objavljivanje

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
imam zavrsenu prezentaciju u Front Pageu velicine 13 MB koji tavori na mom harddisku vec duze vreme, ne znam gde da ga objavim, a da taj servis bude besplatan a dobar *ako takav uopste postoji.. Posavetujete me oko objavljivanja, svaka napomena je dobrodosla...

Neogranicen prostor daju lokacije www.webwowser.com (bez reklama), www.therecord.net (bez reklama), www.crosswinds.net (spor server), homepages.go.com i xoom.com/home (zatrpavaju nezeljenom postom). Nekoliko lokacija pruza dovoljno prostora, a ne postavljaju ni reklame: www.atozasia.com (999mb), www.netcolony.com (100mb), www.easypost.com/freeap.html (25mb), www.tricity.nu (20mb), www.homestead.com (16mb) i www.nanohome.com (15mb). Lokacije koje prikazuju reklame, ali nude dovoljno veliki prostor su: hosting.agava.ru (999mb), www.ascensionweb.com (999mb), www.75megs.com (75mb), www.50megs.com (50mb), www.angelfire.com (30mb), myfreedomain.com (30mb), www.cybercities.com (25mb), www.webjump.com (25mb), www.virtualave.net (20mb) i www.fortunecity.com (20mb). www.100freemb.com (100mb)

Back