Objektivne lazi

Samantha Jouns:
luckastalutkica:
Ma verujem ja tebi ko ti ne veruje???Nego ja sam samo navela neki svoj primer iz zivota:)
I ja mrzim izgovore i objasnjenja...ja volim ono ako neces neces i to je to.....I mrzim tipove koji mi kukaju kako ih je devojka povredila i sad pate a to je bilo pre 10 godina i jos uvek ne mogu da nadju sebi devojku.....bljak.....
A da li je to primer iz tvog zivota ili ne? Zato sto ja u to ne verujem.Mada mi je ponekad cudno kako ljudi se uvek vracaju unazad umesto da idu unapred,ali ne bas po 10 godina.A ovako se kaze:Ko se mnogo osvrce i gleda unazad moze lako na nesto da se saplete i da padne.

Imam novo pitanje,da li je Samanthina laz o decku koji 10 godina ne moze da nadje
devojku objektivna? Kao prvo,slozicemo se, ako izglasamo vecina ce se sigurno sloziti da je to laz.A kao drugo da li je ta laz objektivna? Da li je htela time kao Aleksej,mozda,da provocira? Da li je htela da bude zabavna? I da li je uspela? (Ne znate vi da su mene,na osnovu vecim delom tudje inicijative predisponirane mojom aktivnoscu na nekim drugim poslovima u blisko povezanoj organizaciji,uclanili u jednu politicku stranku zbog mojih govornickih i drugih sposobnosti i znanja i prodornosti,tako sam objasnjenje dobila.)

luckastalutkica:
Imam novo pitanje,da li je Samanthina laz o decku koji 10 godina ne moze da nadje devojku objektivna? Kao prvo,slozicemo se, ako izglasamo vecina ce se sigurno sloziti da je to laz.A kao drugo da li je ta laz objektivna? Da li je htela time kao Aleksej,mozda,da provocira? Da li je htela da bude zabavna? I da li je uspela? (Ne znate vi da su mene,na osnovu vecim delom tudje inicijative predisponirane mojom aktivnoscu na nekim drugim poslovima u blisko povezanoj organizaciji,uclanili u jednu politicku stranke zbog mojih govornickih i drugih sposobnosti i znanja i prodornosti,tako sam objasnjenje dobila.)

ti ili si genije ili si pukla. trece nema.

luckastalutkica:
Imam novo pitanje,da li je Samanthina laz o decku koji 10 godina ne moze da nadje
devojku objektivna? Kao prvo,slozicemo se, ako izglasamo vecina ce se sigurno sloziti da je to laz.A kao drugo da li je ta laz objektivna? Da li je htela time kao Aleksej,mozda,da provocira? Da li je htela da bude zabavna? I da li je uspela? (Ne znate vi da su mene,na osnovu vecim delom tudje inicijative predisponirane mojom aktivnoscu na nekim drugim poslovima u blisko povezanoj organizaciji,uclanili u jednu politicku stranke zbog mojih govornickih i drugih sposobnosti i znanja i prodornosti,tako sam objasnjenje dobila.)

Jesam li ja zalutala na forum "tinejdzeri"? Cek, cek, da vidim. Gle, nisam! Pa sta je onda ovo? Otkud ovo detence ovde?

sinnke:
ti ili si genije ili si pukla. trece nema.
Iskoristicu jedan citat,gospodin Seselj izjavio je: "Ja sam vise ponosan na titulu skandal majstora nego na tiltulu doktora nauka". Tako i ja vise volim svoju titulu scandalgirlsice nego da mi kazu da sam genije,mada,mislim,preterao si.
Ali gospodine sinnke to nije odgovor ni na jedno pitanje koje sam postavila o objektivnim lazima.
Usput,nevezano za prethodno izlaganje,setila sam se jednog vica.KO SE NIJE SAKRIO MAGARAC JE BIO. U potpisu Ratko Mladic

luckastalutkica:
Iskoristicu jedan citat,gospodin Seselj izjavio je: "Ja sam vise ponosan na titulu skandal majstora nego na tiltulu doktora nauka". Tako i ja vise volim svoju titulu scandalgirlsice nego da mi kazu da sam genije,mada,mislim,preterao si.
Ali gospodine sinnke to nije odgovor ni na jedno pitanje koje sam postavila o objektivnim lazima.
Usput,nevezano za prethodno izlaganje,setila sam se jednog vica.KO SE NIJE SAKRIO MAGARAC JE BIO. U potpisu Ratko Mladic

Sou ja sam mivan panic sou vazgovarajmo o mivu.

Let me see what you have done
Let me know what happens here tonight
Love for hire is dangerous
Let me know what happens here tonight... :-D

E, ako ti se ova pesma ne dopada, onda ne moras ni da mi napises svoju...

O cemu bese ova tema, da kao nesto odgovorim...

luckastalutkica:

Au sad si me malo razocarala...... :-(

zelenooka:
Let me see what you have done
Let me know what happens here tonight
Love for hire is dangerous
Let me know what happens here tonight... :-D

E, ako ti se ova pesma ne dopada, onda ne moras ni da mi napises svoju...

O cemu bese ova tema, da kao nesto odgovorim...

Ne mogu se setiti.

Reci mi samo grupu.

luckastalutkica:
Samantha Jouns:
A da li je to primer iz tvog zivota ili ne? Zato sto ja u to ne verujem.Mada mi je ponekad cudno kako ljudi se uvek vracaju unazad umesto da idu unapred,ali ne bas po 10 godina.A ovako se kaze:Ko se mnogo osvrce i gleda unazad moze lako na nesto da se saplete i da padne.

Ma ne ,,..nego mi prilaze tipovi sa tom pricom...I mene nervira to sto se vec ne probude i be krenu dalje da zive nego ostanu tamo gde ih je ostavila ljubav iz osnovne skole

zelenooka:
Thanks. E, sad mi fali smajli koji salje poljubac.

Samo sto su bolji italo disco radili svabe i spanci od talijana ustvari svabe su bile broj 1.
I holandjani su radili odlican u Made up records.

I probaj nabaviti stvar Tomax-Regrets Only ako to nabavis onda si king svih kingova.

Back