Evropski fanatik
Primećen član
- Poruka
- 922
Milošević nije bio vernik, niti je podupirao crkvu.Pogledajte prilog 1659611
Нема никакве петокраке.
Него, не прокоментариса ове дивне речи Митрополита Амфилохија о Слободану?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milošević nije bio vernik, niti je podupirao crkvu.Pogledajte prilog 1659611
Нема никакве петокраке.
Него, не прокоментариса ове дивне речи Митрополита Амфилохија о Слободану?
Smatram da mitropolit nije u pravu. On je bio sveti čovjek, ali ne i nepogrešivi čovjek.Него, @Maki! , што врдаш много ме занима твој став о дивним речима Митрополита Амфилохија о Председнику Милошевићу?
Zato što nam nemoralno ponašanje Ava odnosi živote.Што сви ви моралишете у политици.
То Бог зна, не ја или ти.Milošević nije bio vernik, niti je podupirao crkvu.
Pitaj monarhe sa svete gore, došao je tamo uništio im baštu, nista poštovao nije...То Бог зна, не ја или ти.
Председник Вучић је такође много допринео, можда и највише, на обнови Храма. Такође, на многе друге начине држава данас помаже обнову вере у народу. Зато га је Црква и одликовала!Đinđić je pokrenuo obnovu radova na završetku Hrama Svetog Save. Delom se veliča Nebeska Srbija, a ne rečima.
Какве ,, монархе" са Свете Горе?Pitaj monarhe sa svete gore, došao je tamo uništio im baštu, nista poštovao nije...
Milošević je nastavljac Titove ideologije, čovek je oterao Srbe sa svih vekovnih pozicija.
Због чега није у праву?Smatram da mitropolit nije u pravu. On je bio sveti čovjek, ali ne i nepogrešivi čovjek.![]()
Zato što je politika dotičnog gospodina iz Požarevca bila pogubna po srpski narod.Због чега није у праву?
Појасни мало Маки, фраза сам се наслушао.Zato što je politika dotičnog gospodina iz Požarevca bila pogubna po srpski narod.
Izgubljena Krajina, izgubljeno Kosovo, kriminalizacija društva, uvođenje kanalizacije u politički diskurs, policijsko nasilje, hiperinflacija, afere poput Jezde i Dafine itd.Појасни мало Маки, фраза сам се наслушао.
Sumnjam da u Srbiji bilo ko osim AV ima sopstvenu državu.Ова ткз опозција не ради ништа друго него по налогу руши сопствену државу јер њима ова држава не представља ништа .
ma jasno, salju krompire i napolitankeДраго ми је да видим да хвалиш политику Републике Србије бар у неком сегменту.
Само, морам те разочарати - никакво оружје Србија није послала Украјини.
Лепо си то научио у ДОС секцији за младе.Izgubljena Krajina, izgubljeno Kosovo, kriminalizacija društva, uvođenje kanalizacije u politički diskurs, policijsko nasilje, hiperinflacija, afere poput Jezde i Dafine itd.
Не шаљу ништа.ma jasno, salju krompire i napolitanke![]()
nego za sta mu se zahvaljuje Zelenski?Не шаљу ништа.
Pa nije njegova isključiva krivica, ali jeste u velikoj mjeri.Лепо си то научио у ДОС секцији за младе.
Само, нису те добро обавестили.
Крајина је пала из више разлога, има и Милошевић своју кривицу у томе, али не само он.
Kosovo je izgubljeno kad se srpska vlast odatle povukla a to je bilo 1999. Odmah je uslijedio egzodus Srba. Proglašenje 2008. je bilo samo potvrda postojećeg stanja.Косово није изгубио Слободан, напротив, резолуцијом 1244 је подвучено да је Косово саставни део СРЈ и Србије.
Da nije bilo VRS ne bi bilo ni RS.Република Србска је заслуга борбе србског народа у Босни и највише њих, али и Милошевићом дипломатском борбом да дође до Дејтонског споразума.
A jel sramno kad je Milošević isporučivao ljude u Hag?И Слободан је имао мане, али је био човек који се борио, кога је србски народ подржавао, кога је Запад силом срушио, који је срамно испоручен Хагу и који се тамо јуначки борио против душмана Србства и на крају убијен!
Pa ko je izgubio Kosovo? Nisam valjda ja? Da je bio pametniji ne bi ga NATO izbombardovao i naterao da potpiše kapitulaciju.Косово није изгубио Слободан, напротив, резолуцијом 1244 је подвучено да је Косово саставни део СРЈ и Србије.
Неке државе којима је Србија продала оружје, продају оружје Украјини, и шта са тим?nego za sta mu se zahvaljuje Zelenski?
evo ti dokazi, crno na belo, dokumenti kako se iz Kruisika preko Bugarske izvozi oruzje u Ukrajinu.
https://radar.nova.rs/drustvo/ekskluzivno-dokazi-izvoza-oruzja-u-ukrajinu/
Србија је победила НАТО и ми смо добили резолуцију која каже да је Косово саставни део Србије!Pa ko je izgubio Kosovo? Nisam valjda ja? Da je bio pametniji ne bi ga NATO izbombardovao i naterao da potpiše kapitulaciju.
Ti si rekao nista!Неке државе којима је Србија продала оружје, продају оружје Украјини, и шта са тим?
Naš narod to neće skoro da shvati.Мени једна ствар није јасна, када ће у овој земљи да се схвати да је правилан рад институција можда важнији од хлеба, јер ако не раде институције не ради ни систем а када нема система нема ни привреде ни пара ни хлеба.
Србија је победила НАТО и ми смо добили резолуцију која каже да је Косово саставни део Србије!
Који део ти није јасан?
Србија није ништа продала Украјини, који део ти није јасан?Ti si rekao nista!
Смеј се колико год хоћеш, али знаш да је то истина!
Nasmej me još malo.