И поредиш бабе и жабе опет. Него, јел одговарао неко за пад надстрешнице у Србији?Nema jer ti švapsko g***o na lavandu miriše.E zato nema.
Само у твојој глави.jesu počele blokade po nemačkoj
zna li se šta