Obezbjeđenje Mekdonaldsa nije pustilo male Rome u restoran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[Ne_Vazim_Se];22351232:
pa normalno a tako je i ovde na slaviji brate zato shto stalno stoje ispred meka i prose i smaraju i shta je chudno oko toga da im ne daju da udju?

odbijaju druge mushterije, razumesh?

isto kao shto na neka mesta ne mozesh da udjesh ako nemash odelo i kravatu, negde ne mozesh da udjesh ako prosish, kradesh i ne kupash se.

nishta chudno.

jeste surovo ali *** tako je.

taaaako je

ja ne smem da udjem u sud u papuchama i gaćama,ajde šortsu se kaže....

a pre par dana sam ušao u banku,lik iz obezbeđenja me skenirao pošto sam bio u rimljankama(nisam gej i nemojte da me zhebavate sto nosim rimljanke nego kako je pochela ova vrucina nisam navuko čarape na papke)i šortsu celog ali nije ništa rekao

nisi gej a imaš rimljanke?

ja ne smem da udjem u sud u papuchama i gaćama,ajde šortsu se kaže....

a pre par dana sam ušao u banku,lik iz obezbeđenja me skenirao pošto sam bio u rimljankama(nisam gej i nemojte da me zhebavate sto nosim rimljanke nego kako je pochela ova vrucina nisam navuko čarape na papke)i šortsu celog ali nije ništa rekao

Pa ne smes ti, al ko te pita.

Aj reci ti. U cemu je razlika?

Шта ја теби имам да објашњавам ? Ако не знаш како се нека реч пише и изговара немој да је употребљаваш и да се бламираш без потребе,па још тражиш и да ти се објасни.Имаш вечерњих школа па нек ти тамо објашњавају.

Шта ја теби имам да објашњавам ? Ако не знаш како се нека реч пише и изговара немој да је употребљаваш и да се бламираш без потребе,па још тражиш и да ти се објасни.Имаш вечерњих школа па нек ти тамо објашњавају.

Pa ja znam nego ti.

Па ради се о једном окамањеном увријеженом моделу како функционишу некада протестантске земље, само што је у Америци концепт American way of life доведен до крајње гротескних размјера. Код њих би се та формула могла поједностављено свести на The West and the Rest или још боље The USA and the rest of the world који за њих у основи представља један "нижи вид живота" у односу на њихов.

Овдје се ради о ненормалном принципу неутољиве жеље за зарадом и експлоатацијом, гдје се зарад властитог пословања не преза ни од уклањања "непожељних" у овом случају несретних Рома... :evil: Фашисти !

Dobra analiza koja pogadja pravo u centar
Da li bih mogli dobiti link? :klap:

Pa ja znam nego ti.

Видим колико знаш.Просто је невероватно да одрасла особа у 21 веку не зна термин који се употребљава за криминални акт одвођења лица против његове воље ? Пошто си тражио да ти објасним и тиме јасно исказао своје незнање,ево појаснићути па да знаш за убудуће,да се не бламираш.

Киднаповање је криминални акт одвођења особе без њеног пристанка, њено држање у врсти заточеништва, ради тражења откупа у замену за пуштање на слободу.

Постоје случајеви и политичких киднаповања. Особа није доступна властима једне земље јер се налази у другој која неће да је испоручи.

Киднаповање се ради присилом или на превару. Киднапују се како одрасли тако и деца.

Нису ретки случајеви убијања киднапованих.

У појединим државама Азије и Африке, где је власт слаба, киднаповање је претворено у бизнис.

http://sr.wikipedia.org/sr/Киднаповање

E zato volim kad odem u Rusiju, a pogotovo Belorusiju - tamo obezbedjenje izmarsira Ciganina ili lika "kavkaskog izgleda", izbace ga kao kufer iz restorana zato sto im se ne svidja, pa neka je cist, uredan i pun para. I nikom nista. Ne izvinjavaju se razni "poverenici", ministri ne naredjuju istrage, NGO babe negde nesto pricaju ali mediji ne prenose... Milina.

Sloboda, covece. Tamo mozes Ciganinu da kazes da je Ciganin, pederu da je *****, muslimana mozes da nazoves crnoguzim govedom sa Kavkaza koje treba ubiti i niko ti nista ne sme.

Видим колико знаш.Просто је невероватно да одрасла особа у 21 веку не зна термин који се употребљава за криминални акт одвођења лица против његове воље ? Пошто си тражио да ти објасним и тиме јасно исказао своје незнање,ево појаснићути па да знаш за убудуће,да се не бламираш.

Киднаповање је криминални акт одвођења особе без њеног пристанка, њено држање у врсти заточеништва, ради тражења откупа у замену за пуштање на слободу.

Постоје случајеви и политичких киднаповања. Особа није доступна властима једне земље јер се налази у другој која неће да је испоручи.

Киднаповање се ради присилом или на превару. Киднапују се како одрасли тако и деца.

У појединим државама Азије и Африке, где је власт слаба, киднаповање је претворено у бизнис.

Ma znamo mi sve o kidnapovanju bila tema na Hronici
Neka selendra iz Srbije puna nepismenih gastosa, pa došli Rumuni a ovi se uplašili za zlato i evre
pa pretukli Rumune unapred pod izgovorom da su došli da im kradu decu

Javljali se stručnjaci sa foruma, pa kad se utvrdilo šta je bilo
ode tema u materinu...

E zato volim kad odem u Rusiju, a pogotovo Belorusiju - tamo obezbedjenje izmarsira Ciganina ili lika "kavkaskog izgleda", izbace ga kao kufer iz restorana zato sto im se ne svidja, pa neka je cist, uredan i pun para. I nikom nista. Ne izvinjavaju se razni "poverenici", ministri ne naredjuju istrage, NGO babe negde nesto pricaju ali mediji ne prenose... Milina.

Sloboda, covece. Tamo mozes Ciganinu da kazes da je Ciganin, pederu da je *****, muslimana mozes da nazoves crnoguzim govedom sa Kavkaza koje treba ubiti i niko ti nista ne sme.

Jel si svima sve rekao, da nekog nisi zaboravio?
Jel si se osetio moćnim?
jel konačno zadovoljstvo proradilo u tebi jer je gušeno kompleskima pripadnosti?
poslednji put?

i tako braćo Srbi Cigani ne valjaju jer smrde i što ukradu 100 dinara

a mirišljavi i lepo obučeni sunarodnici vas ostaviše bez radnih mesta, neće ni roditeljska penzija dugo da traje
srce može stane svaki čas

i sve vi brinete za Srbiju a najžešće patriote kenaju iz inostranstva grade državu na daljinu

PA draži mi je Ciganin u Gradskoj Čistoći nego Srbin u Štutgartu na istom poslu

Jel si svima sve rekao, da nekog nisi zaboravio?
Jel si se osetio moćnim?
poslednji put?

Sto poslednji put, naopako?! Ja to redovno radim. Koristim slobodu govora, yebes politicku korektnost. Doduse, i to samo za muslimane i cigane, ove Teraskove ne uznemiravam jer ne diraju ni oni mene (valjda sam previse dlakav za nji'ov ukus, 'ebem li ga) :mrgreen:

A kindapovanje?

Blagos tebi. Kako si ti srecan!

Земље мојих снова...:ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back