Obrezani nobrezani sta je bolje ?

Sily:
:D :D ;)

nekad i vise puta dnevno! Ma zezam malo, meni je to sve mindedj, kad je tamo gde treba da bude!

znas ono kad se zubici ili proteza zakace za kozicu ili kad riba nestrucno zategne pa jako zaboli ili pukne neka zilica, nije se meni desavalo ali sam cula....
Haha koja zahebantkinja... poosenje sa protezom... :lol:
Pa nek "je" obuci neko... A prenesi joj da zubi jace bole kad se osete glavom nego kozom... :wink:

Shiwa:
da ali nekima to wjera nalaze a ne razumijem se iskreno toliko u wjere da znam prawi razlog.....decko koji mi je to priustio kaze da mu je osjetljiwiji nakon sto swrsi i boli ga
Poznata mi je samo situacija kod Jevreja. Naime, Bog (Jehova) je Jevrejima nalozio da svu mushku decu obrezu kao znak raspoznavanja pripadnosti plemenu izraelovom i kao simbol priznavana ugovora koji je Izrael nachinio sa bogom. Opis scene sklapanja ugovora mozesh naci u Starom Zavetu. Kako su ostale religije navukle svoje ljude to da rade, ne znam.

Lucky Luck:
Poznata mi je samo situacija kod Jevreja. Naime, Bog (Jehova) je Jevrejima nalozio da svu mushku decu obrezu kao znak raspoznavanja pripadnosti plemenu izraelovom i kao simbol priznavana ugovora koji je Izrael nachinio sa bogom. Opis scene sklapanja ugovora mozesh naci u Starom Zavetu. Kako su ostale religije navukle svoje ljude to da rade, ne znam.

da.........slažem se s tobom.Mislim da je u njegowom slucaju slicno.Meni to nikad nije smetalo....mislim to sto je netko druge wjere........

E ovako stalno cujem nesto o toj temi sve drugarice nesto pricaju kao neobrezani kao teska higijena ! mislim se ja oko cega tu ima da se odrzava higijena ? a kao neobrezani lepsi i netreba kao fora da se drzi higijena ! E voleo bih da mi neko to pojasni !!! sta i kako ! i kao vidim po novinama nesto onaj steva klinac i z granda kao mora da sece kozicu kao boli ga kad svrsava :) lol

220px-Covenant_of_Abraham.JPG
=
forum-krstarice-srbija-srl.gif

Boli ga jer je nije rastegao dovoljno sa mastima pa nema krvotok

Back