Objektivne lazi

U tom odnosu iživljavanja njega nad tobom (ako si ti u pitanju) tebi je najveći problem kako to iživljavanje opravdati pred drugima i kako će to opravdanje njemu zazvučati, neće li se slučajno on naći povredjen???

Samantha Jouns:
Ma daj...glupo opravdanje.......
Ja sam naletela na takvog slicnog kojeg je devojka povredila i sad nije imao OZBILJNU vezu od '99 godine :shock:
Ma to je po meni samo izgovor da se ne vezuju za devojke..nego samo da ih kresnu i to je to ...Ili ukoliko ti nije decko...moze biti samo izgovor da mu se nisi dopala....ili mu se ne dopadas...Ovo je samo primer.[/QUOT

Drago mi da uvek cujem sta devojke misle,a veoma mi je drago sto sam ovaj put uspela da ostvarim neki kontakt i sa tobom,stvarno,ne moras da mi verujes.Da,jeste stvarno, moze da bude,to je samo izgovor,meni je samo drago sto meni nikad ne daju nikakve izgovore zato sto ja mrzim sva objasnjenja i izgovore i nista ne prihvatam od toga,kao u onoj pesmi ruski rulet ti i ja jedna je greska dovoljna.Ni ja nikad nista nikome ne objasnjavam.Vazni su postupci,a ne objasnjenja i izgovori.Volela bih i kad bi ti nekako odgovorila na ovo sto sam ja napisala.

lady me:
U tom odnosu iživljavanja njega nad tobom (ako si ti u pitanju) tebi je najveći problem kako to iživljavanje opravdati pred drugima i kako će to opravdanje njemu zazvučati, neće li se slučajno on naći povredjen???
Ja samo zelim da opravdam ono sto drugi lose misle o njemu. Ako on moze,a moze,da prihvati i da istolerise sve moje bubice,a bez kojih ja ne mogu,bez tih mojih bubica,onda cu i ja da istolerisem to sto je on neodgovoran i nesiguran.To nije izivljavanje,to su samo njegove bubice,ali ja to ne mogu,kao veceras,stalno svima da objasnjavam nego jednostavno kazem nesto besmisleno ili netacno,na primer "sve su ga devojke ispalile i sad se izivljava",Odgovor na tvoje pitanje je DA.

luckastalutkica:
Sve su ga devojke ispalile i sad se izzivljava.Ovo je najbolje opravdanje za svakog decka.Kada bih trebala nesto da kazem da OPRAVDAM svog decka pred nekim ja bih rekla upravo tako "sve su ga devojke ispalile i sad se izzivljava". Kao prvo niko mi nece poverovati da su njega sve devojke ispalile tako da to nije uvreda,a kao drugo niko ne moze da smisli bolje opravdanje.
Isto tako ja se ne bih uvredila kad bih cula neku njegovu izjavu o meni, verovatno ne moze bas uvek da prica samo najlepse o meni, zbog toga sto neko ko se druzi s njim na primer mene ne voli, mozda zbog ljubomore, mozda zbog ko zna cega drugo.Vazno je ono sto kaze on meni i ono sto kazem ja njemu.
Pitanje je za sve sta mislite o takvim lazima,da li ih i vi koristite? Pitanje za jaci odnosno muski pol je,a mene odgovor na sledece pitanje veoma zanima,da li mislite da decko mora da bude JAK da bi prihvatio sve takve i druge objektivne lazi ili INTELIGENTAN? Ili i jedno i drugo?

JBT!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tek sad vidim o cemu je ova tema, to je iz mog profila (pogledati)...

Ja sam to u profil stavio vise kao provokaciju, ali to nisam ja izmislio, to sma cuo od devojaka, i onda zato sto je njih nekad neki mamlaz povredio, onda se izzivljavaju na drugom....

Dakle, ne izmisljam ja toplu vodu, samo se prilagodjavam svetu oko sebe! :evil:

Samantha Jouns:
Ja sam naletela na takvog slicnog kojeg je devojka povredila i sad nije imao OZBILJNU vezu od '99 godine :shock:
Ma to je po meni samo izgovor da se ne vezuju za devojke..nego samo da ih kresnu i to je to ...Ili ukoliko ti nije decko...moze biti samo izgovor da mu se nisi dopala....ili mu se ne dopadas...Ovo je samo primer.

To mi i jeste izgovor da se ne vezujem, ali pitanje je i zasto?

Aleksej_BASO:
JBT!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tek sad vidim o cemu je ova tema, to je iz mog profila (pogledati)...

Ja sam to u profil stavio vise kao provokaciju, ali to nisam ja izmislio, to sma cuo od devojaka, i onda zato sto je njih nekad neki mamlaz povredio, onda se izzivljavaju na drugom....

Dakle, ne izmisljam ja toplu vodu, samo se prilagodjavam svetu oko sebe! :evil:
Zbog toga bih ja i rekla tako "sve su ga devojke ispalile i sad se izivljava" zato sto znam da je to "izivljavanje" prihvacen pojam od devojaka.I jos da dodam,devojke se ne loze na provokacije a ni momci koliko ja znam ne vole provokacije,zbog cega si onda postavio provokaciju? Zbog provokacije? Pa dobro,ima svakakvih ljudi,neko voli da postavlje provokacije,a neko ne voli.

Ako sam skapir'o, lutkica je sa nekim ko ne želi da se vezuje, pa je ona iz Aleksejevog profila videla razlog.
Hm?
A, da Lutkica lepo napiše priču u prvom licu, pa da svima bude jasno. Ovo iz trećeg lica joj ne ide nešto.
Ma dobro, pa ne možemo svi biti Ive Andrići...

Joj slatka, al' ti je taj nezreo!

