O
OGI
Gost
Svaka cast,Bundevice,samo dobro ustavi koznjak,steta bi bilo da tako kvalitetna koza propadne.A kako si zakljucio da sam drug?More li bit' da sam drugarica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:More bit'.Nekako mi se ucini da razmisljas kao muskarac.Inace,bundeva ima obicaj drugaricama da kaze"ma ti si moj drug".
Ništa ti se strašno nije desilo, sad ćeš biti čist kao suza.malecki:![]()
Ljudi,sta vi mislite o tome?Naravno,pitam i devojke?Ja sam morao da se operisem zbog fimoze i sada se osecam nekako obelezenim.Da li sam stvarno obelezen?Da li ima razlike u sexu izmedju likova koji imaju i koji nemaju kozicu?Fora je sto nikada nisam video neciji uzivo koji ima kozicu!Prosto ne znam kako to izgleda?Da li ta operacija moze da utice na velicinu penisa?Koja je razlika sto se tice masturbiranja?Hvala unapred svima!
Anonymous:Ništa ti se strašno nije desilo, sad ćeš biti čist kao suza.malecki:![]()
Ljudi,sta vi mislite o tome?Naravno,pitam i devojke?Ja sam morao da se operisem zbog fimoze i sada se osecam nekako obelezenim.Da li sam stvarno obelezen?Da li ima razlike u sexu izmedju likova koji imaju i koji nemaju kozicu?Fora je sto nikada nisam video neciji uzivo koji ima kozicu!Prosto ne znam kako to izgleda?Da li ta operacija moze da utice na velicinu penisa?Koja je razlika sto se tice masturbiranja?Hvala unapred svima!
malecki:bundeva:More bit'.Nekako mi se ucini da razmisljas kao muskarac.Inace,bundeva ima obicaj drugaricama da kaze"ma ti si moj drug".
Ma opet skrecete sa teme...Devojka mi se pohvalila kako mi je i ovako obrezan lep.E sad,sta joj pa to znaci?Kako moze biti lep a kako ruzan?Ponovo vam skrecem paznju da drugi sem svog nisam video tako da ne znam razliku...Ajmo malo o temi ljudiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
klon:Nisam Musliman, a obrezan sam, al se toga ne secam, i nije mi jasno kad?! U kartonu mi pise da na rodjenju nisam, a nemam kozicu?! Jel moze to da pukne kad sam ga natezao kad sam bio mali, posto sam kao mnogo mali otkrio cari masturbacije?!
Gazdarica:Tema je u redu...
Nisi obiljezen malecki, zasto bi bio... Ima mnogo muskaraca koji su obrezani, bilo iz zdravstvenih ili religioznih razloga...
Imala sam odnose i sa obrezanima i nisam primijetila nikakvu razliku, osim vizuelne, u odnosu na neobrezane...