Obrazovana žena ne treba da se uda za majstora!

Da... sve dobro opisano (i bez toga da se forsira značaj seksa među njima, jer je seks posledica, a ne razlog...)

Prvi primer je onaj koji ja pozdravljam u svakom slučaju...
Drugi primer je kada ljudi imaju komplekse i ne rešavaju ih, već upropaste život i sebi i celoj porodici.. Psihoterapija
postoji da rešava i ovakve probleme između ostalih,,,
По њиховој причи, секс је чак изнадпросечан у оба случаја, зато га нисам ни помињао.
Други пример није ни мало једноставан. Она је изузетно успешна у свом послу, рођени лидер, омиљена у друштву, одлична мајка и домаћица. Али, вероватно из неког ината самој себи, направила је ту грешку, а неспособна је, као и многи други на жалост, да призна да је грешка њена и зато је пребацује на њега, ни кривог ни дужног. Не знам који би психотерапеут то тако лако разрешио. Деца више нису деца, самосталне су личности и нисам сигуран да су нешто много трпела у вези тога, трпео је само он.

Da... ima puno muškaraca koji bez kompleksa i blama učestvuju u podizanju svoje dece, jer je to potpuno prirodno...
Šalio sam se,smajli nije adekvatan,ja sam ravnopravno učestvovao u odgajanju sina sa ženom,delim sve kućne poslove i ne merim kafa ko šta radi,kuvam vrhunski tako da,šaljiv je bio post.😊

Šalio sam se,smajli nije adekvatan,ja sam ravnopravno učestvovao u odgajanju sina sa ženom,delim sve kućne poslove i ne merim kafa ko šta radi,kuvam vrhunski tako da,šaljiv je bio post.😊
E, sad si me kupio!
Tako te volim!
Ti si uz @KraNp-a najbolji baja na ovoj temi!
Da vidimo ko će još da vam se pridruži...

:vzagrljaj:

E, sad si me kupio!
Tako te volim!
Ti si uz @KraNp-a najbolji baja na ovoj temi!
Da vidimo ko će još da vam se pridruži...

:vzagrljaj:
Ne pišem ovo tek tako,juče sam skuvao svadbarski kupus,iznenadio ukućane,klopa bila vrh.Što se sina tiče,on po navici i dan danas pita mene kada nešto traži po kući ili kada mu se jede nešto.😊

Ne pišem ovo tek tako,juče sam skuvao svadbarski kupus,iznenadio ukućane,klopa bila vrh.Što se sina tiče,on po navici i dan danas pita mene kada nešto traži po kući ili kada mu se jede nešto.😊
Vidim, cveta ljubav i sreća u kući, niko nema povređen ego, sve je ok...
Bravo!
Ovo jeste jedan od odgovora na temu... i to onaj lepši...
:heart2:

Пошто сам ја кроз живот веома често висио по болницима, једном ми рече лекар да је неретко присуствовао кад се докторка веже а на крају и уда за пацијента. Брак доктора и мед. сестре ти дође нешто подразумевано. Чудније ми ово прво. Имам неко своје убеђење да жене више држе до тога каквог је ранга "нераст" !

Back