Objavljen snimak ubistva Aleksandra Zaharčenka VIDEO

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.091
Ideja je ne latite se maca, ne pravite nekakve drzave vec lepo obradjujte zemlju, radite u fabrikama, gajite decu, programirajte, svirajte u bendu, idite na pecanje, vozite motor, volite se. Manite se ubijanja jer ko se maca lati....

OK. Validan odgovor... Sada za druge, posto ti NE spadas u tu ciljnu grupu (na osnovu odgovora), kojoj sam namenio sledeca pitanja. :ok:

Molio bih da pogledate vrlo pazljivo video? Sta mozete zakljuciti iz videa (a moze se izvesti krs zakljucaka)? :mrgreen:

_nobody_

Ispada da sam JA licno prosao obuku FSBa (nekadasnjeg KGBa) i CIA (u Quantico-u, na freeway 95: Washington DC - Richmond). Doduse, vozio sam tamo prema Richmondu 1999te (imadoh neka bitna posla tamo, u Juznjackoj Prestonici, Dzererala Lee-a), video svasta nesto. I izlaz za Quantico, i planinu, per say. :whistling:

A nisam... Jednostavno, Cogito Ergo Sum! :per:

_nobody_

Nije bash... Ako pazljivo gledate snimak, videcete mnoge propuste, sto pokazuje da doticni Aleksandar NIJE imao nikakve telohranitelje profesionalce, nego razularenu bandu ciji je sam ista vrsta/one of a kind. Ova plavusica mu sluzila za "banging" (americki sleng za "udaranje"), pa je vodao okolo u crnoj uniformi da se i ona malo kurci. Sa ovima je sljokao i rokao po diskotekama. Vise su mu gang (gang-bang) ortaci nego telesna garda. :mrgreen:

[1] Kafana je potpuno prazna. Ima u separeu neko, u dubini snimka;
[2] Svi su choporativno krenuli u kafanu, bez ikakve vremenske distance/zadrske;
[3] Ima oko 10ak telohranitelja, dovoljna su minimum dva profesionalca!

Jedan, koji izlazi iz kola, proverava okolinu, ulazi sam u kafic, proverava u kaficu kontekst (odmah mu se pali alarmna lampica posto je kafana prazna). Za to vreme sofer i vlasnik NE izlaze iz blindiranog vozila. Osmatraju okolinu... .. . :whistling:

_nobody_

Back