Obilježena 29. godišnjica masakra mladih na Tuzlanskoj kapiji

Nepristojno je pored pravosnazne sudske presude, tvrditi nesto sto nema veze. Idi ti sa tim tvojim dokazima, da vidimo da li ces osloboditi Mladica i Karadzica ? Neces
A budale majko mila.
Pa kad se pozivaš već na presude znaš li da je presjedavajuća sudskog vijeća u presudi Mladiću navela da nije bilo genocida?

Zašto se malo ne upoznaš sa temom i onom o čemu pišeš ili ne naučiš od drugih koji bolje znaju od tebe? Vidiš da se provaljuješ samo?
 
пошто се комшија у познавање топа од 130 мм разуме као марица у криви .... или кантар, да ли неки од муслиманских ''стручњака'' на крсти може да нам каже домет овог топа, потом колико је тешко пуњење за гранату од топа 130 мм и колико самим тиме та граната може да изазове експлозивну моћ?


пре него се појаве стручњаци , молићу да се држе чињеница да на ''тузланској капији'' има жртава које на себи имају ране ,спреда и отпозади...дакле са свих страна.... у једном примеру преко 40 и нешто...
 
Igras se ti sam sa sobom nebuloza, eno ti Mladica i Karadizca na doizivotnoj robiji, a ti ces klipovima sa youtuba sto postavljas ovde da ih oslobodis
e decko, decko :rotf:
Ne radi se o Mladiću već o generalu Đukiću koji je optužen za Tuzlansku kapiju.
Nije video sa jutjuba već snimak državne TV koji je emitovan istu veče kada se desio događaj. Niko još nije demantovao snimak niti postavio "original" na kojem se ne čuje "ovo je bilo ispod auta"

Dakle, niko nije demantovao snimak niti postavio "original"
Niko nije demantovao izvještaj vještaka medicinske struke o tome da je u ulici Vase Miskina u Sarajevu podmetnuta eksplozivna naprava.

To su fakti i činjenice a presude ICTY-a možeš sam sebi nabiti tamo gdje sunce ne sija.
 
Poslednja izmena:
Ne postoji u istoriji ratovanja slučaj da je haubička granata 130 mm ubila 70 ljudi.

To je nemoguće čak i da je pala u masu. Većina žrtava su bili vojnici.
Sve to govori o podmetačini kojoj je muslimanska strana sklona i danas.
Dokazano je i svjedočenjima stranih UN generala poput Fejzera da wu muslimani ubijalimsvoje građana da bi za to optužili Srbe.
 

Back
Top