Obezbjeđenje Mekdonaldsa nije pustilo male Rome u restoran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Председништво Светске организације Рома изразило је дубоку забринутост због забране уласка деци ромске националности у Мекдоналдс ресторан у Новом Саду.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s.../Хамбургер+са+укусом+расизма?.html?message=ok

pa ovo sad u siriji citaju asad i ovi manijaci sto hoće da ga skinu :hahaha:

Надам се да ће град Ујвидек донети одлуку о затварању расистичке мензе
и у знак солидарности објекат уступити Председништву Свецке организације Рома.
То би била једина исправна одлука, но завршиће отказом портира и постављањем новог са истим описом радног места.
Па до прве Маје....

Nemam ...KOMENTARA...sem....LEPO... si se ..SAM OPISAO...
icon_wink.gif

Ali si...MLADUNAC...i nemaš osećaj ...KADA TREBA DA STANEŠ....KADA KOMUNIKACIJA PRELAZI U ..VREĐANJE...:think:

Па не знам за тебе али мени лично смета да ми неко намигује када разговарамо,осим ако није женско.Ако си ти навикао да тако комуницираш то можеш да радиш са онима који деле такве склоности.

ako emo iskreno ni ja ih ne bi pustio u lokal......iz prostog razloga jer znam cigane......iliti romove.......cd romove.......onakve štrokave i prljave nikako.....znamo ih.....sa druge strane ako ćemo biti stoka sitnoga zuba......iliti demokrate eto valjanog razloga na napad na mecdonalds.........il smo ljudi pa imamo razumevanja za ovakav stav obezbeđenja ili smo stoka sitnozuba pa ćemo nači reči osude za obezbeđenje.....još jednom......ne bih ih pustio tamo gde služim hranu pa makar mi verko ih lično doveo.......nek ih vodi kući kad se pametan pravi......tako i ova žena........
Kraguj......

Sad pošto smo apsolvirali kidnapovanje hajde da apsolviramo predrasude

Морам да додам да док смо живели у недемократским временима, под диктаторима, дакле ономад кад се нису поштовала људска права (:lol:) - овакве ствари се нису дешавале.

Све почиње од Новог Демократског Доба и њиховог утеривања разних толеранција, катарзи, људских права, љубави без граница... они су прво увеличали предрасуде, да би се онда бацили свом силином на искорењивање истих. :dash:

Хоћу да кажем да предрасуде не могу да се искорене, и поред свих закона донетих против њих. Закони треба да постоје за дела а не за мишљење, осећање и сл. Дакле, ово решити, ако може, законским путем, а сва остала паламуђења о предрасудама и "злој српској души" нека воде НВО борци и боркиње.

Надам се само да ће се и у Србији ускоро наћи неко као Путин :arrow: ""Putin je potpisao federalni zakon kojim se regulišu aktivnosti nevladinih organizacija koje imaju ulogu stranog agenta""

Морам да додам да док смо живели у недемократским временима, под диктаторима, дакле ономад кад се нису поштовала људска права (:lol:) - овакве ствари се нису дешавале.

Све почиње од Новог Демократског Доба и њиховог утеривања разних толеранција, катарзи, људских права, љубави без граница... они су прво увеличали предрасуде, да би се онда бацили свом силином на искорењивање истих. :dash:

Хоћу да кажем да предрасуде не могу да се искорене, и поред свих закона донетих против њих. Закони треба да постоје за дела а не за мишљење, осећање и сл. Дакле, ово решити, ако може, законским путем, а сва остала паламуђења о предрасудама и "злој српској души" нека воде НВО борци и боркиње.

Надам се само да ће се и у Србији ускоро наћи неко као Путин :arrow: ""Putin je potpisao federalni zakon kojim se regulišu aktivnosti nevladinih organizacija koje imaju ulogu stranog agenta""

Најтрагичнија је реакција Светске организације Рома којој не смета катастрофалан положај Ромске деце за шта су директно одговорни њихови родитељи који их и терају на улице,а смета им што им је неко онемогућио улаз у ресторан.Зашто представници организације кривца не потраже у својим редовима,међу својом популацијом,него увек кривицу пребацују на друге ? Разноразне НВО које се баве бригом о мањинама или животињама не раде апсолутно ништа осим што убирају милионске приходе од донација.Једина обавеза коју имају је да се спорадично медијски огласе поводом одређеног случаја,дигну мало медијску прашину и то је све.Ту се свака даља прича завршава.

pa kod nas dirinči 8 sati za 200 evra :lol:

Стом разликом што код нас радник који кулучи 8-12 сати дневно за мизерију од 200 евра не ужива никаква радничка права нити може да се поузда у институције које имају обавезу да га штите.Систем који је код нас на снази је,ћути и ради јер чим зинеш добићеш отказ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back