Obezbjeđenje Mekdonaldsa nije pustilo male Rome u restoran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта ја теби имам да објашњавам ? Ако не знаш како се нека реч пише и изговара немој да је употребљаваш и да се бламираш без потребе,па још тражиш и да ти се објасни.Имаш вечерњих школа па нек ти тамо објашњавају.

:cool:

Nego me cudi sto se ovo desilo bas u NovEm Sadu :think:

Ej bre, nije to mala stvar - ipak je to prestonica Vojvodine i samim tim svetionik srpske i srednjeeUropske tisućljetne kulture, posto su Vojvodjanci, dabome, kulturniji, napredniji, tolerantniji, cistiji, mirisljaviji i produhovljeniji od nas Srbijanaca iz Srbijanije. Pa se prosto cudim kako im se omaklo?

Da se ne ispostavi da je ovaj lik iz obezbedjenja ipak Srbijanac/Gedža koji je preplivao Savu il' Dunav sa jedinim ciljem da oblati marijaterezijansko-baroknu multi-kulti tvorevinu?

i tako braćo Srbi Cigani ne valjaju jer smrde i što ukradu 100 dinara

a mirišljavi i lepo obučeni sunarodnici vas ostaviše bez radnih mesta, neće ni roditeljska penzija dugo da traje
srce može stane svaki čas

i sve vi brinete za Srbiju a najžešće patriote kenaju iz inostranstva grade državu na daljinu

PA draži mi je Ciganin u Gradskoj Čistoći nego Srbin u Štutgartu na istom poslu

Зашто? :think:

И шта рече шта је киндаповање ? Имаш ли одговор ? Било би лепо да своје знање о том термину,за који никада нисам чуо,поделиш са колегом.Или да просто-часно признаш да си погрешио па да завршимо дискусију.

Управо тако.Што је најгоре добиће отказ и ако кажу да им је наређено од стране менаџмента ресторана да не пуштају Роме у објекат.Тај менаџер који је издао такво наређење неће бирати начин да сачува реноме ресторана,а самим тим и себе.
Иначе познато је да у тим Мекдоналдс ресторанима влада робовласничка атмосфера у којој се радници третирају на брутално понижавајући начин,док менаџерима само још бич недостаје па да слика буде потпуна.За мизерну плату од радника се траже надљудски напори не би ли се задовољило небројено кодекса,процедура,правила понашања,док се посао мора роботски обављати јер за сваку грешку следи новчана санкција.Двоје мојих пријатеља су један кратак период радили у Мекдоналдсу и обојица су побегла главом без обзира.Кажу такву тортуру у животу нису видели !

Рекао си суштину !

Mi smo dobar narod što se vdi na ovoj temi - šta Cigani ima da jedu kad smrdu?
Toliko o dubokom Hrišćanstvu i čovekoljublju koje naučiste u dubokim verskim emocijama farbanja jaja
Dokaz koliko ste kod Tite išli po Pravoslavlje, ono kad se nije smelo u Pravoslavlje a Katolici išli na mise redovito i Muslimani štrojili decu
Udri po Ciganima kad god stigneš pa nek je i McDonalds u pitanju

U ime zdraorazumnog neiskompleksiranog dela foruma:
NAJLEPŠE ZAHVALJUJEMO OBEZBEDJENJU McDONALDSA ŠTO NIJE DOZVOLILO TROVANJE ROMSKE DECE
TO NEK RADE SRBI

nes razmisljam da su ti mali romi doveli bracu velike rome dal bi njih pustili u mek?

E vidiš Dragan Djilas šta rekao za Cigane - ko ne zna Cigane mož da ih žali jer oće da napadnu da ukradu, isto ko Dragan
normal_Cigani%20za%20zvezdu%20%5E%5E.jpg

1323751_dragandjilas.jpg

Nadji lopova :mrgreen:

Poslednja izmena:
И шта рече шта је киндаповање ? Имаш ли одговор ? Било би лепо да своје знање о том термину,за који никада нисам чуо,поделиш са колегом.Или да просто-часно признаш да си погрешио па да завршимо дискусију.

Sad pošto smo apsolvirali kidnapovanje hajde da apsolviramo predrasude

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back