- Poruka
- 98.635
Sta vas obara s' nogu? Pamet, lepota, vrcavost...koji je to skup sitnica koji cini da bas on/a budu ti koje zelite uz sebe? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vas obara s' nogu? Pamet, lepota, vrcavost...koji je to skup sitnica koji cini da bas on/a budu ti koje zelite uz sebe?![]()
Uhhh dobro pitanje...i ja bih volela da znam odgovor. Lepota neigra nikakvu ulogu.U to sam sigurna.
kamen u glavu![]()
Realno![]()
Uhhh dobro pitanje...i ja bih volela da znam odgovor. Lepota neigra nikakvu ulogu.U to sam sigurna.
koje ste vi divljakuse![]()
da , mislim na fizicku.preciziraj...fizička il duhovna ?
mada ja cenim da misliš na fizičku
Da bi me oborio s' nogu treba da uradi jednu od dve stvari: da me saplete ili da me spici kamenom u glavu. Na ostalo ne padam![]()
Da bi me oborio s' nogu treba da uradi jednu od dve stvari: da me saplete ili da me spici kamenom u glavu. Na ostalo ne padam![]()
sve je u lepoti, samo je pitanje u kom obliku se prikazuje ..
Na krevet ili na pod ?![]()
Obara me naked zena, u sexy rubljustriperka i kad me zlocesto izaziva
bestidna zena, nemoralnog izgleda
![]()
![]()
![]()
Pa da, na fizicku lepotu mislim. Privlace me obicno ljudi Koji imaju svoj stil oblacenja, orginalni nacin razmisljanja, puni humora, nenametljivi, iskreni itd
pa saplete te svojim bivstvovanjem...opijes se dok ga slusas i posmatras...ustanes pa se omamljena sapletes![]()
![]()
Nema na cemuhvala...
i ti si izuzetna
![]()
- - - - - - - - - -
Hahahaaaaaaaaaaaaaa... mda...![]()