Obnova Jugoslavije

Како је могло таквој дивној држави и њеним структурама безбедности да промакну ти националисти и њихово деловање на терену и туђманово шуровање са усташком имиграцијом под крај осамдесетих година?
Титов генерал а флертује са усташама:think:

Posle Tita otelo se sve kontroli.

Sve je to mogla vojska da resi lako ali i medju njima se podelili , brojali krvna zrnca.. .

Lako su mogli da se okupe svi politicari i lepo jedna bomba i gotova stvar.

- - - - - - - - - -

Удбашка олош...титовци пресвучени у нове боје.

:lol: mora da te neki udbas povredio cim si toliko napet svaki put :think:

....и тебе је само што си ти сувише тупав па не видиш да су ти упропаститељи и пантљичаре које наводиш да упропаштавају, уствари сви одреда удбашка лоза.
Све најближи рођаци бивших буџована.

Ne znam , nisu uspeli da sve ubede da budu Jugosloveni ... da jesu nebi bilo problema.

Eto zato.

Izgleda ste poludeli od slobode pa zatrazili rat ... eto i dobili ste sada banana drzave.

Najbolji je sanjali,
a najgori unistili.

E upravo ti najgori i dan danas unistavaju pojedinacno Srbiju , Hrvatsku , CG ... proces se nastavlja.

Ti očito ne shvataš da su svi sem Srba Jugoslaviju shvatali kao prelazni period do stvaranja samostalnih nacionalnih država. I ne znam kako iko iole razuman može da razmišlja o trećoj Jugoslaviji.

....и тебе је само што си ти сувише тупав па не видиш да су ти упропаститељи и пантљичаре које наводиш да упропаштавају, уствари сви одреда удбашка лоза.
Све најближи рођаци бивших буџована.

:rotf: jel te oni oterali na rad u Nemacku ili Milosevicev nacionalizam ?!

Nesto jeste, a vidim ostale su bolne rane.

- - - - - - - - - -

Ti očito ne shvataš da su svi sem Srba Jugoslaviju shvatali kao prelazni period do stvaranja samostalnih nacionalnih država. I ne znam kako iko iole razuman može da razmišlja o trećoj Jugoslaviji.

SRJ ... ode i Crna Gora ... ostade Srbija, Bingo.

Ali sa njima nismo ratovali , to je vise pitanje odlozenig dejstva ... nekako tek sada i s njima ratujemo, diplomatski.

Ne kuni se u Srbiju koji vode ovi politicari.

Rekoh Sloveni juzni se opamete i ujedine kada ih strefi nego veliko zlo ... videli smo u proslosti.

Ipak pobedi razum.

A za kasnije niko ne garantuje , smenjuje se brzo dobro i zlo ... tako je to.

Poslednja izmena:
Posle Tita otelo se sve kontroli.

Sve je to mogla vojska da resi lako ali i medju njima se podelili , brojali krvna zrnca.. .

Lako su mogli da se okupe svi politicari i lepo jedna bomba i gotova stvar.

- - - - - - - - - -

Значи створили сте систем у коме је тај црвени барон био и председник и шеф обавештајних и безбедносних служби и ректор универзитета и директор водовода и сав терет је био на његовим плећима :hahaha:
Какв диван систем и држава:hahaha:
Бивши генерал ти шурује са непријатељем а теби то промакне :hahaha:

:

SRJ ... ode i Crna Gora ... ostade Srbija, Bingo.

Ali sa njima nismo ratovali , to je vise pitanje odlozenig dejstva ... nekako tek sada i s njima ratujemo, diplomatski.

Ne kuni se u Srbiju koji vode ovi politicari.

To što je Srbija takva kakva jeste ne znači da se treba vraćati na Jugoslaviju. Dva puta je dokazano da ne može opstati. Treći put bi zaista bio višak.

Значи створили сте систем у коме је тај црвени барон био и председник и шеф обавештајних и безбедносних служби и ректор универзитета и директор водовода и сав терет је био на његовим плећима :hahaha:
Какв диван систем и држава:hahaha:
Бивши генерал ти шурује са непријатељем а теби то промакне :hahaha:

Tako vam je danas , ebao vas AV licno. :rotf: u sred demokratije ... slobode govora itd.

Ali ne vidim da se smejes tome.

- - - - - - - - - -

To što je Srbija takva kakva jeste ne znači da se treba vraćati na Jugoslaviju. Dva puta je dokazano da ne može opstati. Treći put bi zaista bio višak.

Ne boj se ... moli se Bogu da ne bude rata , Vulin bi profitirao tako nesposoban za vojsku a sposoban za tetke iz Kanade.

Да није било те куге не би било ни АВ а.

:super: znaci sve je to posledica Tita i partije.

Ali ti nemas pojma da je takav populizam ... oni vas kara** a vi navijate za njih. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Pravi Titovci ne menjaju kapu.Ti što su odustali to su u stvari takozvane "komunjare".

Ne moras da budes Titovac uopste.

Dovoljno je da vidis i uporedis nekad i sad.

Niko danas ne bi pevao Druze Tito ... niti bi paradirao ... i sam on bi shvatio da je to proslost da je ziv.

