Obijen stan novinara kome je nedavno bila spaljena kuća (priređen pokušaj ubistva)

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.658
Novinaru Jovanoviću kojem je spaljena kuća provalili u stan

Novinar portala Žig info Milan Jovanović večeras je napadnut u privremenom smeštaju na Banovom brdu, gde boravi, pošto mu je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

milan_jovanovic.jpg

Nepoznate osobe razbile su večeras oko 20 sati staklo na vratima terase i pokušale da uđu u stan u kome je bio Jovanović sa suprugom.

Urednik portala Žig info Željko Matorčević rekao je aganeciji Beta da je Jovanović u trenutku napada povikao da mu supruga doda pištolj, posle čega su se napadači uplašili i pobegli.

"Mi smo krili lokaciju gde je Milan, niko nije znao osim policije, jer su dolazili s vremena na vreme, i kolege koji su ga povremeno obilazili. Ili oni (napadači) rade sa policijom ili su nekako saznali", rekao je Matorčević.

On je dodao da Jovanoviću, nakon što su mu zapaljeni i uništeni kuća i automobil, niko nije ponudio policijsku zaštitu, a da je imao nameru da ode u tužilaštvo i zatraži da mu se dodeli zaštita.

"Mene je Milan danas zvao i kazao da ima neka saznanja i da obavezno svi mi zatražimo zaštitu, da je toliko opasno, i večeras se dešava ovo što se desilo", rekao je Matorčević. U toku je uviđaj na mestu napada, a Jovanović daje policiji izjavu.

Novinaru portala Žig info iz Grocke Milanu Jovanoviću zapaljena je kuća u noći između 11. i 12. decembra ove godine, a zbog toga su uhapšene su tri osobe.

(Beta)

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-kojem-je-spaljena-kuca-provalili-u-stan.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samo da se podsetimo, njemu je nedavno bila spaljena kuća:

477755_milan-jovanovic1_ls.jpg

Par meseci ranije, njegov šef, bio je pretučen:

Zeljko_Matorcevic_Zig_Info_Cenzolovka_1.jpg

Ovo je još jedna u seriju dogodovština oko portala Žig info, a koje uključuje brojne pretnje i pokušaje da se ljudi ućutkaju.

Jovanović opet meta napada, uviđaj policije nakon upada u stan novinara

Novinaru Milanu Jovanoviću iz Vrčina, kojem je nedavno spaljena kuća, nepoznati napadači provalili su večeras u iznajmljen stan na Banovom brdu.

Kako je Jovanović rekao za N1, on i supruga su legli u drugu sobu, u stanu je bilo mračno, kada su čuli da se provaljuju balkonska vrata.

On je skočio i, kako je rekao, uzviknuo supruzi da mu doda pištolj.

To je, prema njegovim rečima, očigledno uplašilo napadače, s obzirom da su pobegli iz stana.

Napad je prijavljen policiji u 19:42.

Na balkonskim vratima su vidna oštećenja provale. Policija obavlja uviđaj.

Milan Jovanović se u privatan stan doselio s obzirom da mu je cela kuća 12. decembra zapaljena, kada su, kako veruje, zbog njegovog pisanja, ubačeni molotovljevi kokteli usred noći kroz prozor kuće.

Donedavno je živeo kod komšija, a pre pet dana on i supruga su iznajmili stan na Banovom brdu.

Kaže da je uplašen za svoju bezbednost, da je više puta policiji govorio to, ali da mu nikada nije pružena policijska zaštita.

Kako je Jovanović rekao za N1, policija mu je obećala u narednom periodu neku vrstu policijske zaštite i pojačan nadzor nad krajem u kom stanuje.

Tužilac koji vodi istragu o slučaju paljenju kuće Milana Jovanovića u Vrčinu obavešten je o događaju.

Urednik portala Žig info Željko Matorčević rekao je aganeciji Beta da su kolege krile lokaciju na kojoj se nalazi novinar, "Niko nije znao osim policije, jer su dolazili s vremena na vreme, i kolege koji su ga povremeno obilazili. Ili oni (napadači) rade sa policijom ili su nekako saznali", rekao je Matorčević.

