Christadelphian
Aktivan član
- Poruka
- 1.554
a ne samo delimično
sa ove lakrdije od foruma .
I raspravljajte sa satanistima .
pozdrav
sa ove lakrdije od foruma .
I raspravljajte sa satanistima .
pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Vi uopće niste vjerska zajednica,već Đavolji okot....![]()
maleni:FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Ja neznam ko ovde na forumu sem tebe muva sa retortama, udise isparenja, halucinira, bunca,...
FARMACEUT:maleni:FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Ja neznam ko ovde na forumu sem tebe muva sa retortama, udise isparenja, halucinira, bunca,...
A sve sa Ciljem da tvoj mozak postane veći ukoliko je mogućno.... :shock:
FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Harborym:FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Jehovomoljni bezbozhniche! Molicju se Ocu za tebe.
E nego, jes' ti imao uopshte seksualne odnose? Znash, to lechi frustracije.
8) FARMACEUT:Harborym:FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Ja imam Svoga Gospoda Boga koji predstavlja tri lica jednoga Boga i Svakoga dana ga molim da me zaštiti od toga vašeg Oca... :shock:
Kelis:FARMACEUT:Harborym:FARMACEUT:Harborym:Shto si tako zatucan? Ovo je verska diskriminacija, a Administrator je lepo napisao da je to protiv pravila. Sram te bilo!!!!
Ja imam Svoga Gospoda Boga koji predstavlja tri lica jednoga Boga i Svakoga dana ga molim da me zaštiti od toga vašeg Oca... :shock:
Kazem ja lepo da si ti sexualno isfrustriran...nevin u 32 :shock: ...tz tz tz jaaadaaan
FARMACEUT:Pa zar da sexualna apstinencija TOLIKO utiče na tebe da si se čak i satanistima priklonila... :shock:
E,vidiš stvarno,možda oni riješe tvoj problem... :shock:
Kelis:FARMACEUT:Pa zar da sexualna apstinencija TOLIKO utiče na tebe da si se čak i satanistima priklonila... :shock:
E,vidiš stvarno,možda oni riješe tvoj problem... :shock:
A sataniste Gorane prepustam tebi, posto sam sigurna da ih mrzis a da u stvari ceznes za njihovim sexualnim orgijama...ne bi li se bar tako malo "omastio". :wink:
Harborym:Shizofrenija, kazhem ja8)
Da zashtiti? Pa, zashto je onda onoliko muslimana pregazheno u onom njihovom ritualnom chinu? Zashto je gomilu crkvi spaljeno, i na kraju - zashto nije ZASHTITIO svog sina?
Jer je nemocjan.

Elizabeta Petrovic:Harborym:Shizofrenija, kazhem ja8)
Da zashtiti? Pa, zashto je onda onoliko muslimana pregazheno u onom njihovom ritualnom chinu? Zashto je gomilu crkvi spaljeno, i na kraju - zashto nije ZASHTITIO svog sina?
Jer je nemocjan.
Zašto nije zaštitio svog Sina?
To je upravo ono što je sotona hteo, da Hristos ne položi svoj život za spas čoveka, već da se vrati na nebo. Ovako, ispunivši žrtvu, omogućio nam je da posle Velikog Dana možemo biti sasvim opravdani po Božijem Zakonu iako smo ga kršili kao grešni ljudi. No, silama tame to ne ide u prilog, jer oni hoće da što više ljudi sa njima završe u jezeru ognjenom (Otkrivenje 20. glava).
Dakle, ljubav je ta zbog koje je Sin sam hteo da da svoj život (ljubav Stvoritelja prema čoveku), a Otac ga u tome podržao.
Ali to vi ne možete da shvatite.
Harborym:Shto se tiche orgija, to mi ne praktikujemo. Barem ne ja. Ja vishe volim 1 on 1. Mmmmm the snake-like body in leatherTo je za nasheg farmaceutka samo san. Treba njemu jedna dominatrix
Onaj ko zheli da postane Satanista zarad seksa se obichno neprijatno iznenadi i razochara (jer generalno, za to se daruje duh Luciferu).
I pravi se balans izmedju materijalnog i spiritualnog.
*Mihal*:Harborym:Shto se tiche orgija, to mi ne praktikujemo. Barem ne ja. Ja vishe volim 1 on 1. Mmmmm the snake-like body in leatherTo je za nasheg farmaceutka samo san. Treba njemu jedna dominatrix
Onaj ko zheli da postane Satanista zarad seksa se obichno neprijatno iznenadi i razochara (jer generalno, za to se daruje duh Luciferu).
