Obrezani nobrezani sta je bolje ?

Ja ne znam medicinski naziv ali znam da kad decak raste(posebno pocetak puberteta) ume glavic da mu raste brze od kozice. To prouzrokuje da nemoze da se navuce skroz... kao i bolove pri cvrstom stanju. Ako dodje do neke infekcije onda i konstantne bolove. Inace ovo je skroz uobicajena pojava... nije kod pojedinacnih slucajeva...
I to su ljudi u istoriji resavali tako sto su svoju musku decu obrezivali... i onda nema tih problema... Kasnije su neke religije to ubacile u svoje "biblije"...
Inace danas je medicina na takvom nivou da se to vrlo prosto bez ikakvog secenja resava... tako da obrezivanje danas nema nikakvog smisla...

A vi sto ga nablebetaste o nehigijeni... pa mislim da se coveku zgadi a ne zeni... Isto ko je danas toliko prljav i da se toliko ne pere da ima tih gluposti o kojima vi pricate...

I ja isto mislim da lupaju da je sex sa obrezanim bolji... al nisam zensko pa ne znam... opet je sve to individualno...

Gryphon:
Ma nisam mislio na tebe Babe, nego svi zapeli oko higijene i nekih izraza boze me sacuvaj.
p.s. jel ti znas sta je plavi most
ne znam da li si chitao celu temu, higijena igra ulogu, ali i kvalitet sexa, religija i koliko vidim i neke bolesti za koje nisam ni znao da postoje. Ochito smo do sada ustanovili bar chetri po raznim osnovama "razumna" razloga za samosakacenje, mada me ni jedan od njih nije ubedio da sutra potegnem kod urologa i priupitam da li bi to u mojim godinama bilo preporuchljivo.

Bolja je ona cistija varijanta, a i sex traje duze cini mi se...
bez obzira na to koliko puta se perete, bakterije i telesne tecnosti se skupljaju u naborima koze... i to se ponekad oseca i posle nekoliko sati.

Sta mislite zasto se vecina zena brije ispod pazuha i po telu? I koristimo dezodorans iako se nas znoj ne oseca tako "resko" kao muski....
po meni je to super resenje ali znam da ce se tipovi odmah pobuniti u diranje njihovog najdrazeg...

O hebote koliko ste neobrazovani... a bogami i prljavi...

Ako se setimo one decije: Pre i posle jela treba ruke prati.
I novokomponujemo je: Pre i posle sexa treba tuki prati.

Kao i kod svakog kupanja tusiranja... a danas se skoro svi tusiraju svakodnevno ili minimum par puta nedeljno... To je mozda bio problem u ono kaubojsko doba kad su se prali jednom u par meseci...

Totalno nema veze nehigijena sa "savremenim muskarcem"... izuzetaka uvek bilo i bice...
Toliko o higijeni...

Lucky Luck:
ne znam da li si chitao celu temu, higijena igra ulogu, ali i kvalitet sexa, religija i koliko vidim i neke bolesti za koje nisam ni znao da postoje. Ochito smo do sada ustanovili bar chetri po raznim osnovama "razumna" razloga za samosakacenje, mada me ni jedan od njih nije ubedio da sutra potegnem kod urologa i priupitam da li bi to u mojim godinama bilo preporuchljivo.
Ma te bolesti nisam video ni u vojsci kad se nisam prao po par dana. Sto se tice teme pratim je od pocetka. Po meni sto se tice higijene, tu su zene u mnogo goroj poziciji od nas.

Ebiga, opet moram da potegnem neke svetske priche, u Evropi ili Americi ili sl. obrezivanje se vrsi recimo kao neka vrsta karijes profilakse, stim shto naravno ne deluje na zube, nego umanjuje rizik dobijanja i prenoshenja ne bash venerichnih bolesti ali infekcija i sl.

Sily:
bez obzira na to koliko puta se perete, bakterije i telesne tecnosti se skupljaju u naborima koze... i to se ponekad oseca i posle nekoliko sati.

Sta mislite zasto se vecina zena brije ispod pazuha i po telu? I koristimo dezodorans iako se nas znoj ne oseca tako "resko" kao muski....
po meni je to super resenje ali znam da ce se tipovi odmah pobuniti u diranje njihovog najdrazeg...
Miris i znoj su jako individualna stvar... i reci sve devojke lepse mirisu je bzvz... Neke super mirisu neke ne... isto kao i tipovi...
Ne necemo se ljutiti sto dirate nase tukije vec cemo i mi dirnuti vase ribice.... :lol:
Evo pomunuta je higijena ribice...
Zna se gde bakterije najbolje uspevaju.... na mracnom, toplom i vlaznom... :wink: (dirkam ti gacice :lol: )

I cela ova prica sa obrezanima se meni cini kao neko podhebavanje tipova...

Lucky Luck:
Ebiga, opet moram da potegnem neke svetske priche, u Evropi ili Americi ili sl. obrezivanje se vrsi recimo kao neka vrsta karijes profilakse, stim shto naravno ne deluje na zube, nego umanjuje rizik dobijanja i prenoshenja ne bash venerichnih bolesti ali infekcija i sl.
Gde si to procitao ...majke ti...
Bio sam i na zapadu u Swabiji ali za ovo nikad nisam cuo... mislim da je cisto lupetanje...

Dobices ti bilo koju venericnu bolest i obrezan i neobrezan isto... potpuno nebitno jesi obrezan...

Back