mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Zamolila bih te da pročitaš i odgovoriš (makar i sam sebi) ostatak mog prvog posta.
I samo TI, kao MUŠKO poistovećuješ uspeh sa novcima
I samo ti, kao MUŠKO si toliko opterećen istim.
Ili pročitaj Grouchov post, koji je to lepo kao muškarac objasnio.
Evo, vidi citiraću ti da ti bude lakše :wink:
I samo TI, kao MUŠKO poistovećuješ uspeh sa novcima

I samo ti, kao MUŠKO si toliko opterećen istim.
Ili pročitaj Grouchov post, koji je to lepo kao muškarac objasnio.
Evo, vidi citiraću ti da ti bude lakše :wink:
Groucho, svaka čast 8) :wink:Groucho_Marx:Mnogo ste zakomplikovali![]()
2 Pac i L., razumem ja vas i ono što pričate. Jeste, devedesetih se stvorila klima u kojoj je novac odredjivao društveni život i radost srca (i qrca). Ali i onda a i sad su postojale i postoje devojke kojima novac nije toliko bitna stavka. Loše je da se vadite na to. Uvek sam pričao da sponzoruše ne trče kod svakog lovana na piće i u krevet, ne lože se samo na kintu, nego i na moć, neće sa svakim. Ali to je druga tema.
Poenta je dakle u tim 'normalnim' devojkama kojih je ponovo sve više. I one imaju svojih problema, ne znam, izgled, celulit, borba sa idealnim manekenkama sa naslovnih strana i njima treba neko snažan, sa vizijom u glavi. S druge strane su, rekli ste, tipovi bez kinte i studenti koji su * zbog sponzora ili čega god već. I šta sad treba da se radi? Da syebani momci i devojke stoje u svojim grupama i gledaju se sumnjičavo i čekaju na čudo? Dok se samo oni koji imaju lovu i sponzoruše medjusobno vole? Pa ne, naravno da moraju da se menjaju stvari. Ali jedini koji mogu da naprave tu promenu i jedini koji to treba da promene su muškarci. To je nešto što se očekuje od tipova. Zar se vi ne biste osećali bedno da ne uradite ništa, da nemate kintu, da nemate ime i da niste ni duhoviti i da vam onda pridje neka devojka koja je pala na šta? Na izgled :? Ako im ne pridjete, to je jedino što mogu da vide.
Mrzi me da objašnjavam.
Pisao sam negde ranije ali moram da ponovim. Jel se seća neko ko su bili najveći yebači i zavodnici strankinja na staroj sfrj obali? Šiptari! Zato što su bili glupi ili pametni u svojoj gluposti, zato što nisu razmišljali o kinti koju nemaju ni o tome što ne znaju ama baš ni jedan strani jezik, ali su bili sigurni u svoju muževnosti znali su šta te nemice i engleskinje traže na moru.