Koje bi bile vaše najoriginalije ideje za poklone i sitnice kojima možemo da obradujemo drage nam osobe i tako im iskažemo naklonost, pažnju i poštovanje?Imate li neke kreativne i originalne ideje?
Slažem se. Treba da osluškujemo šta taj neko želi i voli. Ja generalno volim da dajem poklone, ali nekada sam nisam dovoljno kreativan u tome. Uglavnom znam šta voli taj neko kome želim dati poklon, ali imate li neke originalne ideje koje bih onda samo mogao prilagoditi toj odredjenoj osobiZavisi sta ta osoba voli.
Nije lose, ali je definitivno bolje parcela na Marsu.
https://buymars.com/mars-land/
Originalno, nema šta 😂😂😂😂👏Kupiš zvezdu
I neko koga voliš ima na nebu zvezdu sa svojim imenom
Bas sam to hteo da dodam xDBrvnaru da napravi ahahha
Bas sam to hteo da dodam xD
Treba razmisljati unapred zar ne?
Koje bi bile vaše najoriginalije ideje za poklone i sitnice kojima možemo da obradujemo drage nam osobe i tako im iskažemo naklonost, pažnju i poštovanje?Imate li neke kreativne i originalne ideje?
Treba o unucima razmisljati,NataliAhahha, da
Samo to je mnooogoo unapred
Hahahahah, povoljno jeNije lose, ali je definitivno bolje parcela na Marsu.
Povoljno je.Pobjeći gore od korone😂😂Nije lose, ali je definitivno bolje parcela na Marsu.
Treba o unucima razmisljati,Natali
Moguce al na Veneri nece imati kupljenu parcelu , morace sami da je kupujuMa ne
Dok dođe njihovo vreme..
Kazaće kakav Mars fuuj, mi ćemo na Veneru.. Ili već neka fensi planeta
Најпростији прилаз је дати новац ако баш не знаш. Па ће та особа себе сама почастити. Тако не можеш промашити. Ако ти је неко драг, боље посматрај шта тај неко воли. Ако не знаш, питај некога ко је близак тој особи, тако да имаш у виду шта отприлике одговара.Koje bi bile vaše najoriginalije ideje za poklone i sitnice kojima možemo da obradujemo drage nam osobe i tako im iskažemo naklonost, pažnju i poštovanje?Imate li neke kreativne i originalne ideje?
Нова профилна, ццц. Постоји изрека: Најбољи поклон који некоме можете дати је ваше време. Јер никада га не можете добити назад. "Ja sam dobila jednom školjke izronjene iz mora za mene
To mi je slično onoj zvezdi
Tako nešto je najlepši poklon
Ne novac, nikako
Нова профилна, ццц. Постоји изрека: Најбољи поклон који некоме можете дати је ваше време. Јер никада га не можете добити назад. "
to je sad nesto moderno da menjas profilnu na dva dana, ne znam samo kako ih ne mrzi i kome je bitna uopste njihova profilnaНова профилна, ццц. Постоји изрека: Најбољи поклон који некоме можете дати је ваше време. Јер никада га не можете добити назад. "
to je sad nesto moderno da menjas profilnu na dva dana, ne znam samo kako ih ne mrzi i kome je bitna uopste njihova profilna
al dok nije neka damska interaktivna ili neka bolestina, dobro je
Ko veruje da je srecan on je zaista srecan ne moram ja da ga obradujemKontraš,
Odgovori na temu
Čimw bi ti nekoga obradovao?
Ko veruje da je srecan on je zaista srecan ne moram ja da ga obradujem
ne budi ljutko ne valja ti to za lice
100 evraPa ne nekog kao ja
Nego nekog kao ti
Ko ne veruje da je srećan
Šta bi uradio, kupio, napravio za nekog dragog
Aj ne glumi, nemoj da ti crtam