Obriši me Sizife totalno

maleni:
FARMACEUT:
Harborym:
Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!

Vi uopće niste vjerska zajednica,već Đavolji okot.... :roll:

Ja neznam ko ovde na forumu sem tebe muva sa retortama, udise isparenja, halucinira, bunca,...

A sve sa Ciljem da tvoj mozak postane veći ukoliko je mogućno.... :shock:

FARMACEUT:
maleni:
FARMACEUT:
Harborym:
Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!

Ja neznam ko ovde na forumu sem tebe muva sa retortama, udise isparenja, halucinira, bunca,...

A sve sa Ciljem da tvoj mozak postane veći ukoliko je mogućno.... :shock:

Pa sta bi ti radio da mi je veci ...
ni ovako ne mozes da izadjes na kraj sa njim.

Posto sizif nece da te obrise, obrisi se sam ... gumicom. :wink:

Harborym:
FARMACEUT:
Harborym:

Jehovomoljni bezbozhniche! Molicju se Ocu za tebe.
E nego, jes' ti imao uopshte seksualne odnose? Znash, to lechi frustracije.

Ja imam Svoga Gospoda Boga koji predstavlja tri lica jednoga Boga i Svakoga dana ga molim da me zaštiti od toga vašeg Oca... :shock:

FARMACEUT:
Harborym:
FARMACEUT:
Harborym:

Ja imam Svoga Gospoda Boga koji predstavlja tri lica jednoga Boga i Svakoga dana ga molim da me zaštiti od toga vašeg Oca... :shock:

Kazem ja lepo da si ti sexualno isfrustriran :roll: ...nevin u 32 :shock: ...tz tz tz jaaadaaan

Kelis:
FARMACEUT:
Harborym:
FARMACEUT:
Harborym:

Kazem ja lepo da si ti sexualno isfrustriran :roll: ...nevin u 32 :shock: ...tz tz tz jaaadaaan

Pa zar da sexualna apstinencija TOLIKO utiče na tebe da si se čak i satanistima priklonila... :shock:
E,vidiš stvarno,možda oni riješe tvoj problem... :shock:

Kelis:
FARMACEUT:
Pa zar da sexualna apstinencija TOLIKO utiče na tebe da si se čak i satanistima priklonila... :shock:
E,vidiš stvarno,možda oni riješe tvoj problem... :shock:

A sataniste Gorane prepustam tebi, posto sam sigurna da ih mrzis a da u stvari ceznes za njihovim sexualnim orgijama...ne bi li se bar tako malo "omastio". :wink:

Sto se tice onih koji svoje zadovoljstvo traze samo u spoljasnjem svetu stvarno su za zaljenje. Bog JHVH je tvorac sexa, i prva njegova zapovest je bila "sto vise sexa", i tu ce neko reci da sotona i sex imaju nesto zajednicko. Taj koji zbog tih 'poslastica' i postaje satanista moze biti siguran da ce u nebeskom kraljevstvu biti mnogo 'masnije', no potkrepljene savrsenom brtstvom i ljubavlju a ne nekontrolisanim izivljavanjem. Sam Bog Jehova je Bog sexa, a sex i ljubav ce u njegovom kraljevstvu naci savrsen ondnos. :) :lol: :D

Harborym:
Shizofrenija, kazhem ja :) 8)
Da zashtiti? Pa, zashto je onda onoliko muslimana pregazheno u onom njihovom ritualnom chinu? Zashto je gomilu crkvi spaljeno, i na kraju - zashto nije ZASHTITIO svog sina?
Jer je nemocjan.

Zašto nije zaštitio svog Sina?
To je upravo ono što je sotona hteo, da Hristos ne položi svoj život za spas čoveka, već da se vrati na nebo. Ovako, ispunivši žrtvu, omogućio nam je da posle Velikog Dana možemo biti sasvim opravdani po Božijem Zakonu iako smo ga kršili kao grešni ljudi. No, silama tame to ne ide u prilog, jer oni hoće da što više ljudi sa njima završe u jezeru ognjenom (Otkrivenje 20. glava).

Dakle, ljubav je ta zbog koje je Sin sam hteo da da svoj život (ljubav Stvoritelja prema čoveku), a Otac ga u tome podržao.

Ali to vi ne možete da shvatite.

