waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Обезбеђења(МУП,САЈ,ПТЈ,КОБРЕ)
Које обезбеђење је најбоље за јавне и познате личности по вама?
Које обезбеђење је најбоље за јавне и познате личности по вама?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel u pitanju "privatno obezbedjenje" ili sluzbeni zadatak?
признајем анкета је типа "удри ме до зоре"...
зар баш морају да се мешају "бабе и жабе" кад год се помену наведене јединице?
јесам ја схватио тему али си ти побркао лончиће....
Јавне (и познате личности) немају исте безбедносне захтеве као нпр одређена службена лица (чијим чувањем се баве "Кобре"). За разлику од "Кобри" и САЈ и ПТЈ могу бити ангажовани на заштити "јавних и познатих личности" ....
Друже грешиш
Kakvog komsiju ne lazi !
Ja imam komsiju iz JSO
Ja imam komsiju koji je bio vatrogasac, a i dalje ne znam kako taj sistem funkcionise. Mislim da se tvoj slucaj moze projektovati na ovaj.
Ne da ti ne verujem!!!!
Nego,TVRDIM da lupas gluposti!!!
To vezano za temu.A sto se tice komsije:
-Koga zabole sta je bio tvoj komsija!?To vise ni njega ne interesuje.Opstanak je trenutno opsesija svih ljudi na ovim prostorima.
I,poslusaj moj savet:
Mani se supljih prica,nemas informacije,a ovo sto pises nije tacno.Ako mislis da je ono sto drugi pisu ovde laz,ne unosi zbrku pisuci i sam gluposti u fazonu "ubo sam jos jedan post".Citaj,ako hoces.Ili pisi o proverenim stvarima.
Ne mesaj pomenute jedinice.Malo stosta im je zajednicko,razlicite su prirode posla.To je "drzare" hteo da ti kaze.
Ne da ti ne verujem!!!!
Nego,TVRDIM da lupas gluposti!!!
To vezano za temu.A sto se tice komsije:
-Koga zabole sta je bio tvoj komsija!?To vise ni njega ne interesuje.Opstanak je trenutno opsesija svih ljudi na ovim prostorima.
I,poslusaj moj savet:
Mani se supljih prica,nemas informacije,a ovo sto pises nije tacno.Ako mislis da je ono sto drugi pisu ovde laz,ne unosi zbrku pisuci i sam gluposti u fazonu "ubo sam jos jedan post".Citaj,ako hoces.Ili pisi o proverenim stvarima.
Ne mesaj pomenute jedinice.Malo stosta im je zajednicko,razlicite su prirode posla.To je "drzare" hteo da ti kaze.