Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Malecki podigo si adrenalin populaciji na forumu s ovim tvojim topicem,ha....
Nije lose,nije lose
Nije lose,nije lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne bi ga bundeva zezao,ali zar ne vidis da nas malecki lozi?Kao,uostalom,i ova u "Pokusaj silovanja" i jos neki da ih ne pomonjem.Hajde,priznaj cika bundevi da ti nas malo...Neimenovani iliti NN:Daj Bundeva, ne zezaj Maleckog. Vidis da mu nije lako.Pozdrav
Malecki, Bundeva je veliki saljivdzija, ne obracaj paznju.
Malisha, nemoj uopste da se opterecujes!!!
Jes da nisam obrezan, ali razmisljam o tome,
cisto zbog higijene.
Nemoj da se iskompleksiras!
Pretpostavljam da si mlad, mogao bi mnogo da izgubis zbog tamo nekih kompleksa.
Veruj mi, imao sam takva - losa iskustva.
Pozdrav
atomski mrav:Ma hajde ne briniKoliko imas godina? Mozda ce jos da naraste! Probaj malo da ga treniras i razvlacis par puta na dan, pa mozda i na tome dobijes par milimetara...
![]()
intact:Evo ja mogu da ti pokazem kako izgleda neobrezan... nisam gay... muskarci smo, pa ne znam u cemu je problem![]()
NO NAME:![]()
![]()
Neces verovati mene su trebali da obrezu,ali igrom slucaja me drug na basketu pogodi loptom u NEZGODNO MESTO.Mene zabolelo ,naravno,odem do klonje kad ono krvarim..DRUG JE TAKO BACIO LOPTU DA ME JE OBREZAO (PREKINUO ONU TANKU KOZICU KOJA DRZI KOZU NA *)!
posmatrac:NO NAME:![]()
![]()
Neces verovati mene su trebali da obrezu,ali igrom slucaja me drug na basketu pogodi loptom u NEZGODNO MESTO.Mene zabolelo ,naravno,odem do klonje kad ono krvarim..DRUG JE TAKO BACIO LOPTU DA ME JE OBREZAO (PREKINUO ONU TANKU KOZICU KOJA DRZI KOZU NA *)!
ne seri zivotati!!!
kakvo obrezivanje loptom?!
mozda ti je drug prekinuo fimozu (onu tanku zilicu koja povezuje glavic i kozicu, ali te sigurno nije obrezao).
obrezivanje podrazumeva skidanje citave kozice koja pokriva glavic.
Mako:Evo, izvinjavam se svima koji su se mozda nasli povredjeni mojim komentarima. Misam zeleo nikoga da uvredim i samo se salim(o). Onaj ko ne misli da je ovo sala, ima pravo (ako ne zeli da bude nekulturan u forumu) da mi pise na mail sve sto misli o meni, sa zadovoljstvom cu odgovoriti...ops:
Gazdarice...jel treba i pismeno ili je ovo ok...![]()