Обојена револуција у припреми, али неће да прође

Као прво уопште нисам члан СНС , али поштујем институцију председника Србије , ако вам није познато постоји владајућа колација и није сачињена од једне партије , него је чине неколико , од народа бирана власт неће да се руши на улици .

Eh, da i av poštuje instituciju predsednika kao ti, ne bi izlazio izvan predsedničkih ovlašćenja svaki dan, ne lagao dečije naivno u 344 (do sada zabeležinih ove godine) obraćanja narodu, ne bi pričao o tome da li je jeo šnicu kod Angele, ne bi se hvalio olovkom od Trampa, ne bi pričao kako Kurtiju neće pas da priđe.

Eh, da i av poštuje instituciju predsednika kao ti, ne bi izlazio izvan predsedničkih ovlašćenja svaki dan, ne lagao dečije naivno u 344 (do sada zabeležinih ove godine) obraćanja narodu, ne bi pričao o tome da li je jeo šnicu kod Angele, ne bi se hvalio olovkom od Trampa, ne bi pričao kako Kurtiju neće pas da priđe.

мени је довољно само да видим твој аватар и јасно ми је и који су ти циљеви и за кога радиш ..

Неће мени Ђилас да руши државу , тајкуни досовски ни они ни ДВЕРИ ни ДС ни било ко други .Овај народ је бирао своју власт на изборима , мимо избора и бојене револуције неће да прођу .

Онај ко није залуђен и ко је релан може да види шта се дешава и ово нема везе са трагедијом у НС , ово је удар на државу а само се чекао разлог и не би ме чудило и да је у НС била диверзија направљена од стране оних који протествују ..било је и тога , Хитлеров сценарио , тј његов наследник Ђилас је мастер у томе .

Ево ко руши Државу Србију!

20241216_071409.jpg

Али неће им проћи!

A kako znaš šta je narod birao na pokradenim izborima?

Da bi video volju naroda, moraš da imaš demokratske poštene izbore.
Na izborima u demokratskom drustvu narod ne bira vladare Zivota i smrti, i glavne organizatore reketiranja, mafijaskih likvidacija i direktnog nasilja policijskih generala.

SNS-ovci imaju pogresno razumevanje demokratije i toga sta se bira na izborima.

Ма дај молим те не лупетај , не могу цензус да пређу и онда лупају , ломе , вређају и праве сплетке ..

Знам како Ђилас и тајкуни његови раде , ово у НС је сигурно била диверзија смишљена да се направи хаос .

Избори су били поштени и легитимни и то су констатовали сви посматрачи, и домаћи и страни!

Онај ко је увео санкције нафтној индустрији Србије и онај ко на улице изводи своје људе тај је против Србије,
Čim se Naftna industrija Srbije vrati u vlasništvo Srbije ukidaju se sankcije. To je našim državi u interesu. Ovako dok je kod u tudjim rukama(ruskim) biće sankcija za tu rusku kompaniju…

Неће мени Ђилас да руши државу , тајкуни досовски ни они ни ДВЕРИ ни ДС ни било ко други .Овај народ је бирао своју власт на изборима , мимо избора и бојене револуције неће да прођу .

Онај ко није залуђен и ко је релан може да види шта се дешава и ово нема везе са трагедијом у НС , ово је удар на државу а само се чекао разлог и не би ме чудило и да је у НС била диверзија направљена од стране оних који протествују ..било је и тога , Хитлеров сценарио , тј његов наследник Ђилас је мастер у томе .
Ajde srami se sta pišeš, vi ste najveća kočnica ovog naroda, vi plašite penzionere da ako ode Vucic dolazi do rata, vi dajete fiks ideje u Srbiji bez zivota ako Vucic ode.

Svi ste vi obrusena nadresnica na plećima ovog jadnog i uplašenog naroda koji je svaki danom sve manji.

Ово је већ виђено , напарви се ситуација вештачки направи , подвали , намести , деси се трагедије и онда се дигну и на протесте а они је направили .Хитлеров сценарио који практикује не само Ђилас као јединка , него они који стоје иза њега

Држава не сме да буде слаба , специјално не у овим ситуацијама а видимо да имамо свакакве организације , имамо пара полицију и неке илегалне синдикате , пара војне синдикате све је то ту где јесте да би урушило државу ..

БИА је добро радила за време Вулина јер је радила праведно и није штедила никог а Вулин није кокетирао са ЦИА , као остали и због тога су га и склонили ..жао ми је јер је потребан сада на месту БИА ..

Back