Objavljena vrednost radova koje je izveo Starting: Nadstrešnica koštala više od 120.000 evra

Али дефинитивно када се нешто ради онда гарантујеш безбедност, квалитет.
Da ali to garantuju lica koja se po zakonu smatraju odgovornima a koji su odgovarajuće struke i sa položenim stručnim ili državnim ispitom,

Nema razlike od 13 miliona.To se tebi priviđa.Ne umeš da čitaš te dokumente.
Sve i da je lagao nema to navodno laganje nikakvog značaja za pitanje odgovornosti za pad nadstrešnice.
Kako nema razlike?
Potpisan ugovor od 3 miliona narastao na 16????

Kako????
A predsednikovo laganje ti je OK pa i ti malo lazes???
Nego, da li laganjem pokusavao da sakrije nekog krivca???

Ne pravi se blesav.
Mozes i bolje.
Korupciju slucajno precutkujes?
Ne prećutkujem,Ne znam da li je bilo korupcije.Tužilaštvo ne spominje nikakvu korupciju a do sad niko nije izašao iole krediblom verzijom po kojoj bi se pad nadstrešnice mogao dovesti u vezi sa korupcijom.Cena radova na nadstrešnici predstavlja zanemarljiv deo ukupne cene celog projekta.

Ne prećutkujem,Ne znam da li je bilo korupcije.Tužilaštvo ne spominje nikakvu korupciju a do sad niko nije izašao iole krediblom verzijom po kojoj bi se pad nadstrešnice mogao dovesti u vezi sa korupcijom.Cena radova na nadstrešnici predstavlja zanemarljiv deo ukupne cene celog projekta.
....a predsednik i ministar javno rekli da na nadstresnici NIJE RADJENO????

ukupna cena sa 3 skocila na 16 miliona.

Ajde sto ti lazes (vise se pravis blesav) ali PREDSEDNIK SRBIJE javno laze a tebi to u redu i jos kszes "pa sta ako laze,"????

Pa izvini,
Za tebe je i sendvic previse.

Kako nema razlike?
Potpisan ugovor od 3 miliona narastao na 16????

Kako????
A predsednikovo laganje ti je OK pa i ti malo lazes???
Nego, da li laganjem pokusavao da sakrije nekog krivca???
Ima tu više ugovora.Nije to kako ti vidiš.
Ništa bitno ne predstavlja ta izjava.U određenom smislu i nije netačna jer renoviranja nadstrešnice nije ni bilo.Bilo je neke vrste nadogradnje.Naravno da to nije bio pokušaj prikrivanja krivca jer kao što sam napisao nije Vučić toliko glup da je verovao da je mogući skriti okolnost da je radova na nadstrešnici bilo.Kao što sam već napisao ta izjava je data neposredno posle šokantnih vesti.Kako je ta informacija došla do Vučića možemo da pretpostavimo ali ponavljam ništa bitno ne znači.I da je lagao ništa ne znači.

....a predsednik i ministar javno rekli da na nadstresnici NIJE RADJENO????

ukupna cena sa 3 skocila na 16 miliona.

Ajde sto ti lazes (vise se pravis blesav) ali PREDSEDNIK SRBIJE javno laze a tebi to u redu i jos kszes "pa sta ako laze,"????

Pa izvini,
Za tebe je i sendvic previse.
NIje bitno za rasvetljenje samog događaja u smislu utvrđivanja uzroka i odgovornosti za pad nadstrešnice.Nije bitno ništa više od našeg pisanja na tu temu ovde na forumu a šta ćeš ti ili neko drugi misliti o Vučići i da li ćeš glasati za njega ili za njegove protivnike sasvim je drugi par cipela.

„To je suština problema, sve vreme i pričam o tome, ali izgleda nema ko da me čuje. A ova istraga neće biti kompletna ako se ne ispita i taj deo koji se odnosi na moguću KORUPCIJU. Tim pre što su zvaničnici javno saopštili da je rekonstrukcija plaćena 16 miliona evra, dok je procenjena vrednost po arhitektonskom projektu CIP-a trebalo da bude tek nešto veća od tri miliona evra. Čak i da je realni trošak bio duplo veći od planiranog ili šest miliona, gde je nestalo 10 miliona evra.
ODGOVORNI?
Znači nemaš odgovor.

NIje bitno za rasvetljenje samog događaja u smislu utvrđivanja uzroka i odgovornosti za pad nadstrešnice.Nije bitno ništa više od našeg pisanja na tu temu ovde na forumu a šta ćeš ti ili neko drugi misliti o Vučići i da li ćeš glasati za njega ili za njegove protivnike sasvim je drugi par cipela.
Samo spinujes.

Kako te bre nije makar malo sramota??

Predsednik javno laze a tebi je to "kakve veze ima"
Pa pod tom njegovom lazi je stradalo 15 ljudi!!

Kakve veze ima Vučić sa stradanjem 15 ljudi ispod nadstrešnice.Kojom radnjom ili propuštanjem je on uzrokovao njihovu pogibiju ?
heh, skrckali smo i tvrdje orahe, ja mislim da je vucevic karika koja ce da pukne i propeva, si vido deblo mu preprecilo put, zamisli da ga je poklopilo kao nadstresnica?

heh, skrckali smo i tvrdje orahe, ja mislim da je vucevic karika koja ce da pukne i propeva, si vido deblo mu preprecilo put, zamisli da ga je poklopilo kao nadstresnica?
Za šta da propeva :hahaha1: Da su organizovali pad nadstrešnice i ubistvo 15 ljudi kako bi mogli nesmetano da otvore rudnik litijuma.Nešto najluđe što je napisano na ovom forumu.

Umešao se kao što se "mešaju" korisnici foruma koji isto tako nisu nadležni.Čovek voli sve da komentariše i da je u centru pažnje.
Сложићеш се да председник државе и форумаш нису исто или не, и да свакодневно излази из својих законских овлашћења.

Back