Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.263
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је занимљив феномен. Кући имају црнце, латиносе и 1000 разних индијанаца, председник им ****** а највећи су расисти.
taaaako je
Шта ја теби имам да објашњавам ? Ако не знаш како се нека реч пише и изговара немој да је употребљаваш и да се бламираш без потребе,па још тражиш и да ти се објасни.Имаш вечерњих школа па нек ти тамо објашњавају.

Ne znas?
Не ! Објасни ми,баш ме интересује да сазнам шта је то киндаповање ?
Pa gde si do sad? Covece!
Ево ме ту сам,чекам да ми објасниш шта је то киндаповање ? Оћеш ли до зоре ?
i tako braćo Srbi Cigani ne valjaju jer smrde i što ukradu 100 dinara
a mirišljavi i lepo obučeni sunarodnici vas ostaviše bez radnih mesta, neće ni roditeljska penzija dugo da traje
srce može stane svaki čas
i sve vi brinete za Srbiju a najžešće patriote kenaju iz inostranstva grade državu na daljinu
PA draži mi je Ciganin u Gradskoj Čistoći nego Srbin u Štutgartu na istom poslu

Kako se kaze dete na Nemackom?
Како те бре није блам више ? Мало ти је што си се већ избламирао као Змај,па би хтео још.
Ne zna.
Управо тако.Што је најгоре добиће отказ и ако кажу да им је наређено од стране менаџмента ресторана да не пуштају Роме у објекат.Тај менаџер који је издао такво наређење неће бирати начин да сачува реноме ресторана,а самим тим и себе.
Иначе познато је да у тим Мекдоналдс ресторанима влада робовласничка атмосфера у којој се радници третирају на брутално понижавајући начин,док менаџерима само још бич недостаје па да слика буде потпуна.За мизерну плату од радника се траже надљудски напори не би ли се задовољило небројено кодекса,процедура,правила понашања,док се посао мора роботски обављати јер за сваку грешку следи новчана санкција.Двоје мојих пријатеља су један кратак период радили у Мекдоналдсу и обојица су побегла главом без обзира.Кажу такву тортуру у животу нису видели !
A kindapovanje?
nes razmisljam da su ti mali romi doveli bracu velike rome dal bi njih pustili u mek?

И шта рече шта је киндаповање ? Имаш ли одговор ? Било би лепо да своје знање о том термину,за који никада нисам чуо,поделиш са колегом.Или да просто-часно признаш да си погрешио па да завршимо дискусију.