Obezbeđenja Ivice Dačića napalo dopisnika „Blica“ iz Majdanpeka

antitiranin

Aktivan član
Poruka
1.933
Ivana Popovića, dopisnika našeg lista iz Majdanpeka napao je član obezbeđenja ministra spoljnih poslova, Ivice Dačića, na predizbornom mitingu Socijalističke partije Srbiji, koji je održan u Domu omladine u Majdanpeku.

-Po radnom zadatku bio sam na predizbornom mitingu SPS-a. Pokušavajući da fotografišem okupljene pristalice, u maloj sali Doma omladine, stao sam pored člana obezbeđenja, za vreme obraćanja ministra Dačića. Odjednom me je jako uhvatio za ruku, povukao u stranu i počeo da viče „šta radiš to, ne možeš da stojiš tu“. Kada sam se izvinio i objasnio da sam novinar i da radim svoj posao, on je nastavio „rekao sam ti da se skloniš, i to moraš odmah da uradiš, je 'l jasno? Nemoj da razgovaraš sa mnom, jer sam ja član obezbeđenja“ – kaže Ivan Popović.

Nakon incidenta koji je nastao, naš dopisnik je napustio predizborni skup.

-Nisam želeo više da ostanem na predizbornom mitingu. Novinarstvom se bavim više od sedam godina, i nikad mi se nije desilo ovako nešto. Iznenađen sam i razočaran zbog takve reakcije, jer smatram da ni na koji način nisam ugrozio ničiju bezbednost već sam samo radio svoj posao – kaže Popović.

Dok je Popoviću onemogućeno da fotografiše, kamermana TV Palma niko nije sprečavao da radi svoj posao.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...e-Dacica-napalo-dopisnika-Blica-iz-Majdanpeka

Crveno-crna koalicija opet jase.:)

Back