Obradović: Mi smo moderni konzervativci

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Srpski pokret Dveri obeležio je danas 20 godina postojanja na političkoj sceni Srbije, a lider pokreta Boško Obradović poručio je da će njihova „konzervativna, ali moderna, pristojna i kulturna ideja“ biti budućnost srpske politike i značajan faktor za formiranje buduće vlade.

„Mi smo moderni konzervativci, socijalne i ekonomske patriote, svetosavski rodoljubi, hrišćanske demokrate“, kazao je Obradović“, u Kombank dvorani uoči ceremonije obeležavanja 20 godina Srpskog pokreta Dveri.

https://www.danas.rs/politika/obradovic-mi-smo-moderni-konzervativci/

:hahaha:

• Podržavam
Reactions: 27E
Obradovic mozda dosta toga pravo kaze, ali ja mu nikada ne bih dala vlast jer mislim da je sustinski autokrata, a ne demokrata.

I nikako mi ne ide uz Savez za Srbiju.

Dveri su glasali za SNS i rukama i nogama 2003-2012.

Ali odjednom su ih ovi počeli nazivati fašistima i ljotićevcima.

Tada su Vrata shvatila dubinu svoje gluposti, i krenule u neke pametnije saveze (Lutovac).

Dveri su glasali za SNS i rukama i nogama 2003-2012.

Ali odjednom su ih ovi počeli nazivati fašistima i ljotićevcima.

Tada su Vrata shvatila dubinu svoje gluposti, i krenule u neke pametnije saveze (Lutovac).

Nije i ne moze biti pametan savez onaj koji se sklapa iz potpuno razlicitih uverenja.

Taj film smo vec gledali (DOS), pa kad su pobedili, dobili smo prevaru tj. svako se na svoj nacin osecao prevarenim i do dana danasnjeg je tako, nespojivo (Kostunoca i Ceda npr.).

Ovo je samo produzetak te pogresne politike spajanja zarad, po svaku cenu obaranja nekog s vlasti. Ne treba nista po svaku cenu, jer se u supritnom jos pokaze da je ako nista drugo onaj protiv koga su bili ispao moralni pobednik. I onda se brkaju stvari kao sto ih brkamo vec 19 godina.

Srpski pokret Dveri obeležio je danas 20 godina postojanja na političkoj sceni Srbije, a lider pokreta Boško Obradović poručio je da će njihova „konzervativna, ali moderna, pristojna i kulturna ideja“ biti budućnost srpske politike i značajan faktor za formiranje buduće vlade.

„Mi smo moderni konzervativci, socijalne i ekonomske patriote, svetosavski rodoljubi, hrišćanske demokrate“, kazao je Obradović“, u Kombank dvorani uoči ceremonije obeležavanja 20 godina Srpskog pokreta Dveri.

https://www.danas.rs/politika/obradovic-mi-smo-moderni-konzervativci/

:hahaha:

Dveri moraju još da se deljotizuju i ekonomski opismene da bi se kvalifikovali za konzervativce.
To podrazumeva i eliminaciju raznih ekonomskih Mačkića, ali i Nogota, te prihvatanje svetlih tekovina Liberalnog Kapitalizma

Dveri moraju još da se deljotizuju i ekonomski opismene da bi se kvalifikovali za konzervativce.
To podrazumeva i eliminaciju raznih ekonomskih Mačkića, ali i Nogota, te prihvatanje svetlih tekovina Liberalnog Kapitalizma

Pa netacno. Ni sam Djilas nije vise za liberalni kapitalizam ako je ikada i bio (nisam ga mnogo pratila ranije s obzirom na f-ju koja je bila vezana samo za BG), a verujem ni ostali iz tog saveza.

Pa netacno. Ni sam Djilas nije vise za liberalni kapitalizam ako je ikada i bio (nisam ga mnogo pratila ranije s obzirom na f-ju koja je bila vezana samo za BG), a verujem ni ostali iz tog saveza.
Đilas je oportunista. Prodaje socijalističku priču jer zna da za to ima tržište ovdekar

- - - - - - - - - -

Бошко Обрадовић је тренутно мој најомиљенији србијански политичар после Драгана Ђиласа.

Одушевио ме је како је ногирао Нога. Као да је мене послушао.

Nogiranje je bio veliki korak napred u slavu

Jel to znači da napuštaju mantru ona da radja on da brani?

I da li su fleksibilniji oko LGBT?

Ма то је сада небитно. Морамо се најпре ослободити Ђубрета, а тек ћемо онда да се вратимо на наше омиљене теме..

- - - - - - - - - -

То што се Бошко умио и мало упристојио не значи да више није фашиста.

Бошко никада није био фашиста већ конзервативац, и то блажа варијанта. То са Бошком као фашистом је била наша комунистичка пропаганда у време док су дверци били полу-опозиција.

Đilas je oportunista. Prodaje socijalističku priču jer zna da za to ima tržište ovdekar

- - - - - - - - - -

Nogiranje je bio veliki korak napred u slavu

A Obradovic nije oportunista sto je "nogirao" Noga?

Sala, ima oportunizma u svemu tome pomalo, ne sporim, ali cinjenica je da je vreme liberalnog kapitalizma odzvonilo i u svetu, osim ako to ne poistovecujues s globalizmom koji je sve samo ne liberalni kapitalizam vec krupni svetski esnafizam.

Poslednja izmena:

Back