- Poruka
- 5.932
Medicina je odlična za sve naopako.
Dan danas nemaju rešenje za variola veru.
Ma neka muka ga pritisla..ili je neko ucjenjivaoMedicina je odlična za sve naopako.
Meni je čudno kad "Bosanci ne znaju o čemu je riječ"Ma neka muka ga pritisla..ili je neko ucjenjivao
Ma neam pojma ni za nju,dosta mi mog zivota,nako pisem i za njegMeni je čudno kad "Bosanci ne znaju o čemu je riječ"
A kad treba da opljuju Cecu e to uče u predškolskom
Ja nisam cula ovdje da nju neko pljuje i uzima u usta..ako se nekom svidza njena pjesma,ljudi slusajuMa neam pojma ni za nju,dosta mi mog zivota,nako pisem i za njeg
Bilo bi smjesno ono sjedemo i pljuvat..pored milion drugih temaJa nisam cula ovdje da nju neko pljuje i uzima u usta..ako se nekom svidza njena pjesma,ljudi slusaju
Prvi put cujem ovu raspodjelu.Izgleda da u Bosni ne postoji standard...
Istočna Srbija po načinu ubistva zna o čemu je riječ:
Sekira - za preljubu, raspolutaš ko cepanicu
Puška - zauvek razrešeni zamršeni imovinski nesporazumi
Konopac ili nož - muljanje oko dece (vlaška magija, navodjenje, podvodjenje itd.)
Slabo si ti boravila sa vlasima, bolji ljudi al eto - desi se koja budalaPrvi put cujem ovu raspodjelu.
Znam za dvoje koji nisu djecu imali....objesili se.Nemam preceg posla nego tim da se bavim.Slabo si ti boravila sa vlasima, bolji ljudi al eto - desi se koja budala
Obrnuto proporcionalno Bosni
ŠOK u Banjaluci: OBESIO se glavni zdravstveni INSPEKTOR Republike Srpske
NovostiOnline/O. M. | 13. mart 2020. 14:03 |
Desimir Miljić (64), glavni republički zdravstveni inspektor u RS, ubio se jutros u Banjaluci
![]()
Foto: Inspektorat RS
Desimir Miljić (64), glavni republički zdravstveni inspektor u RS, ubio se jutros u Banjaluci.
Kako saznajemo Miljićevo telo je jutros oko 9.30 časova pronađeno obešeno o drvo na obali Vrbasa u blizini Lendrinog mlina u banjalučkom naselju Lazarevo. Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, te da se radilo o samoubistvu. Motiv i razlozi zbog kojih je Miljić digao ruku na sebe nisu poznati i to je predmet dalje istrage.
Ova vest šokirala je celi Inspektorat RS, ali i druge institucije koji su u poslednje vreme pod velikim pritiskom zbog pandemije virusa korona.
Desimir Miljić rođen je u selu Obrovac kod Banjaluke. Diplomirao je 1982. godine na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, specijalistički ispit iz epidemiologije položio 1990. godine. Tokom karijere radio je kao lekar opšte prakse, sanitarni inspektor u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS, zdravstveno-sanitarni inspektor u Inspektoratu RS, a od 2007. godine je bio glavni republički zdravstveni inspektor u Inspektoratu RS.
https://www.novosti.rs/vesti/naslov...m_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName
Ja i dan danas kupujem u Srbiji bensedin, a i ovde ga dobijam na recept, samo ne bih ja bila
sigurna da to funkcionise Kad sam uspavljivala svog psa veterinar mi je rekao da je to
ista supstanca koja je uspavala i M. Dzeksona ( zaboravila sam ime), samo sto on nije zeleo da se uspava zauvek.
Od nekih sam lekara ( privazno) cula da kad idu na duge letove uzmu to i onda su kontuzovani, kao u narkozi.
(Propofol).
I meni je cudno da nije lepo uzeo pistolj i ubio se, ali kako ti kazes ljudska je psiha nedokuciva.
Znam za dvoje koji nisu djecu imali....objesili se.Nemam preceg posla nego tim da se bavim.
Cemu ova slika?
још један додиков бирократа шутно кофуCemu ova slika?
U pravu si.Pisala sam vec ovdje o onoj rodici koja je imala sizofreniju i ubila se.Ko god se odluci da sebi presudi ili je smrtno bolestan, ili nisu sve daske na broju ili ga prosto unisti danasnji stil zivota.
још један додиков бирократа шутно кофу
koje veze slika ima s tim?још један додиков бирократа шутно кофу
ако си у додиковој влади мора да си велики грешник и стиже ти заслужена казнаkoje veze slika ima s tim?
Ne bavim se politikom,nikad glasala nisam,ако си у додиковој влади мора да си велики грешник и стиже ти заслужена казна
свака ти частNe bavim se politikom,nikad glasala nisam,
Ko god se odluci da sebi presudi ili je smrtno bolestan, ili nisu sve daske na broju ili ga prosto unisti danasnji stil zivota.
Čuo sam da na Kosovu i u Bosni muž pokupi lične karte svih punoletnih ukućana pa ode na izborno mesto.Ne bavim se politikom,nikad glasala nisam,
Vidim na tv da to niko veze nema,a pare uzimaju onako bezveze pricajuci iсвака ти част
Ma gledala na tv i vidim prazna prica i manekenisanjeсвака ти част