Juga pod Titom je bila spremna jos 70ih za EU ... cak sta vise mi smo bili mala EU jos onda.

90ih da smo usli u EU , danas se ne bi mlatili oko toga ko je koliko pobio Bosnjaka , Srba i Hrvata ... nego bi radili ,ucili i uzivali ... kao nekada.

Poslednja izmena:

Ali ti nemas pojma da je takav populizam ... oni vas kara** a vi navijate za njih. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Niko danas ne bi pevao Druze Tito ... niti bi paradirao ... i sam on bi shvatio da je to proslost da je ziv.

Juga pod Titom je bila spremna jos 70ih za EU ... cak sta vise mi smo bili mala EU jos onda.

90ih da smo usli u EU , danas se ne bi mlatili oko toga ko je koliko pobio Bosnjaka , Srba i Hrvata ... nego bi radili ,ucili i uzivali ... kao nekada.

Tako mi je jedan musliman pričao: "mi smo bili Evropa pre Evrope"

- - - - - - - - - -

Juga pod Titom je bila spremna jos 70ih za EU :hahaha: тих година је била званично сахрањена од стране те лешине којом се и данас клањаш.

Ustav iz 1974 je put ka demokratiji ... no ti ne mozes da shvatis to posto usko gledas.

I dan danas nas samara stvarnost , dok se mi pitamo gde nam je teritorija , drugi nam osvaja ekonomski drzavu ... nista gore od toga.

Нема ништа горе него бити задрта комуњара и прдити о демократији у комуно кокошињцу док ти генерали шурују са усташама и уговарју куповину калашњикова,и пребацивати Србима неки непостојећи национализам у то време.

Нема ништа горе него бити задрта комуњара и прдити о демократији у комуно кокошињцу док ти генерали шурују са усташама и уговарју куповину калашњикова,и пребацивати Србима неки непостојећи национализам у то време.

A vidimo i kako je Milosevic sacuvao Jugu ... bas je voleo on Jugu m ubilo se.

Bice da je taj rat bio dogovoren izmedju Alije, Slobe i Tudjmana.

To nisi znao`?"

A vidimo i kako je Milosevic sacuvao Jugu ... bas je voleo on Jugu m ubilo se.

Bice da je taj rat bio dogovoren izmedju Alije, Slobe i Tudjmana.

To nisi znao`?"
Јел' ти разликујеш узрок и последицу?
Нападача и нападнутог?
Претходно и потоње?
Једно питање, само на њега одговори- да ли је Србија извела сецесију из СФРЈ, или су то радили Словенија, Хрватска, Македонија, БиХ?

Јел' ти разликујеш узрок и последицу?
Нападача и нападнутог?
Претходно и потоње?
Једно питање, само на њега одговори- да ли је Србија извела сецесију из СФРЈ, или су то радили Словенија, Хрватска, Македонија, БиХ?
Nije. Ali je u Novostima procureo tekst iz SANU... onako slucajno. A opet dovoljno da se reaktivira ustastvo medju Rvate ... ne verujem da su svi bili u tom fazonu ali dovoljno da se napravi kriza i rat.
Nego Rolo ti si pametan covek , zar nije ekonomija 80ih bila najveci problem Juge ... da je bila stabilna da li bi doslo do raspada!?

Poslednja izmena:
Nije. Ali je u Novostima procureo tekst iz SANU... onako slucajno. A opet dovoljno da se reaktivira ustastvo medju Rvate ...
Nego Rolo ti si pametan covek , zar nije ekonomija 80ih bila najveci problem Juge ... da je bila stabilna da li bi doslo do raspada!?

Naravno,si slep šta je sve prehodilo krvavom raspadu!?
Pobune šiptara još krajem 60-tih,pa hrvatsko proljeće isto krajem 60-tih,pa hrvatska himna ugrađena u ustav RH,pa javno davanje mise zlikovcu stepincu,pa granice na nivou državnih samo bez carinika pa....Sve po planu i uputstvu još iz Drezdena
Znači omča je bila spremljena samo se čeko povoljan momenat

Evo crveni ustaša priznaje da je to radio po planu i programu

Mesic obavlja zadatak da nema Jugoslavije

Poslednja izmena:
Naravno,si slep šta je sve prehodilo krvavom raspadu!?
Pobune šiptara još krajem 60-tih,pa hrvatsko proljeće isto krajem 60-tih,pa hrvatska himna ugrađena u ustav RH,pa javno davanje mise zlikovcu stepincu,pa granice na nivou državnih samo bez carinika pa....Sve po planu i uputstvu još iz Drezdena
Znači omča je bila spremljena samo se čeko povoljan momenat

Evo crveni ustaša priznaje da je to radio po planu i programu

Mesic obavlja zadatak da nema Jugoslavije
I sve to vuce probleme koji su i pre Juge... ali dok je bio Broz ziv bilo je i mirno.

Jbg... nama trebaju jaki lideri, da obuzdaju extreme.

Nemas danas takve na ovim prostorima, zato Toma i ljubi Kolindu tri puta a ona se kao otima [emoji23]

Back