Bas rdjav izgovor, mislim da su razlozi sledeci

a) NEODGOVORAN oce samo vezu tipa dok traje seva traje...posle sto dalje
b) NEISKREN ne svidjas mu se na duze staze pa se vadi na bivse povrede
c) POBEGULJA cuva sebi prostor kad resi da bezi reci ce ti da si ga povredila isto kao neka leva bivsa i ostaviti te sa krivicom
d) NEZREO nije spreman za vezu pa se vadi na proslost
e) LUDAK sadista koji voli da se izivljava na jadnim zenama

KAD BI ZENE SVETILE SVE SVOJE BOLOVE UZROKOVANE POGRESNIM MUSKARCIMA 99,9 % MUSKE POPULACIJE BI BILO KASTRIRANO ILI MRTVO!

Vrlo je nezrelo leciti komplekse na drugima, ako te neko povredi kazes mu u lice sta mislis o njemu i o svemu,
a ne da cekas da ti dodje na volej Paja ili Mica pa se njima osvetis sto te Pera zajebo!
Mislim di mu je tu logika, jel?

Glupaš Luposti.
I muškarci i žene povređuju jedni druge ekvivalentnom učestanošću. Prosečno.
Otprilike isti broj muškaraca se sveti (od onih koji su povređeni) ženama, kao i žena muškarcima.
Prosečno...

A u globalu se slažem da je glupo svetiti se nekom trećem. Treba odma' ovom prvom, ako se i svetiti u opšte...

Ja to iz iskustva, obicno ti emotivno povredjeni
ispadnu nekakvi frikovi ili im je samo do neobavezne varijante...

Mrzim izgovore tipa

Znas nisam je jos preboleo...

i opravdavanje tipa

Tako se ponasala i moja bivsa, a ona je bila kucka..(pa sam ja sad ista takva jer sam rekla ono sto mislim a ne slaze se sa misljenjem doticnog)

iliti

Tako sam odreagovao/la jer mi je bivsi/a uradila to i to pa sam sad resio da se osiguram da me vise niko ne povredi (pa cu ja tebe prvi/a)

A ono da svako svakog povredjuje to se slazem, nego
tipovi to nekako manje #reklamiraju#
mislim zasto uglavnom zene prate Spanske serije (osim mene)?
Nekako im je bliza ta varijanta, srceparajucih sladunjavih gluposti,spletki osveta,nesretnih ljubavi
dize im emocije...a spusta IQ

CAST I CEST IZUZECIMA!

luckastalutkica:
Samantha Jouns:
Ma to je po meni samo izgovor da se ne vezuju za devojke..nego samo da ih kresnu i to je to ...Ili ukoliko ti nije decko...moze biti samo izgovor da mu se nisi dopala....ili mu se ne dopadas...Ovo je samo primer.[/QUOT

Drago mi da uvek cujem sta devojke misle,a veoma mi je drago sto sam ovaj put uspela da ostvarim neki kontakt i sa tobom,stvarno,ne moras da mi verujes.Da,jeste stvarno, moze da bude,to je samo izgovor,meni je samo drago sto meni nikad ne daju nikakve izgovore zato sto ja mrzim sva objasnjenja i izgovore i nista ne prihvatam od toga,kao u onoj pesmi ruski rulet ti i ja jedna je greska dovoljna.Ni ja nikad nista nikome ne objasnjavam.Vazni su postupci,a ne objasnjenja i izgovori.Volela bih i kad bi ti nekako odgovorila na ovo sto sam ja napisala.

Ma verujem ja tebi ko ti ne veruje???Nego ja sam samo navela neki svoj primer iz zivota:)
I ja mrzim izgovore i objasnjenja...ja volim ono ako neces neces i to je to.....I mrzim tipove koji mi kukaju kako ih je devojka povredila i sad pate a to je bilo pre 10 godina i jos uvek ne mogu da nadju sebi devojku.....bljak.....

Sily:
Ja to iz iskustva, obicno ti emotivno povredjeni
ispadnu nekakvi frikovi ili im je samo do neobavezne varijante...

Mrzim izgovore tipa

Znas nisam je jos preboleo...

i opravdavanje tipa

Tako se ponasala i moja bivsa, a ona je bila kucka..(pa sam ja sad ista takva jer sam rekla ono sto mislim a ne slaze se sa misljenjem doticnog)

iliti

Tako sam odreagovao/la jer mi je bivsi/a uradila to i to pa sam sad resio da se osiguram da me vise niko ne povredi (pa cu ja tebe prvi/a)

Joooj i ja isto...mrzim te izgovore,..bla bla bla bla......Kako ja uvek mogu da idem dalje u zivotu,..i gazili me i lomili a ja se uvek dizala i nikome ne kukam ,..jao ovaj me je ostavio i sad patim vec 10 godina zbog njega i bla bla bla ....ma sve su to mlakonje.....:)

Sily:
Joj slatka, al' ti je taj nezreo!

Bas rdjav izgovor, mislim da su razlozi sledeci

KAD BI ZENE SVETILE SVE SVOJE BOLOVE UZROKOVANE POGRESNIM MUSKARCIMA 99,9 % MUSKE POPULACIJE BI BILO KASTRIRANO ILI MRTVO!

?

E vidis zbog takvih kao ti sam i izghradio taj stav!

Samantha Jouns:
Joooj i ja isto...mrzim te izgovore,..bla bla bla bla......Kako ja uvek mogu da idem dalje u zivotu,..i gazili me i lomili a ja se uvek dizala i nikome ne kukam ,..jao ovaj me je ostavio i sad patim vec 10 godina zbog njega i bla bla bla ....ma sve su to mlakonje.....:)

Ej decko ti malkonja i papucar i sisca! Cim ti imas toliku jezicinu, neces boljeg ni naci!

Back