Ko ima vise pravo na sex ako ne taj koji je sledbenik onoga koji je sex i stvorio. A to da satanisti uzivaju u sexu je obicna glupost. Oni to rade iz prkosa, a iskreni Hriscani jer su slobodni.
Brat i sestra po veri, opijeni ljubavlju Hrista, nadju se zajedno i pruze jedan drugom svo blago neiscrpne ljubavi Bozije...Mmmmm
Radostan sam jer sam Hriscanin.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".Harborym:Shta, seks u slavu isusa? Lepo. A zar dvoje ne treba da budu u brakuPa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".
Elizabeta Petrovic:Harborym:Shizofrenija, kazhem ja8)
Jer je nemocjan.
Zašto nije zaštitio svog Sina?
To je upravo ono što je sotona hteo, da Hristos ne položi svoj život za spas čoveka, već da se vrati na nebo. Ovako, ispunivši žrtvu, omogućio nam je da posle Velikog Dana možemo biti sasvim opravdani po Božijem Zakonu iako smo ga kršili kao grešni ljudi. No, silama tame to ne ide u prilog, jer oni hoće da što više ljudi sa njima završe u jezeru ognjenom (Otkrivenje 20. glava).
Dakle, ljubav je ta zbog koje je Sin sam hteo da da svoj život (ljubav Stvoritelja prema čoveku), a Otac ga u tome podržao.
Ali to vi ne možete da shvatite.
ja mislim braticu, da je tebi neko uvalio neke sektaske knjige*Mihal*:Harborym:Shta, seks u slavu isusa? Lepo. A zar dvoje ne treba da budu u brakuPa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".
Bas tako. Bog je tvorac sexa, i njegovo je pravo da se proslavlja njime a ne sotona.
Ako 'libralni' znaci bez predrasuda, onda ja to jesam.
Sex je stvoren za radost i uzivanje a ne da se manipulise sa njime.
No sotona je taj koji je usadio ljudima u pamet da je sve sexualno gresno, i ljudi koji ostaju u takvom zarobljenistvu uma nisu nista drugo nego 'bespomocnici' koje sotona muva kako hoce.
Ono sto Bog mrzi od sexualnog je homosexalnost, pedofilija i svi ostali nacini sexualnog izivljavanja koja nekom nanose bilo kakvi bol.
No svaki oblik hetero-sexualnosti gde se dvoje dobrovoljno sloze uz potpunu odgovornost za ucinjen akt, ne samo da je prihvatljiv za Boga, nego i Bogu je cilj da sto vise takvog ljubav-sexa ima medju onima koji ga vole.
Harborym:*Mihal*:Harborym:Shto se tiche orgija, to mi ne praktikujemo. Barem ne ja. Ja vishe volim 1 on 1. Mmmmm the snake-like body in leatherTo je za nasheg farmaceutka samo san. Treba njemu jedna dominatrix
Ko ima vise pravo na sex ako ne taj koji je sledbenik onoga koji je sex i stvorio. A to da satanisti uzivaju u sexu je obicna glupost. Oni to rade iz prkosa, a iskreni Hriscani jer su slobodni.
Brat i sestra po veri, opijeni ljubavlju Hrista, nadju se zajedno i pruze jedan drugom svo blago neiscrpne ljubavi Bozije...Mmmmm
Radostan sam jer sam Hriscanin.![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini, ljudi kao i delfini praktikuju seks iz zabave i zadovoljstva. Jedino ako je neko frik pa nemozhe da dozhivi orgazam, ili shta vecj. Ne vodim ljubav zbog "prkosa"(kome?).
Shta, seks u slavu isusa? Lepo. A zar dvoje ne treba da budu u brakuPa chak i onda, u seksu se ne uzhiva, vecj samo zbog potomstva. Tako kazhu hrishcjani. Sem ako ti nisi neki "liberalni".
crow:ja mislim braticu, da je tebi neko uvalio neke sektaske knjige![]()
salim se
mada ne mnogo
ali tvoje objasnjenje sexa iz ugla crkve je veoma zanimljivo
Harborym je totalno u pravu kad tvrdi da je to stav crkve, bar onih poznatih i priznatih
mada, ima svakakvih pravoslavaca ovih dana