Obnova Jugoslavije

Зато зе 2018 бити Регионална лига у фудбалу

Predsednik UEFA u Zagrebu: Neće biti YU lige
Predsednik UEFA, Slovenac Aleksandar Čeferin i danas u Zagrebu ponovio ono što je rekao pre nekoliko dana.
Priča o dogovorenoj ligi i pripremljenim sredstvima UEFA za tu ligu pojavila se kroz medije na inicijativu ljudi koji nisu vezani za UEFA
Nikakva liga nije dogovorena, nikakav novac nije pripremljen
http://mondo.rs/a966679/Sport/Fudbal/Regionalna-liga-nece-biti-lige-Jugoslavije.html

Poslednja izmena:
Коме си ти дао заклетву,хрвату јосипу и црвеној секти или......!?

Dao sam zakletvu ovoj zemlji i nju cu braniti od izdajica i okupatora, kako god rodjen sam u SFRJ dovoljno je to i drago mi je.
Mene nisu trovali da mrzim sve sto nije Srpsko, sreca i mnogi normalni tako razmisljaju.

Dao sam zakletvu ovoj zemlji i nju cu braniti od izdajica i okupatora, kako god rodjen sam u SFRJ dovoljno je to i drago mi je.
Mene nisu trovali da mrzim sve sto nije Srpsko, sreca i mnogi normalni tako razmisljaju.

Пази ако волиш народ из кога си потекао и дичиш се тиме то не значи аутоматски да мрзиш све друге,и мани се те глупаве комунистичке логике

Prvi bi mrzeo Jugoslaviju ali kad sam u toku kako sam za vreme tog režima živeo kao čovek svest mi ne dozvoljava da pljujem po njoj.

Bruka i sramota od bivših titinig vojskovođa i generala,a trpali se silni novci u tu trulu JNA a u komunističke generale još i više,mada kakav im je bio dr mr vojnih i ostalih nauka i obzirom da je bio švapski soldat oni su još i dobri!

Побегоше ко п*чке од чете словеначких ватрогасаца z:D...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...

- - - - - - - - - -

Ти неког да браниш а отрован си мржњом према Србији?Ти знаш шта је заклетва?Не брукај се синак,јао ономе кога би ти бранио и коме си се заклео...

Побегоше ко п*чке од чете словеначких ватрогасаца z:D...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...

- - - - - - - - - -

Ти неког да браниш а отрован си мржњом према Србији?Ти знаш шта је заклетва?Не брукај се синак,јао ономе кога би ти бранио и коме си се заклео...
Bruka je biti cetnik i sramota.
Istina mrzim ovu trulu politiku, to ne znaci da mrzim Srbiju.

FB_IMG_1482617828266.jpeg

Sve dok ima ovakvih budala bez mozga sto pate za jugoslavijom nece nam biti dobro.Sve dok se ne vratimo srpstvu i Srbiji a ne tamo nekoj laznoj utopiji iz koje su svi begali umrljani srpskom krvlju a mi ko retardi trazimo jos!

Poslednja izmena od moderatora:
Све је више младих партизана у окупираној СФРЈ!

dan_mladosti14-240514.jpg

- - - - - - - - - -

Sve dok ima ovakvih budala bez mozga sto pate za sugoslavijom nece nam biti dobro.Sve dok se ne vratimo srpstvu i Srbiji a ne tamo nekoj laznoj utopiji iz koje su svi begali umrljani srpskom krvlju a mi ko retardi trazimo jos!
Срби - у великој већини - још су се под националистичким "вождом" Милошевићем "вратили српству", и знамо како се то завршило - изгубили су КиМ и да не набрајам.

Poslednja izmena:
Срби - у великој већини - још су се под националистичким "вождом" Милошевићем "вратили српству", и знамо како се то завршило - изгубили су КиМ и да не набрајам.

Milosevic je bio sve osim nacionalista.Bio je pre svega sugosloven i izrod.Da je bio nacionalista nikad nebi se povukao sa Kosova ili dozvolio pad RSK!:rtfm:
Sluzis se lazima i zamenom teza ko svaka **********ska spodoba.

Побегоше ко п*чке од чете словеначких ватрогасаца z:D...ццццц....брука за њих рећи да су били икаква војска...- - - - - - - - - -Ти неког да браниш а отрован си мржњом према Србији?Ти знаш шта је заклетва?Не брукај се синак,јао ономе кога би ти бранио и коме си се заклео...
А где су били четници (бар она петорица што су били на Криму) да побију та словеначка ватрогасна гов***а?Негде у рупи или побегли на дрво и одатле посматрали шта се дешава!

Sve dok ima ovakvih budala bez mozga sto pate za sugoslavijom nece nam biti dobro.Sve dok se ne vratimo srpstvu i Srbiji a ne tamo nekoj laznoj utopiji iz koje su svi begali umrljani srpskom krvlju a mi ko retardi trazimo jos!

Molim za sledeći savet:Šta da rade ovi što pate za Jugoslavijom a živeli u njoj i to ko ljudi,mirno itd. Kako da se vrate tom Srpstvu i šta postižu sa tim Srpstvom? Hoće li ih Srbija primiti u tom Srpstvu?

Drzave se ujedinjuju da bi im bilo LAKSE I BOLJE...

Juzna Amerika, Evropa i druge drzave prave saveze da lakse prebrode izazove savremenog sveta...

Jedino se balkanski narodi razjedinjuju da bi im bilo teze i da bi svako mogao da ih mota oko malog prsta.

A za sve su krivi popovi i politicari koji klece pred njima.

Koji svaki hoce svoju guberniju.

I svoj "Mercedes"

Back