Ne brini Ela, nisu oni u neznanju, kao sto Isus kaze "Kada ne bi ste videli, ne bi ste imali greha, ali posto kazete vidimo, tada vas greh ostaje".
Oni namerno nece da znaju, zato sto uzivanja 'ovog sveta' smatraju necim dragocenijim od onog sto ce biti onima 'tamo gore' koji su se dokazali u ljubavi. :)

Elizabeta Petrovic:
Harborym:
Da zashtiti? Pa, zashto je onda onoliko muslimana pregazheno u onom njihovom ritualnom chinu? Zashto je gomilu crkvi spaljeno, i na kraju - zashto nije ZASHTITIO svog sina?
Jer je nemocjan.

To je upravo ono što je sotona hteo, da Hristos ne položi svoj život za spas čoveka, već da se vrati na nebo. Ovako, ispunivši žrtvu, omogućio nam je da posle Velikog Dana možemo biti sasvim opravdani po Božijem Zakonu iako smo ga kršili kao grešni ljudi. No, silama tame to ne ide u prilog, jer oni hoće da što više ljudi sa njima završe u jezeru ognjenom (Otkrivenje 20. glava).

Dakle, ljubav je ta zbog koje je Sin sam hteo da da svoj život (ljubav Stvoritelja prema čoveku), a Otac ga u tome podržao.

Da li bi ti zhrtvovala svoje jedino dete zarad celog sveta? Mozhda su javhveu dosadile zhenske device (pogledaj temu o starome zavetu koju sam otvorio), pa je reshio da predje na mushke? A taj "bog" izgleda da je jedno bolesno sadistichko megalomansko stvorenje koje je stvorio ljudsku rasu samo da bi je proklinjao i muchio. Not my type.

Shto se tiche orgija, to mi ne praktikujemo. Barem ne ja. Ja vishe volim 1 on 1. Mmmmm the snake-like body in leather :D To je za nasheg farmaceutka samo san. Treba njemu jedna dominatrix :twisted: Onaj ko zheli da postane Satanista zarad seksa se obichno neprijatno iznenadi i razochara (jer generalno, za to se daruje duh Luciferu).
I pravi se balans izmedju materijalnog i spiritualnog.

Harborym:
Shto se tiche orgija, to mi ne praktikujemo. Barem ne ja. Ja vishe volim 1 on 1. Mmmmm the snake-like body in leather :D To je za nasheg farmaceutka samo san. Treba njemu jedna dominatrix :twisted: Onaj ko zheli da postane Satanista zarad seksa se obichno neprijatno iznenadi i razochara (jer generalno, za to se daruje duh Luciferu).

Ko ima vise pravo na sex ako ne taj koji je sledbenik onoga koji je sex i stvorio. A to da satanisti uzivaju u sexu je obicna glupost. Oni to rade iz prkosa, a iskreni Hriscani jer su slobodni.

Brat i sestra po veri, opijeni ljubavlju Hrista, nadju se zajedno i pruze jedan drugom svo blago neiscrpne ljubavi Bozije...Mmmmm

Radostan sam jer sam Hriscanin. :) :D :) :D

*Mihal*:
Harborym:

Ko ima vise pravo na sex ako ne taj koji je sledbenik onoga koji je sex i stvorio. A to da satanisti uzivaju u sexu je obicna glupost. Oni to rade iz prkosa, a iskreni Hriscani jer su slobodni.

Brat i sestra po veri, opijeni ljubavlju Hrista, nadju se zajedno i pruze jedan drugom svo blago neiscrpne ljubavi Bozije...Mmmmm

Izvini, ljudi kao i delfini praktikuju seks iz zabave i zadovoljstva. Jedino ako je neko frik pa nemozhe da dozhivi orgazam, ili shta vecj. Ne vodim ljubav zbog "prkosa"(kome?).
Shta, seks u slavu isusa? Lepo. A zar dvoje ne treba da budu u braku :?: Pa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".

Harborym:
Shta, seks u slavu isusa? Lepo. A zar dvoje ne treba da budu u braku :?: Pa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".

Bas tako. Bog je tvorac sexa, i njegovo je pravo da se proslavlja njime a ne sotona.
Ako 'libralni' znaci bez predrasuda, onda ja to jesam.
Sex je stvoren za radost i uzivanje a ne da se manipulise sa njime.
No sotona je taj koji je usadio ljudima u pamet da je sve sexualno gresno, i ljudi koji ostaju u takvom zarobljenistvu uma nisu nista drugo nego 'bespomocnici' koje sotona muva kako hoce.

