Обрнута психологија у варању

fanstebre

Poznat
Poruka
9.151
Да ли оне жене које су у вези/браку, а које највише избегавају да у друштву уђу у било какву сексуалну конотацију, избегавају све такве теме у широком луку и заправо се лако увреде на били какву тему о томе су у ствари жене које варају или су бар најсклоније превари ? Оне ткзв даме закопчане до грла, а овамо....
За мушкарце је јасно - они причају о томе без обзира варају ли или не.

Poslednja izmena:
Да ли оне жене које су у вези/браку, а које највише избегавају да у друштву уђу у било какву сексуалну конотацију, избегавају све такве теме у широком луку и заправо се лако увреде на били какву тему о томе су у ствари жене које варају или су бар најсклоније превари ? Оне ткзв даме закопчане до грла, а овамо....
За мушкарце је јасно - они причају о томе без обзира варају ли или не.
Nit je nuzno da one zakopcane do grla sve varaju nit je nuzno da one koje su obucene na izvolte varaju. Sve je to individualno, zenski mozak dosta drugacije funcionise od muskog posebno na temu seksa i prevara. Po oblacenju to najmanje mozes zakljuciti, zene uvek imaju veci izbor kada je varanje u pitanju vec mi muskarci, tako da mozda neka bude meni nedostupna i ja steknem utisak da ne vara, dok je ti smotas za cas posla.

Varanje je individualna stvar, kroz neki kontakt koji je cest sa nekom zenom mozda mozes proceniti mada je i to mac sa dve ostrice.

Back