Obnavljanje Norton AV

Paaaaaaa...plaaati licencu :D a ,jelte? može li to i za DŽ? a i šta će ti norton :D nema drugi :?: A uostalom GOOOGLE čini čuda, za mesec dana možeš još što šta da zaradiš guglajući pa ponovo reinstalacija sistema i stari ključ ti je opet validan :twisted:Može i ovako :wink:

Pod 1.Ako imaš para kupi licencu
Pod 2.************
Pod 3.Apsolutno se slazem sa tobom, ali zar moram da te podsecam na neke stvari? A.O.
Pod 4.************
Pod 5.Sem NORTONA postoji još sijaset programa koji su dobri a neki i besplatni(AVAST,ANTI VIR,...)
Pod 6.Ako sve ovo ne znaš znači da ti Norton nije neophodan već ga koristiš pošto ti je neko instalirao a i da bi drugima znao da se pohvališ da imaš Nortona na kompu a u stvari i drugi AV bi sasvim OK odradio svoj posao.
Pod 7.Probaj da igraš igrice sa i bez uključenog Nortona ,će da vidiš razlika :!:

Zokky:
[Pod 6.Ako sve ovo ne znaš znači da ti Norton nije neophodan već ga koristiš pošto ti je neko instalirao a i da bi drugima znao da se pohvališ da imaš Nortona na kompu a u stvari i drugi AV bi sasvim OK odradio svoj posao.]

Norton mi služi isključivo,verujem i drugima,za ono za šta je i predvidjen,dakle za zaštitu od virusa i drugih napasti.Nemogu da verujem da neko,osim "bolida", ima AV program da bi se njime hvalio!?
U svakom slučaju,zahvaljujem Ti se na trudu koji si uložio u pisanje posta.

Iz iskustva znam "bolide"sa instaliranim NORTONOM koji se žale da im je komp. spor i da igrice ne rade ali pošto im je prodavac instalirao dotični program oni ga ne isključuju(u fazonu nekaga tu, ne diraj), da ironija bude veća update programa vrše bez konektovanja na NET :!: a pošto je auto scan podešen u ponedeljek u podne komp uključuje tada, jer Norton treba da odradi svoj posao(NE TO SE NEMOŽE URADITI DRUGAČIJE, RUČNO :roll: ) pa se još i čude kako su zaradili nešto :roll:

Koristio sam jako dugo Nortona a kada sam presao na NOD32 " otkrio sam ameriku". Ne stvarno preporucujem ti da se batalis tog govanceta a ako ti je bas prirasto na srce ti reinstaliraj windows i mozes da koristis jos godinu dana naravno bolja fora ti je da ga platis.

Back