- Poruka
- 50.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато зе 2018 бити Регионална лига у фудбалу
Sto nisi uzeo pusku pa pravac Ljubljana da pokazes kako se ratuje?
Ja sam občan rab Božiji nisam kao neki koji su učili školu kod bravara dr.mr.vojnih i ostalih nauka
Ti si od onih koji kada cuju da ce ratno stanje, ti odma trk preko grane da navijas za okupatora i da pravis tekstove za propagandu... takvih u Srbiji ima puno, to su Jajare.
Takvi od zakletve beze ko Djavo od Krsta!
Коме си ти дао заклетву,хрвату јосипу и црвеној секти или......!?
Dao sam zakletvu ovoj zemlji i nju cu braniti od izdajica i okupatora, kako god rodjen sam u SFRJ dovoljno je to i drago mi je.
Mene nisu trovali da mrzim sve sto nije Srpsko, sreca i mnogi normalni tako razmisljaju.
Пази ако волиш народ из кога си потекао и дичиш се тиме то не значи аутоматски да мрзиш све друге,и мани се те глупаве комунистичке логике
Dao sam zakletvu ovoj zemlji i nju cu braniti od izdajica i okupatora, kako god rodjen sam u SFRJ dovoljno je to i drago mi je.
Mene nisu trovali da mrzim sve sto nije Srpsko, sreca i mnogi normalni tako razmisljaju.
Bruka i sramota od bivših titinig vojskovođa i generala,a trpali se silni novci u tu trulu JNA a u komunističke generale još i više,mada kakav im je bio dr mr vojnih i ostalih nauka i obzirom da je bio švapski soldat oni su još i dobri!
...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...Dao sam zakletvu ovoj zemlji i nju cu braniti od izdajica i okupatora, kako god rodjen sam u SFRJ dovoljno je to i drago mi je.
Bruka je biti cetnik i sramota.Побегоше ко п*чке од чете словеначких ватрогасаца...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...
- - - - - - - - - -
Ти неког да браниш а отрован си мржњом према Србији?Ти знаш шта је заклетва?Не брукај се синак,јао ономе кога би ти бранио и коме си се заклео...
Bruka je biti cetnik i sramota.
Istina mrzim ovu trulu politiku, to ne znaci da mrzim Srbiju.
Срби - у великој већини - још су се под националистичким "вождом" Милошевићем "вратили српству", и знамо како се то завршило - изгубили су КиМ и да не набрајам.Sve dok ima ovakvih budala bez mozga sto pate za sugoslavijom nece nam biti dobro.Sve dok se ne vratimo srpstvu i Srbiji a ne tamo nekoj laznoj utopiji iz koje su svi begali umrljani srpskom krvlju a mi ko retardi trazimo jos!
Срби - у великој већини - још су се под националистичким "вождом" Милошевићем "вратили српству", и знамо како се то завршило - изгубили су КиМ и да не набрајам.

А где су били четници (бар она петорица што су били на Криму) да побију та словеначка ватрогасна гов***а?Негде у рупи или побегли на дрво и одатле посматрали шта се дешава!Побегоше ко п*чке од чете словеначких ватрогасаца...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...- - - - - - - - - -Ти неког да браниш а отрован си мржњом према Србији?Ти знаш шта је заклетва?Не брукај се синак,јао ономе кога би ти бранио и коме си се заклео...
Sve dok ima ovakvih budala bez mozga sto pate za sugoslavijom nece nam biti dobro.Sve dok se ne vratimo srpstvu i Srbiji a ne tamo nekoj laznoj utopiji iz koje su svi begali umrljani srpskom krvlju a mi ko retardi trazimo jos!
ma treba je obnoviti, jer za vreme tita ovoga nije bilo:
![]()