Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
...i ja i dalje sjedim na plazi, ne mrdam... Prilazi mi neki chico latino i pita: "Do you speak English?" Ja odgovaram: "Yes", i ocekujem da ce da me pita gdje se nalazi neki hotel ili nesto slicno. "Could you read this message, please?", kaze mi i pruza telefon. Uzimam tel, a na ekranu pise: "Could you take a photo with me because you are so beautiful? You are the most beatiful girl in Dubrovnik."

O, Boze, koji kompliment! 

Nikad mi dotad nijedan momak nije trazio da se slikam sa njim. Isto tako, da sam juce umrla ne bih znala da ce neki tako da mi pridje i ko grom iz vedra neba mi kaze da sam ja najljepsa djevojka u Dubrovniku, a ja pritom Srpkinja 

Buduci da imam decka pomislila sam da prema njemu ne bi bilo fer da se slikavam s tipovima kojima se svidjam, i ja mu odgovorih: "No. I'm sorry."

On upita: "Why?Only one photo?" A ja i dalje ostah tvrda:" I'm really sorry, I can't!" 
I jadni Italijan (skontala sam kad su kasnije pricali, jer je bio na plazi blizu mene) je otisao, a ja sam se osjecala kao kucka

I bas mi ga je bilo zao. Vratio se drustvu i sigurno mu je bilo neprijatno sto sam ga odbila
...i vjerovatno je mislio da mi se nije svidio ili da sam umisljena, sto nisam pristala, a on je bas bio frajer, crn, plavih ociju, pravi latin lover
Jos uvijek mi je krivo
. Kad sam mu vec bila toliko lijepa da je odmah prisao to da mi kaze, bas je bilo grozno sa moje strane sto mu se nisam smilovala za jednu obicnu sliku da se divi mojoj ljepoti kad se vrati u Italiju
Pa, nije trazio sise da mu pokazem 
Jadni Italijani kada dolaze ovamo da muvaju lijepe drvene zene balkanske

Pitanje je: koliko vi udovoljavate i izlazite u susret osobama kojim se svidjate dok ste u vezi sa drugim /drugom? Je li gledate da pritom ne uvrijedite/ naljutite partnera/ partnerku?
A kako izlazite na kraj sa njihovim "obozavaocima/ obozavateljkama"? Jeste li ljubomorni?

Buduci da imam decka pomislila sam da prema njemu ne bi bilo fer da se slikavam s tipovima kojima se svidjam, i ja mu odgovorih: "No. I'm sorry."

I jadni Italijan (skontala sam kad su kasnije pricali, jer je bio na plazi blizu mene) je otisao, a ja sam se osjecala kao kucka

Jos uvijek mi je krivo

Jadni Italijani kada dolaze ovamo da muvaju lijepe drvene zene balkanske

Pitanje je: koliko vi udovoljavate i izlazite u susret osobama kojim se svidjate dok ste u vezi sa drugim /drugom? Je li gledate da pritom ne uvrijedite/ naljutite partnera/ partnerku?
A kako izlazite na kraj sa njihovim "obozavaocima/ obozavateljkama"? Jeste li ljubomorni?