Обојена револуција у припреми, али неће да прође

Него, @Maki! , што врдаш много ме занима твој став о дивним речима Митрополита Амфилохија о Председнику Милошевићу?
Smatram da mitropolit nije u pravu. On je bio sveti čovjek, ali ne i nepogrešivi čovjek. ;)

Đinđić je pokrenuo obnovu radova na završetku Hrama Svetog Save. Delom se veliča Nebeska Srbija, a ne rečima.
Председник Вучић је такође много допринео, можда и највише, на обнови Храма. Такође, на многе друге начине држава данас помаже обнову вере у народу. Зато га је Црква и одликовала!

Црква и Држава сарађују данас на свим нивоима! Председник Вучић се никада није одрекао Небеске Србије!

Драго ми је да видим да хвалиш политику Републике Србије бар у неком сегменту.
Само, морам те разочарати - никакво оружје Србија није послала Украјини.
ma jasno, salju krompire i napolitanke :mrgreen:

Izgubljena Krajina, izgubljeno Kosovo, kriminalizacija društva, uvođenje kanalizacije u politički diskurs, policijsko nasilje, hiperinflacija, afere poput Jezde i Dafine itd.
Лепо си то научио у ДОС секцији за младе.
Само, нису те добро обавестили.

Крајина је пала из више разлога, има и Милошевић своју кривицу у томе, али не само он.
Косово није изгубио Слободан, напротив, резолуцијом 1244 је подвучено да је Косово саставни део СРЈ и Србије.
Република Србска је заслуга борбе србског народа у Босни и највише њих, али и Милошевићом дипломатском борбом да дође до Дејтонског споразума.
И Слободан је имао мане, али је био човек који се борио, кога је србски народ подржавао, кога је Запад силом срушио, који је срамно испоручен Хагу и који се тамо јуначки борио против душмана Србства и на крају убијен!

Лепо си то научио у ДОС секцији за младе.
Само, нису те добро обавестили.

Крајина је пала из више разлога, има и Милошевић своју кривицу у томе, али не само он.
Pa nije njegova isključiva krivica, ali jeste u velikoj mjeri.

Косово није изгубио Слободан, напротив, резолуцијом 1244 је подвучено да је Косово саставни део СРЈ и Србије.
Kosovo je izgubljeno kad se srpska vlast odatle povukla a to je bilo 1999. Odmah je uslijedio egzodus Srba. Proglašenje 2008. je bilo samo potvrda postojećeg stanja.

Република Србска је заслуга борбе србског народа у Босни и највише њих, али и Милошевићом дипломатском борбом да дође до Дејтонског споразума.
Da nije bilo VRS ne bi bilo ni RS.

И Слободан је имао мане, али је био човек који се борио, кога је србски народ подржавао, кога је Запад силом срушио, који је срамно испоручен Хагу и који се тамо јуначки борио против душмана Србства и на крају убијен!
A jel sramno kad je Milošević isporučivao ljude u Hag?

Pa ko je izgubio Kosovo? Nisam valjda ja? Da je bio pametniji ne bi ga NATO izbombardovao i naterao da potpiše kapitulaciju.

Pa ko je izgubio Kosovo? Nisam valjda ja? Da je bio pametniji ne bi ga NATO izbombardovao i naterao da potpiše kapitulaciju.
Србија је победила НАТО и ми смо добили резолуцију која каже да је Косово саставни део Србије!
Који део ти није јасан?

Мени једна ствар није јасна, када ће у овој земљи да се схвати да је правилан рад институција можда важнији од хлеба, јер ако не раде институције не ради ни систем а када нема система нема ни привреде ни пара ни хлеба.
Naš narod to neće skoro da shvati.

Back