BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
@martinova mala Ispade ti Martin.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je mačković extra, i nisam mislila da se on ne smeje nego zeleBUBIVII:Ne slazem se da Zele favorizuje Mackovica,decko je najbolji i to jednostavno mora da se kaze....ali i ja mislim da nije neki profesionalac,jer mu se vec nekoliko puta desilo da dozvoli nekim kandidatima da pevaju pesme koje nikako nisu za njih....
A sto se Mackovica tice ja mislim da je decko bas veseo i da unosi pozitivnu energiju i da nije tacno da se ne smeje...:-(
Pa mamini su mi odatleHarisaaa:U njegovoj Krupi?? Slusaj ej ... Krupa je zakooonnn gradic...jeste mali za neke potrebe ... ali za ljetovanje i itak' je extra...drugo raja je supeeeerrr...jedva cekam opetttttttt tamooo...a sto se tice bubija nije ufuran ...Al ' npr meni nije bio najbolji prosle godine.... Al' normala momak hoda svojim gradom ... i et ... a demira je ispala i ja sam jos uvijek u soku...pa oni nisu normalni ...i zele mi neki profesionalac...nigdje veze ... sto ne izbace martinu , doris ili deu .... stvarno su kriza ... nego najbolje izbacuju ... ovaj show moras biti ku..va kakve nema da bi prolazio ... c c c ... kontala sam se prijaviti na iduci kad bude... al' sad definitive mijenjam misljenje. ... :mad: :wink:
Hvala bogu da je vise ispao...Taaaaaako je odvratan!BUBIVII:Ispade Martin.....
Sorry,izgleda da sam te pogresno razumeo...martinova mala:i meni je mačković extra, i nisam mislila da se on ne smeje nego zele
cemu generalizacija?!~Petar~:jedanput sam naleteo na to, i odgledao celo.
kranje nesimpaticno.
bosanski
ne mislim nista uvredljivo za taj narod...sofffy:cemu generalizacija?!
ma ko odvratan nemoj da te nadjem pa da vidis ko je taaaaaako odvratansofffy:Hvala bogu da je vise ispao...Taaaaaako je odvratan!
Ne znam sta imas protiv njihovog humora,meni je to najzanimljiviji deo ove emisije.... i naravno DORIS...yebote sto je lepa...sa onim plavim ocima i kosom....mmmm...~Petar~:ne mislim nista uvredljivo za taj narod...
generalizacija je u smislu...kao sto postoji bosanski humor ili bosanski sevdah...
e, generalno u mi svi ti njihovi tripovi nesimpaticni...'jaran' fazoni...bijelo dugme..
pa tako i likovi u toj emisiji
Stojim iza svog misljenja.Hoces kucnu adresu? 8-)martinova mala:ma ko odvratan nemoj da te nadjem pa da vidis ko je taaaaaako odvratan
I ja mislim da ce Kenan M. da pobedi,jer stvarno odlicno peva....Necko V.:Ma bez ikakve ljutnje svako ima svog favorita ccc.
Ja iskreno mislim da bi trebao da pobjedi Kenan Mackovic jer momak pjeva extra i mislim da nijedan drugi kandidat nema glasovne mogucnosti kao on,al piak svako ima svoje misljenje i svog favorita.
pozdrav za sve clanove foruma Krstarice
Naisla slucajno na ovo... Vidim da ima jedan kenanov klip, ali procackaj malo, mozda su jos neki postavljenigrebicka:zna li neko gde se na net-u moze skinuti audio ili video od muzickih talenata...
konkretno me kenan m. zanima
OK...hvala...ali ne moze da se skine...probala sam i izlazi da fajl nije pronadjen..tj. izlazi greska...a i posle sam se registrovala i opet...kao da je fajl izbrisanskocko:Naisla slucajno na ovo... Vidim da ima jedan kenanov klip, ali procackaj malo, mozda su jos neki postavljeni
http://tekstovi.net/forum/?opt=thread&threadid=20469&page=1#261698

To sto si se zaludila sa Bubijem.....btw bio je i sinoc kao gost,cak je i pevao....a ti nisi videla...MadonnaGirl:sta je bwe smesno???