Opet ona trućkanja o životinjama i ljudima...podsetiću te da je Hitler obožavao pse. Tako da mani nas tih gluposti ko ne voli životinje ne voli ni ljude i tako to....Колико видим.......поред тога што овде има много мрзитеља паса, што много говори о њима као људима, осећа се и емоционална глупост која избија из њих. Која се вероватно манифестује у свим сегментима живота. Не само када је тематика паса у питању. Као што је Бог рекао да поштујеш живот човека, поштуј и природни склад човека и фауне. Немој мрзети псе. Једна руска изрека каже "Бог човека посматра кроз очи пса". Мислим да је то рекао Јесењин. Ја чврсто верујем у то. То што пас залаје на мене или ме угризе па се склони, није разлог да га закољем или обесим или гађам каменом. Једино ако је напад интезиван и опасан. Знам да вама мрзитељима ово не може бити схватљиво али вама није схватљиво ни много мање од тога. Осећам да би сте ви сутра пуцали у децу која вам се пењу на трешњу и краду их. Или би сте забранили комшији да уведе воду преко вашег имања.
Ja ne mrzim nijednu životinju sem "pasa" , a verujem i ostali "antikučkari". A i ti koji ih mrze, ne mrze ih bez razloga.