"Mene je Milan danas zvao i kazao da ima neka saznanja i da obavezno svi mi zatražimo zaštitu, da je toliko opasno, i večeras se dešava ovo što se desilo", rekao je Matorčević.

http://rs.n1info.com/Vesti/a448386/Jovanovic-Upali-su-mi-u-stan-policija-vrsi-uvidjaj.html

Novinaru Jovanoviću kojem je spaljena kuća provalili u stan
Novinar portala Žig info Milan Jovanović večeras je napadnut u privremenom smeštaju na Banovom brdu, gde boravi, pošto mu je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

milan_jovanovic.jpg

Nepoznate osobe razbile su večeras oko 20 sati staklo na vratima terase i pokušale da uđu u stan u kome je bio Jovanović sa suprugom.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Сада немоћни М.Ј. некоме се опасно замерио. Или је учесник неког опасног дила.
Да не нагађамо, разјасниће се то!

Celu razradu teme imas ovde (detaljna istraga):
https://forum.krstarica.com/showthr...r-i-pucali-zbog-pretnji-sam-se-obraćao-Vučiću

I moja privatna istraga:
https://forum.krstarica.com/showthr...h-za-paljenje-kuće-novinara-Milana-Jovanovića

Ja sam specijalno zainteresovan da se Sima Cigan i Vlado Majmun dovelu pred lice Pravde, i da se osude na 20 godina teske robije! :aha2: :okok:

_nobody_

и шта сада , да неће неко да каже да је ово политичка репресија ?

.дугује зеленашима и они решили да наплате свој дуг .

да неће сада свака шуша да се жали да га прогања држава и власт , као да они немају другог посла ..молим вас ..

- - - - - - - - - -

bas ga poteralo

z:shock:

Зеленаши послали поруку .Вратите дугове на време или ....

да неће сада свака шуша да се жали да га прогања држава и власт , као да они немају другог посла ..молим вас ..
- - - - - - - - - -
У посту бр. 5 нешто слично сам написао!

У посту бр. 5 нешто слично сам написао!

наравно .

- - - - - - - - - -

milan_jovanovic.jpg

Не знам шта је рекао јер не гледам У1 али по изразу лице видим да лаже и да је веома сумњив тип ..коцка може бити у питању .

верујем ни да његова породица зна у каквим се дуговима налази .вероватно живи неки двоструки живот .

зленаши овако наплате своје дугове .нека се дотични лечи од коцке па неће нико да га бије.

вратитие дугове у Новој години .

Ma dužan ko Grčka.
Zadužio se kod nekih zelenaša. Kockao, kresao ... sada stiglo na naplatu.

Naravno, nato n1tv prenosi UŽIVO, IZ MINUTA U MINUT :D

нормално .никада чула до сада за овог новинара ни за његов портал ..толико је важна личност .

жалосно је шта људи раде .

њега треба свакако ухапсити јер је дао лажну изјаву полицији .зна он ко му је запалио кућу .

он зна али његова породица не зна и њима и јавности продаје ову бајку .

политички га прогоне да врати паре које је пукао на коцки .

- - - - - - - - - -

Šta je bilo sa onim novinarom iz Bele Crkve (ako se ne varam) što su ga tražili ronioci u jezeru i cela Srbija?

Pisao nato n1tv, da je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića (blago insinuirali da ga Gospodar likvidirao) pa ga posle par dana našli 200m od kuće.
Sećate se na koga mislim?
Цветковић психијатриски случај

- - - - - - - - - -

А откуда ти да је у дуговима неким мутним типовима?

А откуда ти да је у дуговима неким мутним типовима?

види се по њему да је мутан тип и да лаже .

то је таква врста људи .политички га прогоне сваки пут када изгуби на коцки .

у сваком случају је слагао полицију и за то треба да одговара

Како је кренуло, можда се деси нешто још горе пре него што се стигне разјаснити.

Мислим да полиција у овом случају не поступа баш професионално.

види се по њему да је мутан тип и да лаже .

то је таква врста људи .политички га прогоне сваки пут када изгуби на коцки .

у сваком случају је слагао полицију и за то треба да одговара

vidi se po njemu da je mutan lik?

zaboli me za njega bas i za *******og.

ali kako ti mediokritetu titoisticki nisi videla na tovjoj miri da je bolesni idiot?

sigurno imas cvetic u glavi...

Back