Objesio psa

Otišli ste u očekivanom pravcu.
Mog sina je jednom napao pijetao, dok sam slušala kako vrišti i sklanjala pijetla s njegovih ledja za mene to nije bio pijetao nego zmaj..
Taj moj strah da će mu iskopati oči ili bilo šta slično ne mogu da vam opišem, tako da potpuno razumijem ovog čovjeka, što ne znači da opravdam postupak, samo ga razumijem.
Strah za dijete je okidač i niko od vas ne može biti siguran šta bi uradio.
Možda bi pitali psa šta mu je namjera pa onda reagovali?

https://gupi.rs/proizvod/korpa-za-pse-xl/
Znaci za 380 din ce neko da rizikuje povrede i neciji zivot,zivot psa,kazne i ostale medjusobne hronike,svaka cast i vlasnicima pasa i onima koji kazu da neko drugi treba da povede racuna i nesto promeni
Ово.
Зар је толико тешко, компликовано, мрско, скупо, шта год, купити потенцијално опасном псу корпу и генерално гледано бити одговоран власник, ако већ желиш пса? Волим своје псе колико и они мене, али уопште не бих замерио некоме ако би овако ,,оштро" одреаговао да му улети један од мојих паса на посед, без обзира на то има ли или нема децу. Моја одговорност и кривица.

Jako neodgovoran postupak. Da je pas napao neko dete, pa i nekako. A ovako je čista brutalnost u pitanju, očigledno iz nekih drugih razloga. Taj lik nije svestan šta je uradio, a postaće svestan kad mu neko bude polomio kolena.

Ако би нпр. пит бул угризао моје дете али само угриз, не да га цепа, не бих га убио. Случај бих пријавио полицији. Мене су питови мог другара напали и исцепали вијетнамку и панталоне и пробили кожу на стомаку али нису имали намеру да ме убију. Али таквом псу не бих веровао и дао бих га некоме на преваспитавање или бих га успавао. Јесте да их волим али нисам лишен здравог разума. Разумем и ове што их мрзе. С разлогом се плаше јер је напад пита ако је ПРАВИ......веома страшан.

Ако би нпр. пит бул угризао моје дете али само угриз, не да га цепа, не бих га убио. Случај бих пријавио полицији. Мене су питови мог другара напали и исцепали вијетнамку и панталоне и пробили кожу на стомаку али нису имали намеру да ме убију. Али таквом псу не бих веровао и дао бих га некоме на преваспитавање или бих га успавао. Јесте да их волим али нисам лишен здравог разума. Разумем и ове што их мрзе. С разлогом се плаше јер је напад пита ако је ПРАВИ......веома страшан.
Kako možeš znati da će stati? Da je to samo griz? Ja bih ne samo za svoje dijete nego za svako bila u stanju da se borim i sa vukom i sa medvjedom bez da razmišljam koliko je on daleko spreman da ide

Brate stvarno, ali stvarno lupas. Izvini ali tako je.
Тако ми се макар учинило. А можда и грешим. Сад ме прође језа кад помислим на тај дан. Шта би да је њих девет било одвезано. Прескакао сам ограду. Нисам смео да изађем на врата дворишта.

Iz afekta možeš sve. Zato se tako i zove.
Да би пита без ланца обесио прво мораш да га ухватиш, па затим да вежеш чвор, па онда да пребациш ланац преко неке пречаге и онда да га гушиш. А пита који насрће, уједа и кида НЕ МОЖЕШ ништа од тога ! Дакле, то је био процес који је ТРАЈАО одређено време. Афекат је 20 секунди плафон. За ово ти треба много дуже.

Pitovi su tempirane bombe, treba ih zakonom zabraniti.
Људи.....одакле испаљујете такве глупости !! По чему је темпирана бомба ! Пас ко пас. Јесте бомба кад га таквим направиш или кад из неког разлога одреагује. То је зато што је мишићав и срчан. Иначе му је ћуд као и код сваког другог пса. Па јел ви стварно мислите да су ротови, мастифи, добермани нешто мање опасни кад нападну. Па вучјак је раса која је у људској историји највише убила људи али зато новинари увек пишу о пит буловима а вучјаке фаворизују.

Људи.....одакле испаљујете такве глупости !! По чему је темпирана бомба ! Пас ко пас. Јесте бомба кад га таквим направиш или кад из неког разлога одреагује. То је зато што је мишићав и срчан. Иначе му је ћуд као и код сваког другог пса. Па јел ви стварно мислите да су ротови, мастифи, добермани нешто мање опасни кад нападну. Па вучјак је раса која је у људској историји највише убила људи али зато новинари увек пишу о пит буловима а вучјаке фаворизују.
Malo lupas znas,pudlice ne pustaju u ring nego bas te krvolocne pse koji su uvek na ivici klanja

Pun mi tih preko sve mere ljubitelja životinja.
Statistika je neumoljiva, pitovi su skloni mentalnim bolestima i nije retkost da vlasnika raskomadaju iz čista mira.
Jednostavno im u pogledu vidiš neku tupost za razliku od ostalih rasa.

Pa ne mozes imati neku kompleksnu i smisljenu radnju .... to je vec predumisljaj. Afekt ima jako kratak rok trajanja,, dok objesis nekog treba svasta nesto da se uradi, i zahtjeva vrijeme u kojem se mozes dozvati svijesti
Nije isto kad si u afektu što neko nije dao žmigavac i kad ti neko ili nešto dovodi dijete u opasnost.

Malo lupas znas,pudlice ne pustaju u ring nego bas te krvolocne pse koji su uvek na ivici klanja
Ја нисам полемисао која се раса пушта у ринг. Већ кажем да је сваки пас ИСТЕ ЋУДИ док га живот не измени. Већи пси су привлачнији тим болесним типовима који уживају у борбама јер има више крви и дуго траје.

Ја нисам полемисао која се раса пушта у ринг. Већ кажем да је сваки пас ИСТЕ ЋУДИ док га живот не измени. Већи пси су привлачнији тим болесним типовима који уживају у борбама јер има више крви и дуго траје.
Ne nego druge nekrvolocne rase ne mozes dresirati da se bore,zato su druge rase za lov,trece za stado ovaca,cetvrte za nalazenje droge itd

Back