Objavljen plan Donalda Trumpa o okoncanju rata u Ukrajini

Poruka
14.097
Ovo su tacke pod kojima bi doslo do mira izmedju Ukrajine i Rusije

https://balkans.aljazeera.net/teme/...ggov-plan-za-okoncanje-rata-rusije-i-ukrajine

Untitle.jpg

Amerika produzava da snadbeva Ukrajinu oruzjem ukoliko pristane na pregovore sa Rusijom

NATO nece za sada pozivati Ukrajinu u njeno clanstvo

Rusiji ce se podici neke od sankcija

Deo ruskih prihoda od prodaje nafte i gasa ce se koristiti za obnovu Ukrajine

Ja mislim sa obzirom na situaciju u kojem je sada i rusija i ukrajina da je ovo ozbiljan plan koji ce resiti konacno sukob izmedju te dve drzave

konacno smo dobili konkretne predloge za resavanje spora umesto dosadasnjeg samo naourzavanja ukrajine.

Poslednja izmena od moderatora:
Sa teritorije Ukrajine gađana je Moskva i drugi rusko gradovi.
Samo rešenje koje će u budućnosti onemogućiti da se to ikad više desi, za Rusiju ima smisla.
Kakav crni plan koji podrazumeva nastavak naoružavanja i poziv u nato, tek odložen na neko vreme.
trump i putin su drugovi jos odavno i sigurno su zajedno radili na tom planu i predlogu

Ovo su tacke pod kojima bi doslo do mira izmedju Ukrajine i Rusije

Pogledajte prilog 1649833
Amerika produzava da snadbeva Ukrajinu oruzjem ukoliko pristane na pregovore sa Rusijom

NATO nece za sada pozivati Ukrajinu u njeno clanstvo

Rusiji ce se podici neke od sankcija

Deo ruskih prihoda od prodaje nafte i gasa ce se koristiti za obnovu Ukrajine

Ja mislim sa obzirom na situaciju u kojem je sada i rusija i ukrajina da je ovo ozbiljan plan koji ce resiti konacno sukob izmedju te dve drzave

konacno smo dobili konkretne predloge za resavanje spora umesto dosadasnjeg samo naourzavanja ukrajine.

Ово су добре тачке за почетак преговора.

Back