Ono sto Bog mrzi od sexualnog je homosexalnost, pedofilija i svi ostali nacini sexualnog izivljavanja koja nekom nanose bilo kakvi bol.

No svaki oblik hetero-sexualnosti gde se dvoje dobrovoljno sloze uz potpunu odgovornost za ucinjen akt, ne samo da je prihvatljiv za Boga, nego i Bogu je cilj da sto vise takvog ljubav-sexa ima medju onima koji ga vole.

Elizabeta Petrovic:
Harborym:
Jer je nemocjan.

i ti stvarno razumes to sto si rekla?

a i mnogo volim izgovor, "ne razumes ti to"

a jel mogu nesto da te pitam
:D jel ti verujes da u radiju zive mali ljudi :D

*Mihal*:
Harborym:

Bas tako. Bog je tvorac sexa, i njegovo je pravo da se proslavlja njime a ne sotona.
Ako 'libralni' znaci bez predrasuda, onda ja to jesam.
Sex je stvoren za radost i uzivanje a ne da se manipulise sa njime.
No sotona je taj koji je usadio ljudima u pamet da je sve sexualno gresno, i ljudi koji ostaju u takvom zarobljenistvu uma nisu nista drugo nego 'bespomocnici' koje sotona muva kako hoce.

Ono sto Bog mrzi od sexualnog je homosexalnost, pedofilija i svi ostali nacini sexualnog izivljavanja koja nekom nanose bilo kakvi bol.

No svaki oblik hetero-sexualnosti gde se dvoje dobrovoljno sloze uz potpunu odgovornost za ucinjen akt, ne samo da je prihvatljiv za Boga, nego i Bogu je cilj da sto vise takvog ljubav-sexa ima medju onima koji ga vole.
ja mislim braticu, da je tebi neko uvalio neke sektaske knjige :D
salim se
mada ne mnogo
ali tvoje objasnjenje sexa iz ugla crkve je veoma zanimljivo
Harborym je totalno u pravu kad tvrdi da je to stav crkve, bar onih poznatih i priznatih
mada, ima svakakvih pravoslavaca ovih dana

Harborym:
*Mihal*:
Harborym:

Izvini, ljudi kao i delfini praktikuju seks iz zabave i zadovoljstva. Jedino ako je neko frik pa nemozhe da dozhivi orgazam, ili shta vecj. Ne vodim ljubav zbog "prkosa"(kome?).

Bog nije uskratio ljudima to zadovoljstvo da uzivaju u seksu cak i onda kada nece da imaju potomstvo. Kad bi bilo istina to da muskarac i zena treba da vode ljubav samo onda kad zele da imaju decu onda bi to radili samo u jednom periodu u mesecu i bilo bi potrebno da znaju dan. Ali to nije istina. I upraznjavanje seksa radi zadovoljstva nije greh. Ono sto je greh je zloupotreba seksa, i kao i sa svim ostalim stvarima, greh je situacija kada seks postane svrhom i pocne da bude gospodar umesto da sluzi.

Dvoje moraju da budu u braku da bi bey greha uzivali u seksu, ali za Boga brak pocinje u trenutku kad dvoje postaju jedno bey obzira da li su to overili pred svedocima ili ne.

crow:
ja mislim braticu, da je tebi neko uvalio neke sektaske knjige :D
salim se
mada ne mnogo
ali tvoje objasnjenje sexa iz ugla crkve je veoma zanimljivo
Harborym je totalno u pravu kad tvrdi da je to stav crkve, bar onih poznatih i priznatih
mada, ima svakakvih pravoslavaca ovih dana

Knjige koje su povezane sa bilo kakvom religijom, ne citam. Jedino ako zelim imati neki uvid u neku religijsku organizaciju onda uzmem nesto da procitam. Inace citati kojekakve knjige osim Biblije, nemora biti ali uglavnom je ispiranje mozga.
Sve sto pisem ovde na forumu je originalni proizvod mog uma.
I vec sam dobio dva naziva na ovom forumu: Pravoslavac i Jehovin Svedok. Mislim da bi me i jedni i drugi lincovali ovakvog sa ovakvim ubedjenjima kakve imam.

Back